Sabres and Swords: Charge Gigablox

Välkommen till "Sabres and Swords: Charge Gigablox" videoslot, med Gigablox-symboler och gratisspelsfunktionen Engage the Enemy.

Om spelet

"Sabres and Swords: Charge Gigablox" är en 6x6 slot med 50 vinstlinjer och Gigablox-motor. Symboler mellan 2x2 till 6x6 i storlek visas varje snurr och ger ett stort antal hjul- och symbolkonfigurationer. Aktivera Engage the Enemy gratisspel för att samla scatters som låser upp extra gratisspel och tar bort den lägst betalande symbolen till dess att endast den högst betalande finns kvar. För att maximera vinstpotentialen har Gigablox en multiplikator som sträcker sig från 2x upp till 6x. Spelet erbjuder också en funktion för att köpa funktion (om tillgängligt) som omedelbart låter dig aktivera funktionen med gratis spel och skörda belöningarna.

Återbetalningsprocent

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.1% i huvudspelet

Spelregler

• Välj insatsvärde

• 50 rader spelas

• Vinnande kombinationer och utbetalningar görs enligt vinsttabellen.

• Endast högsta vinsten på varje linje

• Alla vinster börjar från hjulet längst till vänster och betalar från vänster till höger på intilliggande hjul, förutom scatter-symboler som betalar överallt

• Vinster endast på betalda linjer, förutom scatter-symboler

• Vinster på olika linjer läggs till

• Wild-symbolen ersätter alla symboler, förutom scatter-symboler

Gigablox-funktion

• Gigablox är överdimensionerade symboler på hjulen och fungerar som individuella symboler i storlek från 2x2 till 6x6.

• Scatter-symboler kan landa som Gigablox

• Gigablox i varje snurr

Engage the Enemy gratisspelsfunktion

• 5 eller fler scatters som visas aktiverar funktionen Engage the Enemy gratisspel

• Scatters beröknas utifrån symbolstorlek - en 2x2 Gigablox räknas som 4 scatters

• 1 gratis spel delas ut för varje utlösande scatter

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela

Alternativ för autospel (om tillgängligt)

• Antal snurr: Autospel avslutas när det förvalda antalet snurr har uppnåtts.

• Förlustgräns: Autospel avslutas om din totala förlust under autospel-sessionen är lika med eller överskrider den valda gränsen.

• Gräns för enstaka vinst: Autospel avslutas om vinsten i en enstaka snurr är lika med eller överskrider den valda gränsen.

Så här beräknas vinster

• För alla vinster anges varje symbols utbetalning i vinsttabellen

Alternativ för spel

• Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn

• Volym – Stänger av eller slår på ljudet

• Vinsttabell – Förklarar huvuddragen i spelet, och visar alla utbetalningar, linjer och vinstsätt

• Inställningar – Volym, ljud och musik

• Spelregler – Visar spelets regler

• Historik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor

Spelpanel

• Insats - Visar nuvarande insats.

• Insatsvärde – Ändrar den totala insatsen genom att ändra insatsvärdet.

• Total insats – Visar den totala insatsen med det valda insatsvärdet multiplicerat med insatsen.

• Maxinsats – Ställer in insatsvärdet på högsta möjliga. Klickar du på knappen igen återgår du till ursprungligt läge (endast desktop)

• Snurr-knappen – Startar spelet

• Autospel-knapp (om tillgängligt) – Öppnar alternativen för autospel. Om autospel är aktiverat avslutas det också genom att trycka på knappen.

• %-knapp (om tillgänglig) – Öppnar panelen för RTP som visar information om RTP och maximal vinst

• Vinst – Visar vinsten för det aktuella eller senaste utbetalningssteget.

• Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

Genvägar för tangentbord

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

Ordlista

Engelska

Svenska

Wild

Wildsymbol

Free Spin

Gratissnurr

Scatter

Spridda

Max bet

Max insats

Big Win

Storvinst

Super Win

Superstorvinst

Mega Win

Super megastorvinst

Congratulations

Gratulerar

Lines

Linjer

Buy feature

Köpfunktionen

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-09-09