Cats of the Caribbean

Om det här spelet

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.
Det här spelet spelas enbart med krediter.
Det finns 5 hjul och 3 rader i basspelet.
Det finns 5 hjul och 4 rader i free spins.
Spelen i funktionerna Captain Red Free Spins, Captain Catnip Free Spins och Captain Claw Free Spins kallas free spins.

Återbäring till spelare

Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,00 %.
Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.
Det här spelet har en RTP om 94,20 % vid köp av Captain Catnip Free Spins- funktionen.
Det här spelet har en RTP om 94,25 % vid köp av Captain Red Free Spins- funktionen.
Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Regler för vinstrader

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.
Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.
Spelet innehåller 20 vinstrader i basspelet och 30 vinstrader i free spins.
Antalet vinstrader som spelas är fast.

Vinstregler

Vinster multipliceras med den totala insatsen.
Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Sammanfallande vinster på olika vinstrader läggs till i vinsten.
Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
"Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.

Utbetalningsgräns

Det här spelet har en vinstgräns på 10 000x insatsen
Alla efterföljande vinster under spelet begränsas.
Vinstuppräkningen fortsätter tills spelets utbetalningsgräns uppnås.
Om free spins spelas överges alla återstående free spins och spelet fortsätter till funktionsoutroskärmen.
Utbetalningsgränsen kan nås i Cat Pots-bonusfunktionen.

Wild-symboler

Wild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins- och Cat Pots-bonussymboler.

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.
Wild-symboler kan ha ett multiplikatorvärde på upp till 5x i Wild Cannon-funktionen i Free Spins-funktionerna.
Om en vinst utgörs av flera Wild-symboler läggs alla multiplikatorvärden ihop.

Funktionen Wild Cannon

Samla Wild-symboler för chansen att aktivera Wild Cannon-funktionen.
Wild Cannon-funktionen kan aktiveras slumpmässigt i vilket spel som helst och ge 2– 15 Wild-symboler per spel.
Wild-symboler placeras ut slumpmässigt på hjulen och kan hamna på samma position flera gånger för att skapa en Wild-symbolmultiplikator.

Funktionen Captain Red Free Spins

Captain Red Free Spins är en free spins-funktion.
Free Spins-symboler dyker endast upp i basspelet.
Free spins-symboler dyker bara upp på hjul 1, 3 och 5.
Free Spins-symboler på både hjul 1 och 3 och en Captain Red Free Spins-symbol på hjul 5 aktiverar den här funktionen.
Funktionen ger 15 free spins och 90 garanterade wild-symboler under de utdelade spelen.
Wild-symboler placeras ut slumpmässigt på hjulen under varje spel och kan hamna på samma position flera gånger för att skapa en Wild-symbolmultiplikator.
Free spins kan inte omaktiveras.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Free spins spelas automatiskt.
Free spins är gratis för spelaren.
Funktionen avslutas när det inte finns några free spins kvar.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Funktionen Captain Catnip Free Spins

Captain Catnip Free Spins är en free spins-funktion.
Free Spins-symboler dyker endast upp i basspelet.
Free spins-symboler dyker bara upp på hjul 1, 3 och 5.
Free Spins-symboler på både hjul 1 och 3 och en Captain Catnip Free Spins-symbol på hjul 5 aktiverar den här funktionen.
Funktionen ger 12 free spins och 40 garanterade wild-symboler under de utdelade spelen.
Wild-symboler placeras ut slumpmässigt på hjulen under varje spel och kan hamna på samma position flera gånger för att skapa en Wild-symbolmultiplikator.
Free spins kan inte omaktiveras.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Free spins spelas automatiskt.
Free spins är gratis för spelaren.
Funktionen avslutas när det inte finns några free spins kvar.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Funktionen Captain Claw Free Spins

Captain Claw Free Spins är en free spins-funktion.
Free Spins-symboler dyker endast upp i basspelet.
Free spins-symboler dyker bara upp på hjul 1, 3 och 5.
Free Spins-symboler på både hjul 1 och 3 och en Captain Claw Free Spins-symbol på hjul 5 aktiverar den här funktionen.
Funktionen ger 10 free spins och 25 garanterade wild-symboler under de utdelade spelen.
Wild-symboler placeras ut slumpmässigt på hjulen under varje spel och kan hamna på samma position flera gånger för att skapa en Wild-symbolmultiplikator.
Free spins kan inte omaktiveras.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Free spins spelas automatiskt.
Free spins är gratis för spelaren.
Funktionen avslutas när det inte finns några free spins kvar.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Bonusfunktionen Cat Pots

Få 3 utspridda symboler för att aktivera Cat Pots-bonusfunktionen.
Cat Pots-bonussymboler dyker bara upp på hjul 2, 3 och 4.
Funktionen ger dig ett snurr på lyckohjulet.
Snurret ger dig ett av fyra olika priser.
Funktionen ger ett fast pris på 20x, 50x, 500x eller 10 000x insatsen.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Funktionen är gratis.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Köpfunktion

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser.
Aktivering av den här funktionen aktiverar motsvarande funktion direkt.
Kostnaden för att köpa Captain Catnip Free Spins-funktionen är 55x insatsen.
Kostnaden för att köpa Captain Red Free Spins-funktionen är 200x insatsen.

Spelkontroller

• l KnappenSpel: Sätter igångett spel.

• l KnappenAutospel: Visar alternativför autospel.

• l KnappenStoppaautospel: Avbryter dennuvarandeautospelsessionen.
  • l Insats: Visar dennuvarandetotalainsatsen.

• l KnappenInsats: Visar alternativför att ändradennuvarandeinsatsen. l Vinst: Visar densenastevinsten. l Saldo: Visar nuvarandesaldon.

Spelmeny

• lKnappenMeny: Visar fler spelalternativ. l KnappenInställningar: Visar spelinställningarna.

lKnappenLjud: Slår påeller stänger avspelljudet. l KnappenVinsttabell: Visar vinsttabeller ochspelregler.

Insatsinställningar

Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Spelinställningar

Ljud: Aktiverar spelljud.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Speltermer

CATS OF THE CARIBBEAN™ = CATS OF THE CARIBBEAN™
WILD = WILD
BIG WIN = STORVINST
MEGA WIN = MEGAVINST
EPIC WIN = EPISK VINST
LEGENDARY WIN = LEGENDARISK VINST
WILD CANNON = WILD-KANON
CAPTAIN RED FREE SPINS = KAPTEN RÖDS FREE SPINS
CAPTAIN CATNIP FREE SPINS = KAPTEN KATTMYNTAS FREE SPINS
FREE SPINS = FREE SPINS
CAPTAIN CLAW FREE SPINS = KAPTEN KLOS FREE SPINS
CAT POTS = KATTGRYTOR
MIDI = MIDI
MINI = MINI
MEGA = MEGA
MAJOR = STOR
BUY = KÖP
BUY FREE SPINS = KÖP FREE SPINS

Datum för senaste ändring: 2022-08-01