Majestic Fortuna.

SPELETS MÅL:

• Majestic Fortuna är ett spelautomatspel med fem hjul och 20 fasta betalningslinjer. Spelet har återsnurrsfunktion, gratissnurrfunktion, surikatbonusrunda samt jackpotts och Stacked Wild-funktion.
  • 3, 4, eller 5 Scatter-symboler aktiverar 5, 8 och 12 frisnurr var och en.
  • Återsnurrsfunktionen aktiveras när en Wild landar i vyn och Wild-symboler rör sig nedåt och ger en återsnurr. Denna kommer att fortsätta tills det inte finns någon Wild i vyn. Dessutom har vi Expanding Wild som aktiveras när en Wild landar bakom en aktiverad Wild och hela hjulet konverteras till Stacked Wild och återsnurrsfunktionen fortsätter.
  • Under återsnurren kommer surikatsymboler att samlas in. Om tre eller fler surikatsymboler samlas in aktiverar det surikatbonusrundan. Den har en separat hjuluppsättning och surikatsymboler kommer att placeras ut slumpvis som delar ut en slumpmässig multiplikator för varje symbol som landade.
  • Jackpottvinst är också möjlig i surikatbonusrundan. Chansen att få en mini eller stor på den stora jackpotten.
  • Stacked Wild-funktionen spelas efter surikatbonusrundan där spelare erbjuder 5 snurr med en Stacked Wild på ett hjul i taget. Det första snurret efter surikatbonusen använder WildReel5, det andra snurret använder Wildreel4 och så vidare och ger extra vinster till spelarna.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": En standardsatsning ställs in när du går in i spelet. Du kan höja insatsen genom att klicka på knapparna Knapparna + eller -  finns på varsin sida om SATSA-mätaren på skrivbordet. Du kan ändra satsningen genom att klicka på hamburgermenyn eller ändra satsningsmätaren.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din satsning kan du öka eller minska satsningen som visas på spelskärmen.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAX SATSNING om du vill satsa det högsta möjliga beloppet. Detta alternativ avaktiveras om ditt saldo inte är tillräckligt stort.
  • Snurra: Knappen SNURRA i mitten startar spelet. Knappen SNURRA  ligger längst ner på spelskärmen i porträttvy och till höger på spelkärmen i landskapsvy.
  • Betalningstabell: Du ser betalningstabellen genom att klicka på knappen "i" som finns ovanför insatspanelen. Du återvänder till spelet genom att klicka på "tillbaka" på betalningstabellskärmen. Betalningstabellen i mobilen kan visas genom att klicka på hamburgermenyn och välja betaltabellalternativet.
  • Volym: Volymikonen aktiverar spelets musik. Klicka på knappen volymikonen för att stänga av volymen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.
  • AUTOSNURRA: Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien kommer autosnurrsalternativet vara i inaktiverat läge.
  • Om du vill använda autosnurrafunktionen klickar du på knappen "AUTOSNURRA" längst ner på spelskärmen. När autosnurrafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de alternativ som du vill använda. Välj i rullgardinsmenyn där så är möjligt. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt klickar du på knappen Stoppa autosnurrning för att stoppa AUTOSNURRA-funktionen och återvända till spelskärmen.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurras i det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spel och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats.
  • Spela tills vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
  • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
  • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
  • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
  • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning)<= Förlustgräns) därefter är nästa autospel tillåtet.
    • Spela tills temaspel aktiveras: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • Alternativet "AUTOSNURRA" är inte aktivt i spel med gratispengar.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen "Inställningar" längst ner på spelskärmen mellan Betalningstabell och ljudikoner.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna och omgivande ljud genom att flytta volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller deaktivera spelvinstljud.
  • Omgivande ljud: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera bakgrundsljudet.
  • Snabbspel: Med det här alternativet kan man spela snabbare än vid ordinarie spel. För spelare från Storbritannien kommer det här alternativet att vara avaktiverat.
  • Spel med mellanslagtangent: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta ett spel.
  • Intro-skärm: Dra mellan på/av för att aktivera eller inaktivera spelets introsida. Detta alternativ förblir avaktiverat om det inte finns någon introvideo tillgängligt för ett spel.

