Acorn Pixie

Acorn Pixie - Spelhjälp

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Spelintroduktion

Acorn Pixie är ett 5-hjulsspel med 30 vinstlinjer tillgängliga på alla satsningar. Ett kluster med 4 wilds, 2 i bred och 2 på höjden kan läggas till slumpvis till hjul i vilken position som helst under spelet 3 utspridda symboler visas enbart på hjul 2, 3 och 4 utlösare Acorn Pixie-bonus.

Acorn Pixie Bonus

3 utspridda symboler visas enbart på hjul 2, 3 och 4 utlösare Acorn Pixie-bonus. 7 frispel ges men utan omutlösare.

ac1

Acorn Pixie-bonus spelas på en sådan här hjullayout. Wilds ersätter alla symboler.

ac2 ac3

Acorns (ovan) omvandlar symboler de landar på
Symbolerna försvinner och visar wild-bakgrundsträdet
När en symbolposition blir wild kvarstår den som wild under resten av bonusen. Första spelet visar lägsta position för mittenhjulet. I alla följande spel kan alla positioner som angränsar till avslöjad wild också bli till wilds.

RTP:96%

Vinstlinjer

Spelet innehåller 30 vinstlinjer. Alla stor satsning-linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som kontantvärden. Visa dessa genom att trycka på ?-knappen.
Köp en bonus
Tryck Köp bonus för att komma till Köp en bonus valskärm. Välj ett av tre alternativ:

• 6 Spel
  • 8 Spel
  • 12 Spel

och tryck Start för att starta bonusen.

Köp en bonus-spelen använder bonushjul som skiljer sig från hjulen i basspelet Spel i Köp en bonus köper ett antal bonusspel enligt valt alternativ och alla betalas på vinstrader Radvinster multipliceras med 1 Allt betalas i valutan Köp en bonus avslutas när inga spel återstår Köp en bonus-spel använder samma hjul som Acorn Pixie-bonus Optimal strategi är att välja 12 bonusspel.