Capital Cash

SPELETS MÅL:

Capital Cash är en All Ways enarmad bandit med fem hjul och 243 möjliga vinstsätt i huvudspelet och med gratissnurr. Symbolerna betalar från vänster till höger i efterföljande kombinationer (Ways) inklusive rulle 1. Spelet har Wheel of Fortune och bonusfunktion. Scattered Wheel och guldmyntsymbolerna ger ingen vinst. När tre eller fler Scattered wheel-symboler visas var som helst i vyn aktiveras Wheel of Fortune-funktionen. Temaspelet med frisnurr kan aktiveras flera gånger under frisnurr. När sex eller fler guldmynt dyker upp var som helst i vyn aktiveras bonusfunktionen med mini-, minor-, major- och grand-jackpottar. Wild-symbolen visas bara på hjul 2, 3 och 4 och ersätter alla andra symboler, förutom Scattered Wheel- och guldmyntsymboler.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du går in i ett spel är standardinsatsen inställd. Du kan höja insatsen genom att klicka på knapparna + eller - knapparna som finns på vardera sida av SATSA-mätaren. Du kan ändra satsningen genom att klicka på hamburgarmenu och ändra satsa-mätaren i mobilen.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående spel. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din  insats kan du öka eller minska satsningen som visas på spelsidan.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAX SATSNING om du vill satsa det högsta möjliga beloppet. Om spelarens saldo inte är tillräckligt kommer detta alternativ inaktiveras på skrivbordet.
  • SNURRA: Knappen SNURRA i mitten startar spelet. Knappen SNURRA  ligger längst ner på spelskärmen i porträttvy och till höger på spelskärmen i landskapsvy.
  • Utbetalningstabell: Du ser betalningstabellen genom att klicka på knappen ‘i’ -knappen som finns ovanför spelpanelen För att komma tillbaka till spelet klickar du på stäng betalningstabellsidan. Betalningstabellen i mobilen kan visas genom att klicka på hamburgermenyn och välja betalningstabellalternativet.
  • Volym: Volymikonen aktiverar spelets musik. Klicka på knappen volume för att stänga av volymen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.
  • AUTOSNURRA: Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien och Ontario kommer autosnurrsalternativet vara i inaktiverat läge.
  • Om du vill använda autosnurrafunktionen klickar du på knappen "AUTOSNURRA" längst ner på spelskärmen. När autosnurrafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de alternativ som du vill använda. Välj i rullgardinsmenyn där så är möjligt. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt klickar du på knappen Stoppa autosnurrning för att stoppa AUTOSNURRA-funktionen och återvända till spelskärmen.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurras i det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spel och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats.
  • Spela tills vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
  • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
  • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
  • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
  • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning)<= Förlustgräns) därefter är nästa autospel tillåtet.
  • Spin till Feature trigger (Spela till nästa temaspel): Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • Alternativet "AUTOSNURRA" är inte aktivt i spel med gratispengar.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen "Inställningar" längst ner på spelsidan mellan betalningstabellen och ljudikonerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna och omgivande ljud genom att flytta volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera spelvinstljudet.
  • Omgivande ljud: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera bakgrundsljudet.
  • Spel med mellanslagtangent: Om du väljer det här alternativet kan mellanslag användas för att starta ett spel

MOBILALTERNATIV:

• Klicka på hamburgarmenyikonen  för att visa alternativ som betalningstabell, insatsinställningar, autosnurr, inställningsknapp, i-knappen och kassan.
  • Klicka på Hem för att återvända till lobbyskärmen.
  • Klicka på Utbetalningstabell alternativet för att visa betalningstabellsidan.
  • Klicka på knappen tillbaka för att återvända till spelet.
  • Kicka på Volym symbol för att spela och stoppa spelmusiken.
  • Klicka på$ för att komma till insättningssidan.
  • Klicka var som helst på skärmen för att lämna alternativen.

HJULSTRUKTUR:

Hjulstrukturnumreringen för vinstkombinationerna i spelet är enligt nedan:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Vinster betalas från vänster till höger med symboler i följd.

