Thai Flower

Spelintroduktion

Thai Flower är en femhjuls spelautomat med orientaliskt tema som innehåller gratisspel
Det finns 10 vinstlinjer som betalar för 2 eller fler intilliggande symboler på en vinstlinje.

Hur man spelar

Välj din insats--
Om du vill ändra denna, klicka på INSATS/LINJE '+'och '-' knapparna för att öka eller minska storleken på din insats per linje.

Snurra hjulen

Klicka på SNURRA knappen för att starta ditt spel.
Det finns en autospelfunktion som börjar varje snurr automatisk tills något inträffar som kräver ditt ingripande eller antalet fastställda snurr är slut.
Välj önskat antal snurr genom att klicka på de numrerade knapparna som visas när du trycker på AUTOSPEL.
Klicka på "Stoppa autospel" för att avbryta autospel.

Hjälp

Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplikator av insatsen per rad.
Dessa visas som kontantvärden i spelet som förändras när insatsen per linjer justeras.

Den teoretiska genomsnittliga avkastningen tillbaka till spelaren (RTP) är 95%. Denna RTP utgör den lånsiktigt förväntade avkastning av spelen som har beräknats och granskats av ett oberoende testbolag. Eventuell felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar och spel.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.