MOBILALTERNATIV :

• Klicka på menysymbolen Meny för att visa alternativ som betalningstabell, insatsinställningar, knappen för autosnurr, inställningar, “i” och kassa i mobilen.
  • Klicka på Hemhome för att återvända till lobbyskärmen.
  • Klicka på Betalningstabellalternativet D11 för att se betalningstabellen.
  • Klicka på knappen tillbaka D12 för att återvända till spelet.
  • Klicka på Volymikon volume  för att spela och stoppa spelmusiken.
  • Klicka på ‘$’ alternativ D13  för att komma till insättningssidan.
  • Klicka var som helst på skärmen för att lämna alternativen.

SPELREGLER:

• Spelet har 20 fasta betalningslinjer.
  • Välj SNURRA för att starta spelet med den aktuellt valda INSATSEN (BET).
  • SATSAT belopp kan ändras med hjälp av knapparna - och +.
  • Utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  • Alla symboler betalas från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster.
  • Betalningslinjer multipliceras med beloppet "satsning per linje" och läggs till andra vinstlinjer.
  • Endast den högsta vinsten på varje vald linje utdelas. Om de är lika räknas Wild-vinsten (t.ex. Wild, Wild, Wild, Wild räknas kung som en Wild-vinst snarare än kung)
  • Wild-symbolen ersätter alla andra symboler förutom Scatter-symbolen
  • Surikat- och Scatter-symboler ger ingen vinst.
  • Surikat-symbolen kommer bara att visas under huvudspelet och visas inte i gratissnurrsfunktionen.
  • Maxvinsten i det här spelet är satt till 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller gratissnurr eller surikatbonusrundan. Mini och stor jackpot inkluderas även för denna maxvinst. Ytterligare linjevinster, återsnurrsfunktionsvinster, surikatbonusvinster eller silver- och guldjackpottvinster kommer att förverkas om den högsta vinsten uppnås under spelet.
  • Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbsajten via datorversionen och väljer "Spelloggar" inne i valfritt spel.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren varierar mellan 94,71 % och 95,28 %.

GRATISSPELET:

• 3, 4 eller 5 Scatter-symboler i vyn under huvudspelet och återsnurrsfunktionen utlöser 5, 8 och 12 gratissnurr.
  • Gratissnurrningarna spelas med samma insats som i spelet som aktiverade temaspelet.
  • Alla utbetalningar under frisnurr görs i enlighet med vinsttabellen.
  • Under frisnurren finns ingen surikatsymbol.
  • Om Wild-symbolen landar i vyn kommer den att expandera genom att fylla hela hjulet med Wild-symboler men bara vid frisnurr.
  • Expanderade Wild-symboler utlöser återsnurrsfunktionen och flyttas ner på hjulet på samma sätt som återsnurrsfunktionen.
  • Om Wild-symbolen landar bakom en expanderad Wild fylls rullen på nytt med Wild-symboler och återsnurrsfunktionen fortsätter.
  • Gratissnurrfunktionen och återsnurrsfunktionen kan utlösas igen under gratissnurr.

RE-SPIN FUNKTION:

• När Wild visas i vyn och alla vinster utvärderas för det första snurret flyttas Wild-symbolen ner med en position på hjulet och återsnurrsfunktionen utlöses.
  • Om en Wild-symbol dyker upp under återsnurren kommer dessa Wild-symboler att följa samma beteende att flytta ner en position för varje återsnurr.
  • Om en Wild-symbol landar bakom den aktiverade Wild under återsnurren konverteras hela hjulet till Stacked Wild (stapel med 3 Wild) och återsnurrsfunktionen fortsätter med Wilds som rör sig nedåt.
  • Återsnurr upprepas tills det inte finns några Wilds i hjulvyn.
  • Denna återsnurrsfunktion tilldelas både i huvudspelet och gratissnurrsfunktionen.
  • Både surikatbonusrundan och gratissnurrsfunktionen kan vinnas under återsnurrsfunktionen.
  • Gratissnurr spelas med samma insats som i spelet som aktiverade temaspelet.

