Space Wars 2 Powerpoints

SPELREGLER

• Space Wars 2™ Powerpoints™ är en 6-hjuls, 6-raders videoslot med Powerpoints™-mekanik, Wild-symboler, Multiplier Wild-symboler, Avalanche™-funktionen, Column Blaster- och Row Blaster-funktionerna, Zapper-funktionen, Bomb-funktionen , 3 Combofunktioner och Free Spins med expanderande hjul.
  • Spelet spelas med Powerpoints™ och olika insatsvärden.
  • INSATS är det kontantbelopp som ska satsas.
  • Insatsbeloppet bestäms genom att klicka på knappen Insatsinställningar och välja insats.
  • SALDO visar tillgängliga medel för satsning.
  • Högsta vinst i huvudspelet är 5000 Powerpoints. När vinsttaket nås tilldelas spelaren vinstbeloppet på 20 gånger insatsen och 20 Free Spins som startar omedelbart.
  • Högsta vinst i Free Spins är 12 000 Powerpoints. När vinsttaket nås tilldelas spelaren 10 000 gånger insatsen och spelomgången avslutas.

Powerpoints™

• 3 eller fler av samma symboler som visas på hjulen i en horisontell eller vertikal rad betraktas som en matchning och ger vinst.
    • En matchningsvinst ger Powerpoints enligt vinsttabellen, multiplicerat med alla tillämpliga multiplikatorer.
    • Simultana vinster från flera matchningar läggs till.
    • Endast den längsta vinsten per matchning ger vinst.
    • När vinsterna har beräknats läggs alla vunna Powerpoints från matchningsvinster till insamlingsmätaren.
    • I slutet av varje snurr I huvudspelet delas ett pris av ett visst värde gånger insatsen ut, baserat på antalet Powerpoints på insamlingsmätaren enligt följande:
Powerpoints Pris
25 x0.25
50 x0.5
100 x1
200 x2
300 x3
400 x4
500 x5
700 x10
1000 x20
    • I slutet av varje snurr i Free Spins kommer ett pris av ett visst värde gånger insatsen delas ut baserat på antalet Powerpoints i insamlingsmätaren enligt följande:
Powerpoints Pris
350 x3
700 x10
1050 x20
1400 x30
1750 x40
2100 x50
2450 x60
2800 x70
3150 x80
3500 x100
3850 x120
4200 x140
4550 x150
4900 x180
5250 x210
5600 x240
5950 x250
6300 x300
6650 x350
7000 x400
7350 x500
7700 x600
8050 x700
8400 x800
9000 x1000
10000 x3000
11000 x5000
12000 x10000
  • Column Blaster-symboler, Row Blaster-symboler, Zapper-symboler, Bomb-symboler och Combo-funktionssymboler ger inga Powerpoints.
  • I basspelet återställs insamlingsmätaren för Powerpoints efter varje snurr.
  • I Free Spins återställs Powerpoints-mätaren först efter avslutade Free Spins.

Exempel av Powerpoints™-beräkning

• Antalet insamlade Powerpoints är 580. För att beräkna den totala vinsten multipliceras insatsvärdet med värdet på det utdelade priset. För insatsvärdet 2 blir resultatet: 2 x 5 = 10.

Avalanche™-funktionen

• Symbolerna faller på plats på hjulen i stället för att snurra.
  • En matchningsvinst startar en Avalanche.
  • Alla symboler i matchningar exploderar och lämnar plats för en andra Avalanche av symboler.
  • Avalanches fortsätter tills det inte finns några fler vinster.

