Wild Ranger

SPELREGLER

- Den här sidan innehåller information om hur man spelar det här spelet. - Scrolla ner för att läsa igenom alla ämnen.

Komma igång

- Det här spelet är ett spel för en spelare - andra spelares spelande påverkar inte din. Varje spel startar när du lägger en insats och slutar när du lämnar applikationen.

Spelar

• Du väljer den totala insatsen per omgång via knappen "Total insats".
  • "Start"-knappen börjar en spelrunda.
  • Varje omgång är oberoende av tidigare omgångar.
  • Alla spelresultat är oberoende och slumpmässigt bestämda.
  • När du startar en omgång dras insatsen från saldot du har betalat in. I slutet av en omgång visar konsolen din eventuella vinst.

Vinstlinjer

- Wild Ranger - har 5 hjul och 20 vinstlinjer.

- Du kan hitta en översikt över vinstlinjemönstret via "Betalningstabell & Info".

Autospela

- Om du klickar på "Auto" kommer du upp Autoplay-dialogen där du kan konfigurera följande alternativ innan du startar de automatiska snurren:

- Antalet omgångar du vill att Autoplay ska vara aktivt.

- Förlustgränsen vid vilken Autoplay ska stoppas.

- Vinstgränsen vid vilken autospel ska stoppas efter att ha uppnått eller överskridit den.

- Genom att klicka på "OK" startar du de automatiska snurren med den valda konfigurationen.

- Om "Autoplay" är aktiverat blir knappetiketten grön. Om du klickar på den igen stoppas de automatiska snurren. - Autospelet stoppar automatiskt när den totala insatsen är högre än dina nuvarande pengar.

- Autouppspelningen stoppas automatiskt när en funktion tilldelas.

Vinster

• Vinnande kombinationer och utbetalningar görs enligt vinsttabellen.
  • Symbolutbetalningsvärden som visas i vinsttabellen är dynamiska och ändras i enlighet med det valda insatsvärdet.
  • Wild-symboler ersätter alla symboler utom Gold Star och Train (Scatter) för att hjälpa dig att slutföra vinnande kombinationer. Högsta vinst betalas endast på varje vald rad och per scatter-kombination.
  • Scatter-symboler kan endast visas på hjul 1, 3 och 5.
  • Alla priser är för kombination av ett slag, i följd från vänster till höger med början på hjulet längst till vänster på utvalda linjer, förutom bonussymbolen.
  • Hjulen räknas från vänster till höger, där 1 är längst till vänster och 5 är hjulet längst till höger.

Bonussymboler

- 3 tågsymboler (Scatter) som visas på skärmen utlöser gratisspelsfunktionen. - 6 eller fler guldstjärnor på skärmen utlöser Wild Ranger Jackpots-funktionen.

RTP-intervall

- Det teoretiska RTP-värdet (retur to player) för detta spel är 95,15 %

- Den teoretiska RTP:n beräknas som total vinst/total insats över ett stort antal spelade spel och återspeglar priserna som delas ut av ett spel som en procentandel av alla gjorda insatser. Den faktiska RTP:n kan variera kraftigt i båda riktningarna för ett litet antal spel på grund av statistisk varians.

Anslutningsbortfall

- Om du tappar nätverksanslutningen kommer spelet att slutföra den aktuella spelomgången.

- Om den här omgången innehåller flera snurr (t.ex. gratisspelsfunktionen), kommer spelet att avgöra dina vinster baserat på spelets förväntade vinstvärden.

SPELFUNKTIONER

Wild Ranger Jackpots-funktion

• 6 eller fler guldstjärnor som visas utanför gratisspelsfunktionen utlöser 3 BONUSSPINS.
  • BONUSSPINS spelas med samma insats som snurret som utlöste dem.
  • Under BONUSSPINS kommer ytterligare en eller flera Guldstjärnor som dyker upp att återställa de återstående BONUSSPINS till 3. Varje Guldstjärnasymbol visar ett tillhörande pris.
  • Möjliga priser inkluderar: Mini Jackpot, Minor Jackpot eller upp till 30x total insats.
  • Gold Star-symboler på skärmen hålls på plats till slutet av BONUSSPINS.
  • Den stora jackpotten delas ut när alla positioner på skärmen är fyllda med guldstjärnor.

Gratis spelfunktion

- 3 tåg (scatter) symboler på skärmen utlöser gratisspelsfunktionen, som ger 5 gratisspel.

- Gratisspel spelas med samma insats som snurret som utlöste dem.

- Under gratisspel ger Giant Train-symbolen ytterligare 3 gratisspel och Giant Gold Star tilldelar Wild Ranger Jackpots-funktionen.

- JÄTTE-symboler visas som en stor symbol, i helvy, som täcker alla positioner på hjul 2, 3 och 4, som visas i bilden nedan.

Vinsttabell & Info

- Vinsttabellen listar spelets symboler, vinnande kombinationer och utbetalningar.

- Vinsttabellen visar alltid priserna för den aktuella insatsen och antalet linjer. - Den består av flera sidor som kan nås med hjälp av pilknapparna.

Repris

- Med replay-alternativet kan du se om dina tidigare omgångar.

- För en översikt om kontrollerna i replay-läge, läs mer i användargränssnittstabellen ovan.

Hjälp

- Den här knappen visar hjälpen i spelet.

Lämnar spelet

- Du kan avsluta spelet i slutet av varje omgång.

Datum för senaste ändring: 2021-12-14