SURIKATBONUSRUNDA:

• Surikatbonusrundan kan bara aktiveras när 3 eller fler surikatsymboler samlas in under en enskild återspelsfunktion.
  • Om en surikatsymbol landar i vyn under återsnurrsfunktionen kommer den att samlas in.
  • Om återsnurrsfunktionen slutar med färre än 3 surikatsymboler kommer antalet surikatsymboler att återställas till "0".
  • Endast en surikatsymbol kan samlas in från varje hjul. Så maximalt 5 symboler kan samlas in från 5 hjul.
  • Surikatbonusrundan kommer att spelas med 15 oberoende hjuluppsttningar som snurrar individuellt.
  • Om spelaren samlar in fler än 3 surikatsymboler under en enda återsnurrsfunktion kommer surikatbonusrundan att spelas. De insamlade surikatsymbolerna kommer att placeras slumpvis på hjulet.
  • Inledningsvis kommer 3 snurr att delas ut i surikatbonusrundan. Om nya surikatsymboler läggs till kommer antalet snurr att återgå till 3. Bonusrundan kommer att fortsätta tills spelaren når noll snurr eller efter att hela rutnätet är fyllt.
  • Varje surikatsymbol som landar i bonusrundan kommer att ha ett slumpmässigt multiplikatorvärde på 10 ggr – 200 ggr, vilket kommer att multipliceras med beloppet som satsas per linje.
  • Jackpott kan vinnas under surikatbonusrundan:
  • Om en hel rad, från vänster till höger, är fylld med surikatsymboler utlöses en mini-jackpott.
  • Om två hela rader, från vänster till höger, fylls med surikatsymboler utlöses en progressiv jackpott.
  • Om tre hela rader, från vänster till höger, fylls med surikatsymboler utlöses en stor jackpott.
  • MINIJACKPOTT: Det är en fast jackpott och ger 20 ggr den totala insatsen.
  • STOR JACKPOTT: Det är en fast jackpott och ger 100 ggr den totala insatsen..
  • DEN STORA JACKPOTTEN: Det är en progressiv jackpott. När ett spel läggs kommer en del av insatsen att läggas till jackpottsumman. Det maximala beloppet som kan vinnas i en STOR jackpot är 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta.
  • Spelare kan bara vinna jackpott i surikatbonusrundan och då kommer bara en jackpott att nås.

STACKED WILD-FUNKTION:

• Stacked Wild-funktionen kommer att aktiveras tillsammans med surikatbonusrundan och spelas efter att surikatbonusrundan har slutförts.
  • Stacked Wild-funktionen kommer att spelas med samma insats som det aktiverande spelet.
  • Alla utbetalningar under Stacked Wild-funktionen görs i enlighet med vinsttabellen.
  • Spelaren kan få 5 snurr i Stacked Wild-funktionen, där varje snurr består av en Stacked Wild (stapel med 3 Wild) på ett hjul i taget.
  • Stacked Wilds rör sig från hjulet längst till höger och till vänster. (t. ex. i första snurren kommer Stacked Wild vara på 5:e hjulet och i andra snurren kommer Stacked Wild vara på 4:e hjulet och så vidare.)
  • Under Stacked Wild-funktionen kommer det inte att finnas några surikatsymboler, Scatter-symboler eller återsnurrsfunktion.

WEBBLÄSARPANELENS KOMMANDON:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på Insättning knappen om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen spelloggar är endast tillgänglig när du spelar med riktiga pengar.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du förlorar täckningen mitt i grundspelet, kommer spelet att fortsätta där du kopplades bort, annars får du reda på resultatet med ett klick på "Spelloggar" knappen när du loggat in dig igen.
  • Om du kopplas bort mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" längst ner på spelskärmen och gör en insättning.
  • Besök alternativet Kassa $ och sätt in via mobilen.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2022-10-03