Wild-symbol och Multiplier Wild-symbol

• En matchning med 3 symboler i huvudspelet eller i Free Spins ger en Wild-symbol som visas i stället för en av de borttagna symbolerna före Avalanche.
  • Wildsymboler kan endast visas i huvudspelet och i Free Spins som resultat av en matchningsvinst.
  • Multiplier Wild-symboler kan dyka upp var som helst på hjulen i Free Spins och tilldelas ett slumpmässigt värde på x2, x3, x4, x5, x10 eller x25.
  • En Multiplier Wild-symbol som är del av en matchning multiplicerar tilldelade Powerpoints med sitt värde.
  • Wild-symboler och Multiplier Wild-symboler ersätter alla symboler utom varandra, Column Blaster-symboler, Row Blaster-symboler, Zapper-symboler och Bomb-symboler.
  • Wildsymbol- och Multiplier Wild-symbolersättning ger den högsta möjliga vinskombitnationen i en matchning enligt vinsttabellen.
  • Wild-symboler och Multiplier Wild-symboler som blir en del av en matchningsvinst tas bort från hjulen tillsammans med resten av symbolerna i matchningen.
  • En Wild-symbol eller Multiplier Wild-symbol kan utgöra en del av mer än en matchningsvinst.
  • Wild-symboler och Multiplier Wild-symboler ger bara vinst i kombination med andra symboler.

Funktionsordning

• Funktionerna aktiveras när det inte finns några fler matchningsvinster eller Avalanches.
  • Om det finns flera funktionssymboler på hjulen aktiveras funktionerna i följande ordning:
    1. Combo 1
    2. Combo 2
    3. Combo 3
    4. Column Blaster/Row Blaster
    5. Bomb
    6. Zapper
  • Om fler än en av samma funktionssymbol dyker upp på hjulen samtidigt, aktiveras motsvarande funktioner i följande ordning: från topp till botten och från vänster till höger.
  • Om Column Blaster-symboler och Row Blaster-symboler visas på hjulen samtidigt, aktiveras motsvarande funktioner i följande ordning: från topp till botten och från vänster till höger.
  • Om mer än en funktion aktiveras under snurret, fyller Avalanches de tomma positionerna på hjulen men inga nya matchvinster delas ut. Vinsterna utvärderas när alla funktioner som aktiverats under snurret spelas.

Column Blaster-funktionen

• En 4-symbolers, vågrät matchning i huvudspelet eller i Free Spins belönas med en Column Blaster-symbol.
  • När matchningsvinsten har utvärderats och tagits bort från spelområdet, visas en Column Blaster-symbol slumpmässigt på platsen för en av de borttagna symbolerna före Avalanche. Funktionen aktiveras enligt funktionsordningen.
  • I Column Blaster-funktionen kommer alla symboler förutom Wild-symboler och funktionssymboler på hjulet där Column Blaster-symbolen visas tas bort tillsammans med Column Blaster-symbolen, och lägger till Powerpoints till insamlingsmätaren enligt vinsttabellen.
  • Om hjulet som påverkas av Column Blaster-funktionen innehåller en Multiplier Wild-symbol kommer den multiplicera det totala antalet Powerpoints som tilldelas för symbolerna som tagits bort från detta hjul med dess värde och tas bort från hjulen.
  • Om det finns mer än en Column Blaster-symbol på samma hjul, tas den nedersta Column Blaster-symbolen bort från hjulet tillsammans med de andra symbolerna under Column Blaster-funktionen.

Row Blaster-funktionen

• En vertikal matchning med 4 symboler i huvudspelet eller i Free Spins ger en Row Blaster-symbol.
  • När matchningsvinsten har utvärderats och tagits bort från spelområdet, visas en Row Blaster-symbol slumpmässigt i stället för en av de borttagna symbolerna före Avalanche. Funktionen aktiveras enligt funktionsordningen.
  • I Row Blaster-funktionen kommer alla symboler utom Wild- och funktionssymboler i raden där Row Blaster-symbolen visas tas bort från hjulen tillsammans med Row Blaster-symbolen, och lägger till Powerpoints till insamlingsmätaren enligt vinsttabellen.
  • Om raden som påverkas av Row Blaster-funktionen innehåller en Multiplier Wild-symbol, multiplicerar den det totala antalet Powerpoints som tilldelas för de borttagna symbolerna från raden med dess värde och tas bort från hjulen.
  • Om det finns mer än en Row Blaster-symbol på samma hjul, tas den högre Row Blaster-symbolen bort från hjulet tillsammans med de andra symbolerna under Row Blaster-funktionen.

