Leprechaun goes to Hell

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• En eld brinner hett i Leprechaun goes to Hell – ett 5-hjuls videoslot med 25 fasta vinstlinjer. Hjulen står i lågor med den syndiga hondjävulen "Evilene", en sprallig Pyssling, smältande grytor med guld, bubblande drycker och annat som kommer att ge dig en brinnande längtan efter att vinna jackpotten!
  • Leprechaun goes to Hell har två jokersymboler (Evilene och Pysslingen) som ersätter för alla andra hjulsymboler, förutom spridda, och hjälper till att skapa vinstkombinationer. Om både Evilene och Pysslingen är del av samma vinstkombination på en vinstlinje dubbleras vinsten!
  • Tre spridda symboler av grytor med guld på hjulen sätter hjulen i brand, aktiverar 10 gratisspinn med en 2 gångers multipel. Om ytterligare tre grytor med guld visas under funktionen delas ytterligare 10 gratisspinn ut och multipeln ökar med 2, upp till totalt 50 gratisspinn på raken och en maximal vinstmultiplikator på 10!
  • Tre spridda Evilene bonussymboler på hjulen aktiverar helvetesbonusrundan, där du blir tilldelad 10 gratis helvetesspinn. En speciell hjärtsymbol, som bara visas på mittenhjulet, ger ytterligare 1 extra helvetesspinn upp till maximalt 50 helvetesspinn på raken. Bonusfunktionen förvandlar spelet till ett 3-hjuls videoslotmaskin med 5 fasta vinstlinjer.
  • Ditt mål under helvetesbonusrundan är att öka temperaturen tillräckligt mycket för att vinna jackpotterna! Varje vinst ökar temperaturen med ett slumpmässigt antal grader och värmer upp en termometer med 4 nivåer av stekheta jackpotter. Termometern visar den temperatur som krävs för att vinna jackpotterna. Ju varmare det blir; desto fler jackpotter vinner du! Lägger du högre insatser ökar temperaturen mer och ökar dina chanser att vinna de högsta jackpotterna!
  • Under huvudspelet kan symbolerna med Pysslingen och grytorna med guld visas på alla hjul. Evilene kan bara visas på hjul 2, 3 och 4. Om bara två spridda Evilene-bonussymboler visas på hjulen och ingen annan funktion aktiveras blir du tilldelad ett gratis återspinn på det sista kvarvarande mittenhjulet, för en andra chans att vinna tillträde till helvetesbonusrundan!
  • RTP är 96.54%.
  1. Se vinsttabellen för att se hur jackpotten kan vinnas.
  2. En procent av insatsen läggs till de progressiva jackpotterna.
  3. Jackpottens visade värde kan skilja sig från det faktiska värdet på grund av fördröjningar i kommunikationen med servern.
  4. Om två spelare vinner jackpotten vid ungefär samma tid vinner den första spelaren det fulla värdet på jackpotten och den andra spelaren startvärdet på jackpotten.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.