Snakes and Ladders Megadice

Spelregler:

Spelreglerna och utbetalningarna är identiska i både riktiga pengar och spelpengversioner. Den teoretiska avkastningen till spelaren i detta spel är 95,55%

Hur man spelar:

Klicka på knapparna + eller - för att ändra insatsvärdet och öppna spelmenyn. Välj vad du vill använda i spelet.

Tryck på SPIN -knappen för att spela. När du går in i spelet är en standardinsats inställd.

Du kan ändra insatsen genom att klicka på knapparna + och - bredvid SPIN -knappen

TOTALBETET är maximala rader multiplicerat med insatsen per rad.

SPIN -knappen i det nedre högra hörnet startar spelet.

Under spin -knappen hittar du AUTOPLAY -knappen.

Använd autoplay -menyn för att spela handsfree När AUTOPLAY pågår är knappen röd.

Klicka på knappen igen för att stoppa autoplay

-läget Vinnande symboler kommer att visas med animering i spelet Vinsten visas i mitten av det nedre gränssnittet Ditt saldo och din insats visas i det nedre vänstra hörnet av det nedre gränssnittet Klicka på I -knappen i nedre vänstra hörnet för att öppna spelreglerna

Störningar ogiltigförklarar alla betalningar och spel.

Kommandon för webbläsarknappspanel:

(Dessa alternativ är inte tillgängliga i helskärmsläge.)

Klicka på Rebuy för att köpa fler krediter till spelet från ditt konto.
Klicka på Spelregler för att se detaljerade spelregler som webbsida.
Klicka på Spelloggar för att se loggarna för de spel du har spelat.
Klicka på Avsluta spel för att lämna spelet och återvända till lobbyn.
Klicka på knappen Snabb insättning för att sätta in pengar på ditt konto.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-02-21