Wild Robo Factory

• Välkommen till Wild Robo Factory Video Slot med Robo transportfunktionen, Robo free spins, Robo Wild och flera galna funktioner.

OM SPELET

• Wild Robo Factory är en Video Slot med 5 hjul, 4 rader and 25 vinstlinjer med riktning från vänster till höger.
  • Spelet har 8 vanliga symboler (4 symboler med högt värde och 4 med lågt värde), en 2x wild symbol och en vanlig wild symbol, båda kan staplas och bli 2 hjul bred. Slutligen, det finns en free spin symbol som resulterar i Robo free spin funktionen.

Dina Robos

• Det finns 3 sorters Robos. Den första är Robo Wild. Wild Robos kan vara allt från 1x1 symboler upp till 2x4 symboler.
  • De finns alltid på Robo transportbandet och flyttar 1 steg till vänster vid varje spin. Så länge en Robo är aktiv i hjulet, får du en respin. Robos blir inaktiva när de når hjul 1 (de betalar fortfarande men aktiverar inte free spins eller respins). Wild Robos fungerar som en vanlig Wild symbol när den är i hjulet.
  • Den andra Robo sorten är x2 Wild Robo. Den fungerar som en Robo Wild men ger dig även en multiplikator x2 på varje vinst den ger. Den sista sortens Robo är en Free Spin Robo som alltid är en 1x1 symbol.
  • Den kan landa på vilken hjulrad som helst och rör sig ett steg till vänster via transportbandet vid varje spin. Den ger dig även en respin så länge den är aktiv i hjulet.

Robo Respin

• Robo respins delas slumpmässigt ut endast i basspelet. Tillsammans med Robo respin, en Robo placeras på transportbandet på hjul 3, 4 eller 5. Så länge det finns en aktiv Robo på hjulet fortsätter din respin.

Robo free spins

• Robo free spins aktiveras genom att landa 3+ free spin-symboler i ett enstaka snurr. I Robo free spins, istället för att få free spins, får spelarna Robos som placeras ut på transportbandet med 1-3 platser emellan. Dessa Robos rör sig från högra sidan av hjulen över till vänster.
  • Robos ger free spins så länge de är aktiva i hjulet (när de nåt första hjulet till vänster, avslutas dessa).
  • Free spin-symboler syns även i Robo free spins och betalar ut genom att lägga till samma antal Robos i kön som när Robo free spins aktiveras.
  • Free spin-symboler betalas ut på följande sätt:
  • 5 free spin-symboler ger ett free spin-läge med 15 Robos
  • 4 free spin-symboler ger ett free spin-läge med 10 Robos
  • 3 free spin-symboler ger ett free spin-läge med 5 Robos
  • Robo free spin-läge spelas med samma vinstlinjer och myntinsats som snurret som aktiverade dem.
  • Om free spins är aktiverade under Robo respin, aktiveras free spin-läget endast efter att dina respins är spelade.
  • Flertalet free spins-läge kan vinnas i en enda Robo respin och läggs då ihop till en Robo free spin-session.

Symbolbyte

• Närsomhelst kan 1 symbol med lågt värde slumpmässigt förvandlad till en motsvarande symbol med högt värde om det säkerställer en vinst.
  • Till exempel: gröna symboler med lågt värde skulle konverteras till en grön symbol med högt värde. Denna funktion kan aktiveras i basspelet, i Robo free spins och Robo respins.

Överbelastat System

• Vid Robo free spins kan transportbandet backas slumpmässigt och därmed flytta tillbaka alla Robos 1-9 platser. Denna funktion är endast tillgänglig om minst 3 Robos har förflyttat sig genom transportbandet förbi hjul nr 1. Max 4 överbelastade system kan aktiveras under en free spin-session.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj myntvärde.
  • Tryck på Spin-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna total myntradvinst ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinstrad, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på raden. Om vinstraden betalas från vänster, börjar man räkna längst till vänster. Om vinstraden betalas från höger börjar man räkna längst till höger.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på myntvinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Det ovan nämnda avser ej free spin-symboler som betalas ut när åtminstone 3 hamnar någonstans på hjulen.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten på. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen ut.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

SPELVAL

• Klicka på Alternativ för att öppna eller stänga menyn.
  • Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på spelwebbplatsen kan spelare granska och spela om sina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Öppnar upp spelreglerna.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Linjer – Visar antal linjer i spelet. Antal linjer är fast och kan inte ändras.
  • Myntvärde – Ändrar insatsstorleken genom att ändra myntvärdet. Du kan konvertera alla insatser eller myntvinster till din valuta genom att multiplicera antalet mynt (25) med ditt myntvärde.
  • Insats – Insatsen i spelet är alltid 25 mynt per snurr. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Klickar du på knappen igen, återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare.
  • Spin-knappen – Sätter igång spelet. När hjulen snurrar ändras Spin-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.
  • Autospel – Spelarna kan spela utan att behöva klicka på knappen inför varje snurr. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningsprocenten till spelare är 96,4%.

SLUMPGENERATOR

• Hjulen snurras med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om spelaren väljer att inte titta på rundan blir vinsten tillagd till dennes konto direkt.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelets programvara/hårdvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga och alla påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är version 1.0 av spelreglerna, daterad 24/06/2019. Vill du ha tillgång till någon tidigare version, fyll i kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst

Datum för senaste ändring: 2019-06-24