Lady of Egypt

• Upplev ett fjärran, exotiskt land i det nya, spännande spelet från Scientific Games, Lady of Egypt!
  • Med ett helt unikt horisontellt hjulupplägg och möjligheten att en storvinst leder till en fantastisk jackpot är det en upplevelse som saknar motstycke.
  • Kom och känn på faraonernas magi!
  • Lady of Egypt innehåller: jackpot, en Free Spin Bonus, Enhanced Pays, wild, wild-hjul och en unik hjulmatris som flyttas när du vinner!

SÅ HÄR SPELAR MAN

Välj din insats –

Justera INSATSEN med knapparna "+" och "-" som höjer och sänker storleken på din radinsats..

Vinstrader

Standard vinstradval är 9 vinstrader. Vinstraderna kan inte ändras i detta spel.

Starta spelet

Tryck på knappen SPINN (knappen med en pil) för att starta spelet.

AUTOSPEL

• Om detta spel har AUTOSPEL-funktion så att spelaren kan välja antal spins som ska spelas av sig själv utan att spelaren gör några ytterligare inmatningar.
  • Alla nödvändiga alternativ, enligt krav i olika jurisdiktioner, måste konfigureras av spelaren innan AUTOSPEL börjar användas.
  • För att starta AUTOSPEL väljer du knappen AUTOSPEL på spelets skärm.
  • När menyn AUTOSPEL har öppnats kan spelaren konfigurera AUTOSPEL efter sina önskemål.
  • Alternativet "ANTAL AUTOSPINS" avgörs hur många spins som spelas automatiskt.
  • När antal spins som har konfigurerats av spelaren i "ANTAL AUTOSPINS" har spelats stoppar AUTOSPEL.
  • I vissa jurisdiktioner måste spelaren ställa in alternativen "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." förutom antal spins som ska spelas automatiskt.
  • Alternativet "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har förlorat det inställda beloppet.
  • Alternativet "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har vunnit det inställda beloppet på en enda spinn.
  • AUTOSPEL stoppar när förutsättningarna för något av alternativen "ANTAL AUTOSPINS", "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och/eller "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." uppfylls.
  • När spelaren har konfigurerat AUTOSPEL efter sina önskemål kan de välja knappen START så börjar hjulen att snurra.
  • Efter detta kan spelaren när som helst välja knappen STOPP för att stoppa återstående AUTOSPEL-spins.
  • När det har stoppats måste AUTOSPEL konfigureras på nytt via menyn AUTOSPEL för att funktionen ska kunna användas.
  • Spelaren kan avsluta AUTOSPEL när som helst genom att välja knappen AVBRYT.
  • En bonushändelse stoppar Autospel-funktionen.

UTÖKAD BETALNING

• Fyll de 3x3 aktiva hjulen för Speed Spins med samma symbol eller med blandade symboler för Utökad Betalning.
  • WILD visas bara på hjul 2, 4, 6 och 8.
  • Alla Utökad Betalning-belöningar multipliceras med Speed Spins Multiplier.
  • WILD är wild för alla symboler utom BONUS.

SPEED SPINS-multiplikator

Alla radvinster eller Utökad Betalning flyttar Speed Spins Active Reels två hjul åt höger, och kan öka Speed Spins Multiplier upp till 5x.

10:e hjulet

• Alla radvinster eller utökad betalning på 5x Speed Spins Active Reels flyttar till det 10:e hjulet.
  • På det 10:e hjulet kan en kreditvinst (350x-1000x) eller jackpot delas ut om vinsten hamnar på mitten av det 10:e hjulet.
  • Alla multiplikator-vinster som visas på det 10:e hjulet multiplicerats med insatsen per linje.
  • Jackpots i klasserna Grand, Major och Minor visas ovanför Speed Spins-hjulen.
  • Vid en jackpot delas en av de tre klasserna jackpots ut slumpmässigt.
  • GRAND JACKPOT 20000x
  • MAJOR JACKPOT 5000x
  • MINOR JACKPOT 1000x
  • Alla Jackpots multipliceras med insatsmultiplikatorn per linje.

FREE SPIN BONUS

• 3 eller fler utspridda BONUS utlöser Free Spin Bonus!
  • 3 utspridda BONUS ger 8 free spins.
  • 4 utspridda BONUS ger 10x total insats och 12 free spins.
  • 5 utspridda BONUS ger 25x total insats och 16 free spins.
  • 6 eller fler utspridda BONUS ger 50x total insats och 30 free spins.
  • Under Free Spin Bonus kommer 2 till 4 hjul att slumpmässigt fyllas med WILD i varje spin.
  • Endast hjul 2, 4, 6 eller 8 kan fyllas med WILD.
  • Vinnande kombinationer för dessa hjul är identiska med basspelet.
  • Multiplikatorn kvarstår som samma som för den spin som löst ut bonusen.
  • Free Spin Bonus avslutas när inga free spins återstår.
  • Scattervinster betalas för symboler som visas på någon plats på hjulen.
  • RTP:96.08%

BONUS GUARANTEE!

• Free Spin Bonus garanterar en vinst på minst 10x totala insatsen.
  • All bonus som slutar med mindre än 10x ökas automatiskt till 10x totalinsatsen vid slutet av bonus.
  • Bonus Guarantee-värdet inkluderar den scattervinst som startar bonusen.

SPELREGLER

• Vinster på flera vinstrader räknas samman.
  • Radutbetalningar måste uppstå på intilliggande hjul, med början på hjulet längst till vänster bland Aktiva hjul för Speed spins.
  • Endast högsta vinsten per vinstrad betalas ut.
  • Vinsttabellen visar aktuell insatsinställning.
  • En vinst kan inträffa på en eller alla dessa rader på Speed Spins Active Reels.
  • Endast aktiva vinstrader kan ge vinster.
  • Scattervinster betalas för symboler som visas på någon plats på hjulen.
  • Scattervinster läggs till radvinster.
  • Scattervinster multipliceras inte med insatsen per rad eller Speed Spins Multiplier.
  • Fel annullerar samtliga spel och vinster.
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler