Wild Lava

Spelautomat med 5 hjul och 40 rader

• Målet med Wild Lava™ är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Tryck på SPELA på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.
  • I detta spel kan enbart aktiva vinstrader notera radvinster.
  • Tryck på - eller + bredvid TOTALINSATS-knappen för att välja totalinsatsen.
  • Tryck på TURBO AV för att aktivera turboläget vilket får hjulen att snurra snabbare. Samtidigt som ett antal vinstanimationer och -ljud hoppas över. Tryck på knappen TURBO PÅ för att avsluta turboläget.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren ändras SNURRA-knappen till STOPP. Tryck på STOPP för att avsluta snurranimation och visa resultatet från snurren direkt.
  • I samband med en vinnande snurr visas den sammanlagda vinsten i fältet TOTAL VINST.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Din vinst kommer att vara densamma som din radinsats multiplicerat med motsvarande värde enligt vinsttabellen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.

• För att visa listan över alternativ, för muspekaren över AUTOSPEL-knappen och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.

• Det går även att ställa in autospel till TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills funktionen Lava gratisspel aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.

• Under autospel visas antalet återstående snurr.

• Autospel slutar när:

• Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPP-knappen nedanför AUTOSNURR.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på INFO-knappen.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • Funktions- och symbolutbetalningar finns listade i VINSTTABELLEN. Multiplicera radinsatsen med utbetalningen för att få fram vinstbeloppet för en viss symbolkombination.
  • För att stänga vinsttabellen och återgå till spelet, tryck på tillbaka-pilknappen.

Vinstrader:

• Det här spelet spelas med 40 aktiva vinstrader. Totalinsatsen per spelrunda är radinsatsen × 40.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, och samma symbol måste befinna sig på varandra efterföljande hjul på samma vinstrad.
  • Det finns en skillnad mellan Radinsats och Total insats. Radinsats visar insatsen på en enskild Vinstrader. Total insats visar hur mycket som satsas totalt på ett enskilt snurr. Utbetalningar som visas i Vinsttabell multipliceras med Radinsats.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Symbolen som pryds av bokstaven ”W” är spelets WILD-symbol.
  • WILD-symbolen landar på hjulen under Wild Eruptions och ersätter alla symboler förutom SCATTER-symbolen.

Scatter:

• SCATTER-symbolen är symbolen som föreställer portalen.
  • SCATTER-symbolen dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4.
  • SCATTER-symboler aktiverar funktionen Lava gratisspel.
  • Varje SCATTER-symbol som landar på hjulen utan att aktivera gratisspel lagras som en WILD-symbol.

Wild Eruptions

• I grundspelet samlas WILD-symboler ihop för en omsnurr och i gratisspel blir de klibbiga WILD-symboler.
  • I grundspelet sker vulkanutbrottet slumpmässigt och sprider då ut alla insamlade WILD-symboler på hjulen för en omsnurr.

Lava gratisspel

• När en SCATTER-symbol landar på hjul 2, 3 och 4 aktiveras 5 Lava gratisspel. Alla WILD-symboler som samlas ihop under spelets gång blir klibbiga WILD-symboler under Lava gratisspel.
  • Tryck på knappen KLICKA FÖR ATT STARTA för att starta funktionen.
  • När Lava gratisspel aktiveras får vulkanen ett utbrott som sprider ut alla insamlade WILD-symboler över hjulen som klibbiga WILD-symboler. Dessa stannar kvar under hela funktionen. De klibbiga WILD-symbolerna kan byta positioner för varje snurr.
  • Minst 5 slumpmässiga WILD-symboler är garanterade.
  • Gratisspel kan återaktiveras. 3 SCATTER-symboler ger fler gratisspel.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) är 96,47 %.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:

• Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.

• En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.

• Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.

• För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-08