House of Doom

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• House of Doom är en 5-hjuls videoslotspel med 10 fasta vinstlinjer, som bjuder in dig till världen med extrem heavy metal-musik, där både musik och text avser att väcka en känsla av förtvivlan, rädsla och nära förestående undergång.
  • House of Doom har en jokersymbol (siaren); en spridd gratisspinnsymbol i huvudspelet (House of Doom); en spridd gratisspinnsymbol under gratisspinn (House of Doom-joker); och en spridd bonussymbol (skallen). Jokersymbolen kan ersätta för alla andra hjulsymboler förutom de spridda symbolerna för att hjälpa dig att bilda vinstkombinationer. En kombination av två eller fler intilliggande jokersymboler kan också utgöra en vinst när kombinationen uppträder längs med en aktiv linje.
  • Ett hjul väljs slumpmässigt och är markerat vid varje spinn. Om jokersymbolen landar på det valda hjulet kommer den expandera och ersätta alla andra symboler på det hjulet.
  • Spridda gratisspinnsymboler (House of Doom) visas endast på hjul 1, 3 och 5. Får du tre av dessa symboler i huvudspelet ger det en sekvens med 10 gratisspinn kallade domedagsspinn. De här gratisspinnen kan återaktiveras genom att 3 House of Doom-jokrar stannar på hjul 1, 3 och 5, upp till den maximala vinsten! Tre eller fler House of Doom-jokrar på hjulen under gratisspinn ger ett ytterligare gratisspinn per symbol. Alla insatser och linjer är samma som under spelet som startade funktionen.
  • House of Doom-symbolen blir en House of Doom-joker under gratisspinn, och fungerar som en extra jokersymbol under hela gratisspinnfunktionen.
  • Mellan två och fem hjul är markerade under gratisspinn. Åtminstone ett av antingen hjul 1, 3 eller 5 är alltid markerade. Om en joker eller en House of Doom-joker stannar på de valda hjulen kommer den att expandera för att ersätta alla andra symboler på de hjulen. Båda jokrarna kan inte stanna på samma hjul.
  • Spridda bonussymboler (skallen) visas endast på hjul 2, 3 och 4. Får man tre av de här symbolerna aktiveras bonusspelet Avgrundens skallar. Välj skallar, en efter en, för att visa dolda priser. Du kan vinna pengapriser eller aktivera någon av gratisspinnsfunktionerna ovan. Du kan fortsätta välja skallar för pengapriset till dess att du visar symbolen House of Doom eller andra avslutssymboler. Välj igen symboler är 1X, 2X och 3X totala insatspriser, medan avslutssymboler är House of Doom (spridd), 5X och 20X totala insatspriser.
  • Spridd bonussymbol visas inte på hjulen under gratisspinnfunktionen.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är  96.11%

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Datum för senaste ändring: 2019-05-06