Valkyrie

Nyckeldata

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

Funktion

Värde

Linjer

1024 vinstlinjer

Hjul

5 hjul

Rader

4 rader

Hitfrekvens

~31%

Namn

Valkyrie

Insatsstrategier

Många spelare byter insatsnivå baserat på spelresultat i tidigare omgångar. Det kan skötas automatiskt med Insatsstrategier.

• En Insatsstrategi är ett förbestämt insatsmönster som ändrar insatsnivå beroende på ett antal regler.
  • En spelare kan ändra eller stänga av Insatsstrategi efter varje spelrunda.
  • Autospel (Auto Spin) fungerar i kombination med Insatsstrategier.
  • Aktivera en Insatsstrategi genom att välja ursprungsinsats och klicka på Spin-knappen.
  • Insatsstrategier förändrar inte det teoretiska utfallet i spelet.
  • Optimizer justerar insatsen uppåt eller nedåt till närmaste insatsnivån under vald %. Förblir aktiv på lägsta insatsnivå.
  • Insatsstrategier är listade i vinstplanen.

Spelregler

• Valkyrie är en slot med 5 hjul, 4 rader och 1024 sätt att vinna.
  • Spelet har 12 olika insatsnivåer för varje valuta.
  • Varje insats är 100 mynt.
  • En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spinknappen.
  • Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll nere Spinknappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spinknappen.
  • Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.
  • Vinster presenteras i mynt eller i spelarens valuta. Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  • Valkyrie spelas i tre lägen: normalläge, bonusläge och Free Spinsläge. Bonusläget har en av de 3 Valkyriefunktionerna: The Arrow of Fortune, The Shield of Chance eller The Sword of Destiny.
  • Wild-sköldsymbolen ersätter alla symboler förutom Free Spinssymbolen.
  • Spelet startar alltid i normalläget.
  • En instans av en stor symbol kan slumpmässigt falla ner och landa på skärmen under ett spin i normalläget eller i Free Spinsläget. Stora symboler finns in tre storlekar; 2x2, 2x3 och 3x3.
  • Bonussymboler kan slumpmässigt dyka upp över de snurrande hjulen i normalläget. Mellan 3 och 5 bonussymboler landar på skärmen vilket garanterar spelaren ett respin i bonusläget med en av de tre Valkyriefunktionerna.
  • Den aktiverade funktionen i bonusläget väljs slumpmässigt.
  • Antalet bonussymboler som landar påverkar potensen av det bonusläge som triggas. Ju fler bonussymboler desto mer potent bonusläge.
  • De tre olika Valkyriefunktionerna i bonusläget fungerar enligt följande:
    • The Arrow of Fortune: ett slumpmässigt antal pilar avfyras mot de snurrande hjulen. Varje pil som träffar ett hjul genererar en 2x2, 2x3 eller 3x3 stor symbol. Alla pilar genererar samma symbol men symbolerna kan skilja sig åt i storlek.
    • The Shield of Chance: ett slumpmässigt antal sköldar faller över de snurrande hjulen. Varje sköld som landar på skärmen blir en Wild- sköldsymbol.
    • The Sword of Destiny: ett slumpmässigt antal svärd faller över hjul 2, 3 och 4. Varje svärd som landar resulterar i att hjulet blir helt täckt av en Wild-svärdsymbol.
  • Efter bonuslägesspinnet betalas vinsterna ut och bonusläget avslutas.
  • Free Spinssymbolerna (scatter) förekommer bara på hjul 2, 3 och 4.
  • När tre Free Spinssymboler landar kan Freya slumpmässigt ge upp till två ytterligare Free Spinssymboler på hjul 1 och 5 vilket resulterar i det maximala antalet av fem Free Spinssymboler.
  • Tre eller fler Free Spinssymboler i normalläget triggar Free Spinsläget.
  • Antalet Free Spinssymboler som landar bestämmer antalet Free Spins som tilldelas och hur många av dem som potentiellt sett spelas i bonusläget:
    • 3 Free Spinssymboler: 5 Free Spins med åtminstone 1 Valkyriefunktion
    • 4 Free Spinssymboler: 7 Free Spins med åtminstone 2 Valkyriefunktioner
    • 5 Free Spinssymboler: 10 Free Spins med åtminstone 3 Valkyriefunktioner
  • Tre eller fler Free Spinssymboler (scatter) i Free Spinsläget ger ytterligare Free Spins:
    • 3 Free Spinssymboler: 5 Free Spins med åtminstone 1 Valkyriefunktion
    • 4 Free Spinssymboler: 7 Free Spins med åtminstone 2 Valkyriefunktioner
    • 5 Free Spinssymboler: 10 Free Spins med åtminstone 3 Valkyriefunktioner
  • Free Spinsläget avslutas när inga Free Spins återstår.
  • Utbetalningen sker i slutet av Free Spinsläget.
  • Insatsen kan inte ändras under ett pågående spin, i bonusläget eller i Free Spinsläget.
  • Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Valkyrie är 96.3%
  • Högsta vinsten i spelet är 500 000 coins.
  • I händelse av fel annulleras alla insatser och vinster.