Purrfect Potions

Välkommen till Purrfect Potions Video Slot med flera Wild Boost-bonusar och free spins.

Om spelet

Purrfect Potions är en videoslot med 5 hjul och tre rader med 20 vinstlinjer. Spelet ger utdelning när två, tre (beroende på symbol) eller fler identiska symboler, med start från hjulet längst till vänster, landar på en vinstlinje. Spelet har 4 högt betalande symboler bestående av välkända magiska symboler och 5 lågt betalande symboler som består av klädda kortsymboler. Det finns en wild-symbol som ersätter alla andra symboler utom bonus scatter-symboler samt Purrfect Potions-symbolen. Det finns tre typer av bonus scatter-symboler som kombineras för att ge tre nivåer av free spins-funktionen när tre visas på hjul 1, 3 och 5.

Purrfect Potions-symbol

Om en Purrfect Potions-symbol landar på hjulen kommer den att aktivera en av tre olika wild boost-bonusar.

• Wild Magi - Skapar 1 - 4 staplade wild-symboler där alla symboler på hjulet blir wild.
  • Magisk Touch - Skapar slumpmässigt 2 - 8 wild-symboler på olika positioner på hjulen.
  • Mystiska Wilds - Skapar 2 - 8 multiplikatorwilds som ger x2, x3, x5, x10, x20 eller x50 multiplikator. Endast en multiplikator gäller per vinstlinje.

Free Spins Bonus

Free spins bonus visas på hjul 1, 3 och 5. Super bonus och Mega bonus-symboler visas enbart på hjul 3. När 3 bonussymboler landar synligt tilldelas free spins tillsammans med en bonusbelöning. Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret. Det är möjligt att återaktivera free spins genom att få ytterligare tre bonussymboler på hjulen. Under en free spins-omgång är det möjligt att återaktivera maximalt tre gånger. Super och Mega bonus-symboler finns bara under basspelet och inte under free spins.

Antalet free spins avgörs av vilken typ av bonus scatter-symbol som landar på hjul 3, endast en av dem kan utlösas vid ett och samma tillfälle:

• BONUS X BONUS X BONUS ger 8 free spins plus en bonusvinst på 2x basinsats.
  • BONUS X SUPER BONUS X BONUS ger 12 free spins plus en bonusvinst på 10x basinsats.
  • BONUS X MEGA BONUS X BONUS ger 16 free spins plus en bonusvinst på 50x basinsats.

Under free spins, efter att en Purrfect Potions-symbol har landat och en av de tre wild boost-bonusarna har tilldelats (se ovan), tilldelas respins på hjulen. Wild-symboler blir fastlåsta under respins. Om multiplikatorwilds har lagts till på hjulen från Mystiska Wild-bonusen kommer wilds och multiplikatorer att hållas kvar under påföljande respins. Efter 1:a Wild Boost tilldelas 1 respin. Efter 2:a Wild Boost tilldelas 2 respin. Efter 3:e, och efterföljande Wild Boosts, tilldelas 3 respins. Respins spelas först, utan att räkna av från antalet free spins, följt av de återstående free spinsen.

Så här spelar du

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

Så här beräknas vinstlinjer

För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman. För att beräkna en enstaka vinstlinje ska antalet identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen räknas. Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra (eller två när det gäller Logosymboler) kan du hitta värdet på vinsten i den statiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 2 i rad, 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas. Om vinstkombinationen börjar med två eller fler wild-symboler kan det finnas flera sätt att tolka vinsten på. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen. Ovan inkluderar inte bonussymboler vilka inte behöver vara på en vinstlinje för att ge en vinst. Efter att bonusrundan är avslutad, läggs alla vinster till vinsterna från spelet som aktiverade bonusen. Det kan finnas avvikelser mellan summan av de individuella vinsterna i insamlingsbara free spins från vad som visas som totalvinst i slutet. Totalvinsten på slutskärmen visar den slutliga avrundade vinsten.

Alternativ för spel

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
  • Regler – Visar spelets regler.
  • Inställningar – Ändra spelhastighet, ljud på/av och andra inställningar.
  • Historik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Lobby – Stänger spelet och tar spelaren till lobbyn.

Spelpanel

• Meny (Hamburgare)
  • Ljud – Låter spelaren stänga av allt ljud.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuellt spel.
  • Insats – Visar nuvarande insatsbelopp.
  • Insatsval – Öppnar en pop-up som låter spelaren välja önskad insats.
  • Autospel (om tillgängligt) – Ger spelaren åtkomst till autospel-panelen för att välja antalet autospel och gränser.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt (om tillgängligt).
  • (Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

Genvägar för tangentbord

Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra på datorn.

Återbetalningsprocent (RTP)

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%

Slumpen

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (0.8) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo. I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 18/04/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

Datum för senaste ändring: 2023-05-04