Troll Hunters 2

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 90 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Spelregler

Troll Hunters 2 är ett videoslotspel som spelas i ett rutnät om 5x5 symboler. Symbolerna faller ner i rutnätet och bildar vinstkombinationer. Vinster ges vid 3 eller fler symboler i rad, horisontellt eller vertikalt. Alla rader och kolumner är aktiva och symboler kan tillhöra flera olika vinstkombinationer.

Vinstkombinationerna tas bort efter utbetalning. Kvarvarande symboler faller ned för att fylla tomrummen och för att eventuellt skapa nya vinster. En vinstmultiplikator ökar med ett för varje nytt nedfall.

WILD-symbolen ersätter alla symboler och bildas i mittenpositionen när en vinstkombination med 3 symboler tas bort. WILD-symbolerna tas bort från rutnätet om de är den enda symboltypen som lämnas kvar på rutnätet.

MULTIPLIER WILD-symbolen ersätter alla symboler och utökar vinstmultiplikatorn ytterligare. De tillgängliga multiplikatorerna är x1, x2 och x3. MULTIPLIER WILD-symboler kan antingen ha en storlek på 1x1 eller 2x2.. Flera MULTIPLIER WILD-symboler kan inte kombineras.

Mätaren på skärmen laddas endast vid vinster med Troll Hunter (kvinnlig karaktär). Vinster som består av 3, 4 eller 5 symboler fyller mätaren med 1, 2 eller 3 sektioner, beroende på hur många symboler du fått.

Aktivera MULTIPLIER WILDS-funktionen genom att fylla mätaren med 3 sektioner. 1 eller 2 MULTIPLIER WILDS (1x1) kommer att placeras slumpmässigt på rutnätet innan spelet fortsätter som normalt. Multiplikatorn beror på karaktären som visas på skärmen. Funktionen kan endast aktiveras en gång per spelrunda. Karaktären ändras efter varje aktivering.

Aktivera FREE SPINS genom att rensa ”BONUS”-raden. Välj 1 av de 3 alternativen.

• 5 FREE SPINS med x3 MULTIPLIER WILD.

• 7 FREE SPINS med x2 MULTIPLIER WILD.

• 9 FREE SPINS med x1 MULTIPLIER WILD.

Under FREE SPINS om mätaren fylls med 3 sektioner aktiveras ett WIN SPIN med respektive vald MULTIPLIER WILD (2x2). Ett nytt rutnät med symboler delas ut och MULTIPLIER WILD (2x2) placeras slumpmässigt på rutnätet innan spelrundan fortsätter som normalt. Vinstmultiplikatorn återställs mellan ett FREE SPIN och WIN SPIN.

Under WIN SPINS om mätaren fylls med 5 sektioner återaktiveras ett WIN SPIN med respektive vald MULTIPLIER WILD (2x2) och vinstmultiplikatorn återställs inte mellan WIN SPINS i följd.

Rensa hela rutnätet med symboler för att vinna ett direktpris.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna i den nedre delen av spelet. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på START för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

RTP: 94.5%

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa)

Tillgängliga val

• Ändra insats- För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med din valda insats. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2022-08-11