Captains of the Coast

Hej jag kompisar... Alla händer på däck! Klättra ombord på Ebony Diamond och gå med kaptenen och hans bråkiga besättning av pirater för en skattjaktsexpedition utan dess like. När du seglar på öppet hav kan du bara stå ansikte mot ansikte med de odöda, men frukta inte, eftersom äventyret och belöningarna kommer att vara värt det.

Captains of the Coast är en 5x4 slot med pirat-tema som är full av värdefulla egenskaper. Håll utkik efter de låsta ramarna som läggs till en rulleposition när en Wild landar. När 4 låsta ramar dyker upp på samma hjul, förvandlas hela rullen till en Sticky Expanded Wild, och 3 Sticky Expanded Wild omspin sker. Plus, när en annan Wild landar, återställer den respins. Njut av ett seriöst byte när 3+ Scatters landar och utlöser 12 gratissnurr med garanterade Sticky Expanded Wild respins och slumpmässiga multiplikatorer upp till 8x.

Vi har ett skepp, en kapten, en besättning och en skattkarta... nu är allt vi behöver dig. Spela Captains of the Coast nu!

Information

Sätt att vinna på:

Captains of the Coast har 1,024 vinstsätt.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Sätt att vinna på:

1,024 sätt

Antal hjul och rader

5x4

Funktioner

Under basspelet kan Sticky Expanded Wild respins och gratissnurr utlösas på samma snurr.

I sådana fall spelas respins först och sedan gratissnurren.

STICKY EXPANDERAD WILD-RESPINS

• När alla positioner på ett enda hjul har en låst ram runt sig, förvandlas hela rullen till en Sticky Expanded Wild och utlöser Sticky Expanded Wild respins-funktionen, med 3 respins.
  • Om spelaren inte vinner under funktionen sticky expanderad wild-respins får de ett tröstpris på två gånger insatsen.
  • Alla vinster beräknas och betalas ut i slutet av funktionen.
  • Låsta rutor återställs om insatsen ändras. Att återgå till en tidigare insats återställer de låsta rutor som spelaren hade när de använde den tidigare insatsen.

GRATIS SPINS

• 3 eller fler scatter-symboler triggar gratis spins-funktionen och ger spelaren 12 gratis spins.
  • Om inget helt hjul av låsta ramar skapas (för att trigga funktionen sticky expanderad wild-respins) under en omgång med gratis spins kompletteras det hjul som har flest låsta rutor automatiskt. Då triggas funktionen sticky expanderad wild-respins.
  • Om två eller fler hjul har samma antal låsta rutor väljs det vänstra hjulet.
  • Låsta rutor från grundläget förs inte över till gratis spins. Låsta rutor som samlas under gratis spins rensas innan spelaren återgår till grundläget. Då återställs de låsta rutorna som fanns innan gratis spins.
  • Gratis spins-funktionen avslutas när det inte finns några fler gratis spins eller när du vinner högsta möjliga vinst.

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

94.11%

Hit Rate

17.66%

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas från vänster till höger på intilliggande hjul, från hjulet längst till vänster.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per kombination betalas ut.
  • Flera vinster som sker samtidigt på olika sätt läggs ihop.
  • Alla vinster sker på valda sätt att vinna på.
  • Systemfel nollställer alla utbetalningar.
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

VINSTTAK

• Spelet har ett vinsttak på 5 000 gånger det aktuella insatsbeloppet per spelomgång.

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade dem.
  • Vinster från gratis spins läggs till på andra vinster.

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto-spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).
  • Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).
  • Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2023-09-11