Spelregler:

• Capital Cash är ett spelautomatspel med fem hjul och 243 möjliga sätt att vinna.
  • Den totala satsningen är 10 gånger det valda satsningsbeloppet.
  • Klicka på SNURR-knappen för att starta spelet med den aktuella valda INSATSEN.
  • Alla vinster, utom jackpotter, betalas ut enligt vinsttabellen.
  • Way-vinster multipliceras med den totala insatsen.
  • Alla symboler betalas ut från vänster till höger i valfri position på intilliggande hjul med start från det vänstra hjulet förutom hjul- och guldmyntssymbolerna.
  • Endast den högsta vinsten på varje vinstkombination delas ut.
  • Alla möjliga vinster läggs till spelarens SALDO.
  • Hjul- och guldmyntsymboler fungerar som Scatter-symboler och har ingen utbetalning.
  • När tre eller fler hjulsymboler dyker upp någonstans på hjulvyn kommer Wheel of Fortune-omgången att utlösas.
  • Sex eller fler Scattered guldmyntsymboler var som helst i vyn aktiverar bonusen funktionen och chansen att vinna upp till fyra JACKPOTTER.
  • När Wheel of Fortune-funktionen och bonus funktionen aktiveras under samma snurr slutförs bonusrundan först följd av Wheel of Fortune-funktionen.
  • Frisnurr spelas med samma insats som spelet som aktiverade frisnurren.
  • Wild-symbolen ersätter alla andra symboler utom Scattered hjul- och guldmyntsymboler.
  • Wild-symbolen visas bara på hjul 2, 3, 4 och 5.
  • Maxvinsten i det här spelet är 250 000 € eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller inom bonusspel. Ytterligare frisnurr och vinster kommer att förverkas om den högsta vinsten uppnås under funktionsomgången.
  • Lägsta insats är 1,00 kr och högsta insats är 200,00  kr.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren är 94,00 %.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Wheel of Fortune-funktionen:

• När tre eller fler hjulsymboler dyker upp någonstans på hjulvyn kommer Wheel of Fortune-omgången att utlösas.
  • Wheel of Fortune-funktionen snurrar för att slumpvis välja en av de fem funktionerna:

i) Bonusfunktion

II) 10 frisnurr med 50 extra wilds och två ggr-multiplikatorer

20 frisnurr med 50 extra wilds

20 frisnurr med 100 extra wilds

20 frisnurr med 150 extra wilds

• Om tre eller fler hjulsymboler dyker upp någonstans på hjulvyn under frisnurr, kommer samma antal frisnurr att återaktiveras med den initiala multiplikatorn och extra wilds.
  • Bonusomgången kan också aktiveras från Wheel of Fortune-funktionen men kommer att börja med noll mynt utplacerade.
  • Om bonusfunktionen tilldelas från Wheel of Fortune-funktionen kommer guldmynt i huvudspelet, om det finns några, inte att låsas in i bonusfunktionen.
  • Myntbonusomgången kommer att fortsätta tills spelaren når noll snurr eller 15 guldmynt visas på hjulvyn

Bonusspel:

• När sex eller fler guldmyntsymboler dyker upp någonstans i vyn kommer bonusfunktionen att aktiveras. Funktionen rangordnas med antalet mynt som utlöste funktionen placerade slumpmässigt.
  • Bonusfunktionen spelas med 15 oberoende hjul som snurrar individuellt.
  • Inledningsvis kommer tre snurr att delas ut i myntbonusomgången. Om minst en guldmyntsymbol landar i hjulvyn under dessa snurr kommer tre snurr att fyllas på.
  • Varje guldmyntsymbol som landar i hjulvyn kommer att ha en slumpmässig multiplikator bland 0,5 x, 1 x, 1,5 x, 2 x, 2,5 x, 3 x, 4 x, 4,5 x, 5 x, 7,5 x, 15 x,20 x,60 x,75 x som kommer att multiplicerad med totalinsatsen.
  • Myntbonusomgången kommer att fortsätta tills spelaren når noll snurr eller 15 guldmynt visas på hjulvyn.
  • När myntbonusomgången är klar kommer alla guldmyntvärden som finns på myntbonushjulet att läggas till kumulativt och delas ut som myntbonusvinster till spelaren.
  • Jackpottar kan bara vinnas under bonusfunktionen:

Om guldmynt märkt som MINI visas någonstans i myntbonushjulvyn, kommer en Minijackpott att tilldelas spelaren

Om guldmynt märkt som MINOR visas någonstans i myntbonushjulvyn kommer en Minor jackpott att tilldelas spelaren

Om guldmynt märkt som MAJOR visas någonstans i myntbonusrullvyn, kommer en Major jackpott att tilldelas spelaren

Om guldmynt märkt som GRAND visas någonstans i myntbonusrullvyn kommer Grand jackpott att tilldelas spelaren

• Jackpottvärdet är i förhållande till den totala insatsen.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på Stjärnan för att lägga till eller ta bort spel från favoriterna.
  • Klicka på knappen Insättning om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

AVKASTNING TILL SPELAREN:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 94,00%.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2023-03-08