Gold Mine Stacks

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Regler för vinstrader

l Spelet innehåller 20 fasta vinstrader. l En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinstregler

• lVinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. l Vinsten baseras på vinstkombinationen.
  • lOm flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • l"Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta

möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

• lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
  • lVinsterna multipliceras med basinsatsen (exklusive kostnaden för bonusinsatsen).

Wild-symboler

• lWild-symboler kan ersätta alla symboler utom bonussymboler. l Den här symbolen dyker bara upp i basspelet.
  • lWild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en

vinstradskombination.

Wild Stacks Respins

• lEn hel stapel med wild-symboler aktiverar den här funktionen.
  • lFullständiga staplar med wild-symboler är klibbiga och gratis omsnurr delas ut så länge nya fullständiga staplar dyker upp på något av hjulen.
  • lOm alla hjul och rader fylls med wild-symboler delas vinsten ut enligt vinsttabellen och funktionen avslutas. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
  • lGold Mine Stacks Bonus-funktionen kan inte aktiveras under Wild Stacks Respinsfunktionen.
  • lOm Wild Stacks Respins aktiveras samtidigt som Gold Mine Stacks Bonus spelas Wild Stacks Respins när Gold Mine Stacks Bonus är klar.
  • lWild Stacks Respins-funktionen kan endast aktiveras i basspelet.

Gold Mine Stacks Bonus

• l3, 4 eller 5 bonussymboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l Bonussymboler från basspelet förs över till bonusspelet.
  • lI början av Gold Mine Stacks Bonus ökar Randomizer-funktionen ett av bonuspriserna med upp till 50x.
  • lDe möjliga prismultiplikatorerna är: 2x, 3x, 5x, 7x, 10x, 25x och 50x. l Bonusspelet består av 4 nivåer och börjar alltid på nivå 1. l Varje nivå erbjuder 8 bonuspriser som kan dyka upp på hjulen.
  • lBonuspriserna är multiplar av basinsatsen. l Basspelet och nivå 1-priser: 1x, 2x, 3x, 5x, 7x, 10x, 25x, 50x. l Nivå 2-priser: 2x, 4x, 6x, 10x, 14x, 20x, 50x, 100x. l Nivå 3-priser: 3x, 6x, 9x, 15x, 21x, 30x, 75x, 150x. l Nivå 4-priser: 5x, 10x, 15x, 25x, 35x, 50x, 125x, 250x. l Bonusspelet börjar med 3 liv. l Om ingen bonussymbol dyker upp under ett spel tas 1 liv bort. l Om du får minst 1 bonussymbol under ett spel återställs antalet liv till 3.
  • lAlla priser från bonussymboler som samlats in under bonusspelet läggs ihop för att ge totalvinsten. l Vinsterna inkasseras automatiskt när bonusspelet är slut.
  • lOm du fyller något av hjulen med bonussymboler på nivå 1–3 går bonusen vidare till nästa nivå. l Nivå 2–4 börjar alltid med ett tomt bräde.
  • lOm du fyller minst 1 hjul med bonussymboler på nivå 4 får du totala vinstmultiplikatorer. l När bonusen slutar multipliceras alla vinster från alla nivåer med den multiplikatorn.
  • l1 hjul = 2x-multiplikator, 2 hjul = 3x-multiplikator, 3 hjul = 5x-multiplikator, 4 hjul = 7xmultiplikator, 5 hjul = 10x-multiplikator. l Om du fyller hela nivå 4-brädet med bonussymboler tar bonusspelet slut.
  • lDen här funktionen kan endast aktiveras i basspelet. l Den totala vinsten från bonusspelet är begränsad till 50 000x grundinsatsen.
  • lNär vinsten når eller överskrider den mängden slutar bonusen med den maximala

vinsten som betalats ut.

Bonusinsats

• lBonussatsningen kan aktiveras och inaktiveras när som helst mellan insatserna i basspelet.
  • lAktivera bonusinsatsen för att fördubbla chansen att aktivera Gold Mine Stacks Bonus.
  • lTotalinsatsen ökas med 25 % när bonusinsatsen aktiveras.
  • lVinster i Gold Mine Stacks Bonus som aktiveras med bonusinsatsen aktiv är multiplar av basinsatsen (undantaget kostnaden på 25 % för bonusinsatsen). l Köpbonus och bonussatsning kan inte aktiveras samtidigt.

Köp bonus

• lKostnaden för köpbonusen är 100x insatsen. l Aktivering av den här funktionen aktiverar Gold Mine Stacks Bonus-funktionen direkt.
  • lDen här funktionen är endast tillgänglig i basspelet. l Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser. l Köpbonus och bonussatsning kan inte aktiveras samtidigt.

Insatsinställningar l Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Spelkontroller

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel. l Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel. l Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
  • lAntalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet. l Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen. l Insats: Visar den nuvarande totala insatsen. l Total vinst: Visar den senaste vinsten.
  • lSaldo: Visar nuvarande saldon. l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ. l Knappen Köp bonus: Ger dig möjligheten att köpa Gold Mine Stacks Bonus. l Knappen Bonusinsats: Aktiverar och inaktiverar bonusinsatsalternativet l Knappen Hjälp: Visar hjälp och annan information. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

• lLjud: Aktiverar spelljud. l Knappen Hem: Avslutar spelet. l Knappen Bank: Visar banksidan. l Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.
  • lKnappen Inställningar: Visar spelinställningarna. l Knappen Meny: Stänger spelmenyn

Spelinställningar

• lTryck på mellanslag för att spela: Aktiverar eller inaktiverar alternativet.
  • lHög kvalitet (60 bilder/sekund): Ger högkvalitativt spelande med 60 bilder per sekund. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Ytterligare information

l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Om spelet avbryts mitt i kan spelomgången spelas om efter att spelet startas om. l Om ett alternativ för att hoppa över reprisen väljs efter att spelet startas om läggs vinsten till saldot omedelbart. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Översättning av speltermer

• lGold Mine Stacks Bonus = Guldgruvestapelbonus l Wild Stacks Respins = Wild-stapelomsnurr l Randomizer = Slumpgenerator l Respin = Omsnurr l Wild = Wild l Big Win = Storvinst l Super Win = Supervinst l Mega Win = Megavinst l Level Up! = Ny nivå! l Final Level! = Sista nivån!
  • lOn = På l Off = Av

Återbäring till spelare

• lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Övergripande RTP: 94,00 %.
  • lVärden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. l Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

Datum för senaste ändring: 2022-11-29