Zapper-funktionen

• En matchning med 5 eller 6 symboler i huvudspelet belönas med en Zapper-symbol.
  • En matchning med 5, 6, 7 eller 8 symboler i Free Spins belönas med en Zapper-symbol.
  • Närt matchningsvinsten har beräknats och tagits bort från spelområdet, visas en Zapper-symbol slumpmässigt i stället för en av de borttagna symbolerna före Avalanche. Funktionen aktiveras enligt funktionsordningen.
  • Om Zapper-funktionen tilldelas av en 5-eller en 6-symbolsmatchning I huvudspelet kommer 1 till 4 typer av höga/medel/låga belöningssymboler, eller 3 till 4 typer av hög/medel/låg belöningssymboler i enlighet med detta, slumpmässigt tas bort från hjulen tillsammans med Zapper-symbolen, och lägger till motsvarande antal Powerpoints till insamlingsmätaren.
  • I Free Spins om Zapper-funktionen tilldelas av en 5-eller 6/7/8-symbolsmatchning kommer 1 till 4 typer av hög-/medel-/låg-vinstsymboler eller 3 till 4 typer av hög-/mede-l/låg-vinstsymboler tas bort slumpmässigt från hjulen tillsammans med Zapper-symbolen, och lägger till motsvarande antal Powerpoints till insamlingsmätaren.

Bomb-funktionen

• En vertikal och horisontell matchning av samma symbol som korsar varandra i huvudspelet eller i Free Spins belönas med en Bomb symbol.
  • När matchningsvinsterna har utvärderats och tagits bort från spelområdet visas en Bomb-symbol vid punkten där matchningarna korsar varandra före Avalanche. Funktionen aktiveras enligt funktionsordningen.
  • I Bomb-funktionen kommer alla symboler utom Wild-symboler och funktionssymboler som är horisontellt, vertikalt och diagonalt intill Bomb-symbolen att tas bort från hjulen tillsammans med Bomb-symbolen och lägger till motsvarande antal Powerpoints till insamlingsmätaren. Antalet borttagna symboler beror på bombsymbolens placering på hjulen och varierar från 3 till 8.
  • Om Bomb-funktionen påverkar en Multiplier Wild-symbol, multiplicerar den det totala antalet Powerpoints som delas ut för de borttagna symbolerna med dess värde och tas bort från hjulen.

Combo-funktioner

Combo 1: Column/Row Blaster-funktion + Bomb-funktion

• En kombination av en Column Blaster-symbol eller Row Blaster-symbol och en Bomb-symbol som visas horisontellt eller vertikalt intill varandra efter Avalanche belönas med Combo 1-funktionen. Column Blaster-symbolen eller Row Blaster-symbolen smälter samman med Bomb-symbolen och flyttas till dess position på hjulen. Funktionen aktiveras enligt funktionsordningen.
  • Om Combo 1-kombinationen består av en Bomb-symbol och en Column Blaster-symbol kommer alla symboler utom Wild- och funktionssymboler tas bort från hjulet där den genererade Column Blaster-symbolen visas. Dessutom kommer två hjul intill den till höger och till vänster tas bort, tillsammans med Column Blaster-symbolen, och lägger till motsvarande antal Powerpoints till insamlingsmätaren.
  • Om Combo 1-kombinationen består av en Bomb-symbol och en Row Blaster-symbol kommer alla symboler utom Wild-symboler och funktionssymboler från raden där den genererade Row Blaster-symbolen visas, samt två rader pedvid den upptill och längst ner, att tas bort tillsammans med Row Blaster-symbolen, och lägga till motsvarande antal Powerpoints till insamlingsmätaren.
  • Om Column Blaster-symbolen eller Row Blaster-symbolen som aktiverar funktionen är placerad på det första eller sista hjulet eller raden, kommer endast ett intilliggande hjul/rad påverkas av funktionen.
  • En Multiplier Wild på ett av hjulen eller en av raderna som påverkas av Combo 1-funktionen multiplicerar det totala antalet Powerpoints som tilldelas för symbolerna som tagits bort från det specifika hjulet/raden med dess värde och tas bort från hjulen.
  • Den andra Column Blaster-symbolen eller Row Blaster-symbolen på ett av hjulen eller en av raderna som påverkas av Combo 1-funktionen tas bort tillsammans med de andra symbolerna om inte den andra Column Blaster-symbolen eller Row Blaster-symbolen är horisontellt eller vertikalt intill en Bomb-symbol och kan tilldela ytterligare en Combo 1-funktion.

