Wild Flower

Presentation av spelet:

• Wild Flower är en 6-hjuls videoslot med 4 096 sätt att vinna på med Big Time Gamings unika Megascatter Förbättrade gratisspinn.

Så här spelar du:

• Välj din insats genom att trycka på vänster- och högerpilarna på insatsen. Insatsens värde visas på insatsskärmen.
  • Alla utbetalningar multipliceras med insatsen för varje enskilt spinn.

Autospel:

• För att ställa in Autospel trycker du på autoknappen. Detta visar Autospelskärmen som spelaren kan använda för att ändra antalet spinn, ställa in en förlustgräns och en vinstgräns. Spelaren kan välja Starta för att påbörja autospel när en förlustgräns har ställts in.
  • När Autospel är aktiverat ändras spelknappen till en stoppknapp. Antalet återstående Autospel visas på stoppknappen. Spelaren kan avbryta Autospel genom att trycka på stoppknappen. Autospelet avbryts automatiskt om någon av de begränsningar som har angivits uppnås eller om något sker som kräver att spelaren agerar.
  • Automatiskt spel är kanske inte tillgänglig i din jurisdiktion.

Starta spinnet:

• Tryck på spelknappen för att starta ett spinn med vald insats.
  • Hjulen kommer att snurra för att sedan stanna och visa resultatet.

Symbolvinster:

• En vinst är matchande symboler i rad, från vänster till höger, med början med hjulet längst till vänster.
  • Den högsta vinsten betalas ut för varje vinnande kombination. Alla vinnande kombinationer räknas samman.Se UTBETALNINGAR för mer information.

Wilds:

• Wilds kan motsvara alla symboler förutom Scatters.
  • Wilds visas på hjul 2 till 5.
  • Alla vinster multipliceras med 8 för varje Wild Flowers som ersätts i vinstomgången.

Scatters:

• Det finns två Scatters: Den vanliga Yellow Moon-scatter och Red Moon-megascatter.
  • En Yellow Moon-scatter kan visas på hjul 1 till 5.
  • En Red Moon-megascatter förekommer endast på hjul 6.
  • 3 eller fler blandade Scatters i valfri position tilldelar Gratisspinn.
  • Om en av de utlösande Scatters är en Red Moon-megascatter tilldelas Förbättrade gratisspinn.
  • Välj antingen 'DET VACKRASTE AV ALLT'-GRATISSPINN eller 'HJÄRTAT SLÅR SNABBARE'-GRATISSPINN.
  • Insatsen som användes för att utlösa gratisspinn kommer att användas under tiden de är aktiverade.
  • I slutet av gratisspinn visas den totala vinsten för alla spinn. Eventuella vinster kommer att krediteras till spelarens konto och därefter fortsätter det vanliga spelet.

VAL 1 - 'DET VACKRASTE AV ALLT'-GRATISSPINN:

• 7 gratisspinn tilldelas.
  • En Ace, King, Queen, Jack, Ten eller Nine visas som en Sticky Wild under aktiva Gratisspinn på hjul 2, 3, 4 och 5.
  • Fyra Sticky Wilds på ett hjul belönas med 3 extra Gratisspinn. Upp till 12 extra Gratisspinn kan delas ut.
  • Scatters visas inte i 'Det vackraste av allt'-gratisspinn.

VAL 2 - 'HJÄRTAT SLÅR SNABBARE'-GRATISSPINN:

• 12 gratisspinn tilldelas.
  • Alla vinster med en Wild-stege multipliceras med den markerade multiplikatorn.
  • Wild-stegen visas på hjul 2 till 5 och ersätter alla symboler utom Scatters.
  • För varje 3, 4, 5 eller 6 Scatter i valfri position tilldelas 8, 12, 16 eller 20 Gratisspinn.
  • En vanlig Yellow Moon-scatter kan visas på alla hjul i 'Hjärtat slår snabbare'-Gratisspinn, Megascatter visas inte.

Megascatter Förbättrade Gratisspinn:

• Varje gång Gratisspinnen utlöses med en Red Moon-megascatter tilldelas Förbättrade Gratisspinn.
  • I Förbättrade 'Det vackraste av allt'-gratisspinn, när en Sticky Wild hamnar på en befintlig Sticky Wilds position blir den en dubbel Sticky Wild. När symbolen Sticky Wild hamnar på en befintlig dubbel Sticky Wilds position, blir den en trippel Sticky Wild.
  • I Förbättrade 'Hjärtat slår snabbare'-gratisspinn, när Wild-stegen ersätter en vinst, kommer multiplikatorerna i stegen öka nästa gång den visas. En Wild-stege kan nå upp till 800 gånger.

Allmän information:

• Spelet när du väljer 'Det vackraste av allt'-gratisspinn har en RTP på 96,52 %. Spelet när du väljer 'Hjärtat slår snabbare'-gratisspinn har en RTP på 96,59 %.
  • Systemfel avbryter alla utbetalningar och spel.
  • Wild Flower av The Cult arrangerad av Beggars Group Ltd och Warner Chapel.

Datum för senaste ändring: 2022-06-28