Crazy Digginz - It's all Mine!

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.
Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 20 fasta vinstrader.
En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.
Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Den totala insatsen baseras på din ursprungliga insats på varje spelad vinstrad.
Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med antalet spelade vinstrader.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
Radvinsten multipliceras med summan av multiplikatorerna på symboler som bidrar till vinstkombinationen.
Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Wild-symboler

Wild-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4.
Wild-symboler är tillgängliga i basspelet och i free spins-funktionen.
Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom bonussymboler och speciella wild- symboler.

Speciella wild-symboler

Allmine, Flint och Morpho är speciella wild-symboler.
Allmine (samlaren)

Flint (spridaren)
Morpho (uppgraderaren)
Speciella wild-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4.
Speciella wild-symboler är tillgängliga i basspelet och i free spins-funktionen.
Allmine samlar in alla vinstmultiplikatorer från höga symboler.
Om den höga symbolen inte har någon multiplikator samlar Allmine in en x1- multiplikator från den.
Det totala antalet insamlade vinstmultiplikatorer är summa som tillämpas på Allmine.
Flint fördelar slumpmässigt multiplikatorer till alla symboler utom bonussymboler.
Morpho uppgraderar slumpmässigt en sorts medelhög eller låg symbol till slumpmässiga höga symboler.
Speciella wild-symboler kan ersätta alla symboler utom bonussymboler.

Vansinnesläge

Vansinnesläget ger dig fler speciella wild-symboler i belöning.
Vansinnesläget aktiveras slumpmässigt i basspelet och free spins.
Allmine samlar in det dubbla antalet av alla multiplikatorer på höga symboler.
Om den höga symbolen inte har någon multiplikator samlar Allmine in en x2- multiplikator från den.
Flint fördelar slumpmässigt multiplikatorer till alla symboler utom bonussymboler.
Morpho uppgraderar slumpmässigt 2 sorters medelhöga eller låga symboler till slumpmässiga höga symboler.

Free spins

Bonussymboler dyker upp på alla hjul i basspelet.
Bonussymboler dyker upp på hjul 1, 3 och 5 i free spins.
Få 3, 4 eller 5 bonussymboler i basspelet för att aktivera 8–12 free spins slumpmässigt och låsa upp speciella wild-funktioner.
Antalet bonussymboler du får avgör antalet speciella wild-funktioner som aktiveras.
3 bonussymboler låser upp Allmine.
4 bonussymboler låser upp Allmine och Flint.
5 bonussymboler låser upp Allmine, Flint och Morpho.
Få 3 bonussymboler i free spins för att återaktivera 8–12 free spins slumpmässigt och låsa upp ytterligare en speciell wild-funktion.
Free spins spelas automatiskt.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Köpfunktion

Köpfunktionen är tillgänglig i basspelet.
Aktivera köpfunktionen för att aktivera free spins.

Funktionskostnad:
Att låsa upp Allmine kostar 79x den nuvarande insatsen.
Att låsa upp Allmine och Flint kostar 299x den nuvarande insatsen.
Att låsa upp Allmine, Flint och Morpho kostar 1 999x den nuvarande insatsen.
Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.
Funktionen är inte tillgänglig över en viss insatsgräns.

Win Booster™

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Aktivera Win Booster™ för att ha större chans att få speciella wild-symboler, bonussymboler och höga symboler i basspelet.
Win Booster™ dubblerar det totala insatsbeloppet.
Win Booster™ påverkar inte radvinster.

Spelkontroller

Krediter: Visar nuvarande saldon.
Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
Vinst: Visar den senaste vinsten.
Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.
Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Ljud: Aktiverar spelljud.
Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Visar återstående spel med autospel och avslutar den nuvarande autospelsessionen.
Knappen Vinsttabeller: Visar spelets vinsttabeller.

Knappen Meny: Visar spelinställningarna.

Autospel

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.
Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.
Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Inställningar för autospel

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.
Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.
Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.
Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Insatsinställningar

Total insats: Ställer in det nuvarande totala insatsvärdet.
Knappen Satsa minimum: Ställer in nuvarande insats till minsta möjliga värde.
Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.
Förinställda insatser: Ställer in nuvarande totala insatsvärde.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.
Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,14 %.

RTP för Win Booster™: 94,29 %.
RTP vid köp av 3 bonussymboler: 94,39 %.
RTP vid köp av 4 bonussymboler: 94,48 %.
RTP vid köp av 5 bonussymboler: 94,47 %.

Datum för senaste ändring: 2023-02-08