Frozen Inferno

Frozen Inferno är ett 5-hjulsspel med 2 spellägen, Frozen och Inferno.

Spelet inleds att spelaren får välja antingen frozen- eller inferno-spelet. Spelet börjar med
en enda wild placerad på tredje hjulet. I alla spel som spelas kan den frysas eller flytta runt i
hjulfönstret.

SÅ HÄR SPELAR MAN

Välj din insats –

Justera INSATSEN med knapparna "+" och "-" som höjer och sänker storleken på din
radinsats..

Vinstrader

Standard vinstradval är 40 vinstrader.
Vinstraderna kan inte ändras i detta spel.

Starta spelet

Tryck på knappen SPINN (knappen med en pil) för att starta spelet.

AUTOSPEL

• If this game contains an AUTOPLAY function that allows the player to select a number of spins to be played out autonomously, without any further player input.
  • Alla nödvändiga alternativ, enligt krav i olika jurisdiktioner, måste konfigureras av spelaren innan AUTOSPEL börjar användas.
  • För att starta AUTOSPEL väljer du knappen AUTOSPEL på spelets skärm.
  • När menyn AUTOSPEL har öppnats kan spelaren konfigurera AUTOSPEL efter sina önskemål.
  • Alternativet "ANTAL AUTOSPINS" avgörs hur många spins som spelas automatiskt.
  • När antal spins som har konfigurerats av spelaren i "ANTAL AUTOSPINS" har spelats stoppar AUTOSPEL.
  • I vissa jurisdiktioner måste spelaren ställa in alternativen "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." förutom antal spins som ska spelas automatiskt.
  • Alternativet "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har förlorat det inställda beloppet.
  • Alternativet "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har vunnit det inställda beloppet på en enda spinn.
  • AUTOSPEL stoppar när förutsättningarna för något av alternativen "ANTAL AUTOSPINS", "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och/eller "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." uppfylls.
  • När spelaren har konfigurerat AUTOSPEL efter sina önskemål kan de välja knappen START så börjar hjulen att snurra.
  • Efter detta kan spelaren när som helst välja knappen STOPP för att stoppa återstående AUTOSPEL-spins.
  • Spelaren kan avsluta AUTOSPEL när som helst genom att välja knappen AVBRYT.

PERSISTING BONUS

• I Frozen-basspelet, om någon ICE landar i matrisen kommer FROZEN WILD att ta plats i den positionen. Alla FROZEN WILD i matrisen blir kvar tills Free Spin Bonus har lösts ut.
  • Inder basspelet Inferno, när någon FIRE landar i matrisen läggs ROVING WILD till i position bredvid en redan synlig ROVING WILD. Vid start av varje spinn flyttas ROVING WILD till en
    intilliggande position.
  • Efter första spinn under en session, eller första spinn efter återkomst från Free Spin Bonus, kommer ändring av aktuell insats att återställa antal och position för FROZEN WILD eller ROVING WILD till ursprungligt läge.

FREE SPIN BONUS

• Under ettdera basspelet, efter 4 FROZEN WILD eller 4 ROVING WILD har lagts till i uppställningen löser ICE BONUS eller FIRE BONUS som landar i uppställningen ut Free Spin
    Bonus.
  • Spelaren får obegränsat med free spins tills 5 vinster uppnåtts.
  • Free spins kan inte återutlösas.
  • Om en spinn ger någon vinstkombination ändras det utlösta basspelshjulet längst till vänster till motsatta spelets hjul (Inferno till Frozen / Frozen till Inferno) och eventuella vinstkombinationer betalas därefter till spelaren.
  • När alla fem hjulen har ändrats till motsatta basspelets hjul betalas alla vinstkombinationer till spelaren och bonusen avslutas.
  • När Free Spin Bonus är klar återförs spelaren till motsatta basspelet som ursprungligen löste ut Free Spin Bonus.
  • Max 4 FROZEN WILDS och 4 ROVING WILDS kan vinnas under Free Spin Bonus.
  • ICE visas enbart på Frozen-hjul. FIRE visas enbart på Inferno-hjul.
  • FROZEN WILD- och ROVING WILD-funktionaliteten är samma som basspelens.

SPELREGLER

• Vinster på flera vinstrader räknas samman.
  • Den totala radsatsningen måste delas upp likvärdigt på varje aktiv vinstrad; av den anledningen är inte alla totalsatsningar tillgängliga.
  • Totalinsatsen är antalet rader multiplicerat med insatsen för varje rad.
  • Radutbetalningar måste inträffa på angränsande hjul, med början på hjulet längst till vänster.
  • Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Vinsttabellen visar aktuell insatsinställning.
  • Vinster på olika rader läggs samman och scattervinster (om sådana finns) läggs till vinstradvinsterna.
  • En vinst kan inträffa på en eller alla dessa rader.
  • Endast aktiva vinstrader kan ge vinster.
  • Fel annullerar samtliga spel och vinster.

Teoretisk avkastning till spelaren (RTP) är: 96.36%.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler