Fu Er Dai

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• FU ER DAI är en flashig, elegant 5-hjuls videobandit med 10 fasta vinstlinjer. Spelet har en förlängd JOKER-symbol och chansen att vinna gratis återspinn med en kvardröjande JOKER och en sekvens på upp till 20 gratis WIN SPINS, där JOKRAR är kvardröjande och priser alltid garanteras!
  • Symbolen med drakflickorna är en jokersymbol som kan visas på de tre inre hjulen (2, 3 och 4). Jokersymbolen förlängs för att täcka hela hjulet där den visas och kan ersätta alla andra ordinarie symboler för att hjälpa till att forma en vinstkombination längs med någon vinstlinje.
  • När en enda wild-symbol visas på något hjul aktiveras en gratissnurr. Den expanderade wild-symbolen låses fast på sin position under gratissnurren.
  • När två eller flera wild-symboler visas aktiveras en inledande sekvens av 5 gratis WIN SPINS™. Vinst garanteras på varje WIN SPIN!
  • Varje expanderade wild-symbol på föregående spin låses fast på sin position till nästa omgång i en WIN SPINS-sekvens. Varje wild-symbol kan förbli låst i upp till tre efterföljande WIN SPINS™ om minst en ny wild-symbol visas på föregående snurr.
  • Varje wild-symbol som visas under en WIN SPIN ger också en ytterligare WIN SPIN. Du kan vinna en total sekvens på upp till 20 betalande WIN SPINS™!
  • RTP är 96.50%
  • Du kan ändra antalet mynt per vinstlinje samt myntvärdet som du vill spela med. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.