Aquatic Treasures Coast 2 Coast

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.
Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Den ursprungliga insatsen är antalet mynt multiplicerade med myntvärdet.
Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med kostnaden för de spelade vinstraderna.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 10 vinstrader.
Antalet vinstrader som spelas är fast.
En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.
Radvinster går från vänster till höger och höger till vänster, med början på det första respektive sista hjulet.
Om flera vinnande kombinationer dyker upp på samma vinstrad och i samma riktning är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinstrader och bonussymbolvinster från ett spel.
Ansvarsfriskrivning: Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Bonussymbol

3, 4 eller 5 bonussymboler i rad aktiverar free spins om de börjar på hjul 1 eller 5, oavsett riktning.
Bara den högsta bonussymbolkombinationen delas ut per vinstriktning.
Bonussymboler ger vinst oavsett position på hjulet.
Bonussymbolvinster multipliceras med den totala insatsen.
Bonussymbolen dyker upp i både basspelet och free spins.

Wild-symboler

Alla wild-symboler som stannar expanderar och skapar ett wild-hjul.
Intilliggande hjul med expanderade wild-symboler formar en större bild med samma funktionalitet.
Wild-symboler kan ersätta alla symboler.
Wild-symboler kan ersätta bonussymboler och aktivera free spins.
Symbolen dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4.
Wild-symboler ger inte vinst.
Den här symbolen dyker upp i både basspelet och free spins.

Free spins

Antalet free spins som delas ut beror på antalet hjul som bidrog till bonussymbolvinsten.
3, 4 eller 5 bonussymboler i rad aktiverar free spins om de börjar på hjul 1 eller 5, oavsett riktning.
Free spins kan återaktiveras.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Free spins spelas på en annan hjuluppsättning än basspelet.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Spela: Tryck för att fortsätta spela.
Insats upp-knappen: Höjer den nuvarande insatsen till nästa högsta insats.

Insats ner-knappen: Minskar den nuvarande insatsen till nästa lägsta insats.
Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Starta autospel: Startar en autospelsession.
Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Spelmeny: Visar spelinställningarna och spelets vinsttabell.

Spelmeny

Systemmenyknappen: Visar ytterligare systemalternativ.

Knappen Hjälp: Visar hjälp och annan information.
Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Insats: Visar insatsalternativen.
Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Återgå: Återgår till spelet.

Insatsinställningar

Myntvärde: Ställer in myntens värde.
Antal mynt: Ställer in antalet mynt.

Spelinställningar

Knappen Introduktionsskärm: Slår på eller av spelets introduktionsskärm.
Knappen Tysta alla ljud: Slå på eller av alla spelljud.
Knappen Bakgrundsmusik: Slår på eller av bakgrundsmusiken.
Knappen Ljudeffekter: Slår på eller av ljudeffekter.

Ytterligare information

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.

Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,10 %.

Datum för senaste ändring: 2022-06-13