Combo 2: Zapper-funktionen + Bomb-funktionen

• En Zapper-symbol och en Bomb-symbol placerad horisontellt eller vertikalt intill varandra efter Avalanche eller efter att en annan Combo 2-funktion har aktiverats tilldelar Combo 2-funktionen. Funktionen aktiveras enligt funktionsordningen.
  • I Combo 2-funktionen kommer 1 till 3 typer av hög-/medel-/låg-vinstsymboler på hjulen, tillsammans med Zapper-symbolen som gav funktionen förvandlas till bombsymboler. Bomb-funktionen aktiveras därefter i enlighet med funktionsordningen.
  • En Bomb-symbol kan bilda kombinationer med mer än en Zapper-symbol och ge flera Combo 2-funktioner.

Combo 3: Zapper-funktion + Column/Row Blaster-funkition

• En kombination av en Zapper-symbol och en Column Blaster-symbol eller en Row Blaster-symbol horisontellt eller vertikalt intill varandra efter Avalanche, eller efter att en annan Combo 3-funktion har aktiverat, belönas med Combo 3-funktionen. Funktionen aktiveras enligt funktionsordningen.
  • I Combo 3-funktionen förvandlas 1 till 3 typer av hög-/medel-/låg-vinstsymboler på hjulen tillsammans med Zapper-symbolen som gav funktionen slumpmässigt till Column Blaster-symboler eller Row Blaster-symboler. Column Blaster-funktionen eller Row Blaster-funktionen spelas sedan i enlighet med funktionsordningen.

Free Spins

• 1000 eller fler Powerpoints i huvudspelet aktiverar Free Spins.
    • Antalet Free Spins beror på antalet Powerpoints som tilldelas i huvudspelet enligt följande:
Powerpoints Free Spins
1000 8
1020 9
1050 10
1150 11
1300 12
1450 13
1650 14
1850 15
2100 16
2500 17
3000 18
3500 19
5000 20
  • Radantalet i Free Spins ökar till 8.
  • I Free Spins delas 1 till 3 extra Free Spins ut slumpmässigt när antalet Powerpoints på insamlingsmätaren når följande nivåer: 1400, 2800, 4200, 5600, 7000 och 8400.
  • Free Spins spelas med samma insats som för den runda som aktiverade Free Spins.
  • Free Spins tar slut när Free Spins-räknaren når 0 eller när den nuvarande, totala vinsten når vinsttaket.
  • När Free Spins är slut, läggs den totala vinsten från Free Spins ihop med eventuella vinster från omgången som aktiverade Free Spins.
  • När Free Spins slutar återgår spelet till den runda som aktiverade Free Spins.

Spelfunktioner

• Tabellen nedan listar de olika knapparna som finns i spelet och beskriver deras funktioner.
Huvudspel

Spinn

Klicka för att starta en spelrunda med nuvarande insatsvärde.

Stopp

Klicka för att stänga av animeringar när så är möjligt.

Autospel

Klicka för att välja antal rundor för Autospel och för avancerade inställningar för Autospel.

Stoppa Autospel

Om autospelrundor valts visas återstående antal omgångar på räknaren. Klicka på räknaren för att stoppa autospel. När Spin-knappen är synlig visas räknaren på Spin-knappen.

Insatsinställningar

Klicka för att bestämma insatsvärde.

Ljud

Klicka för att stänga av ljudet eller använd reglaget för att justera volymen.

Vinsttabell

Klicka för att visa vinstkombinationer och utbetalningar.

Meny

Klicka för att komma åt inställningar för och information om spelet.

Spelalternativ och information

Spelinställningar

Klicka för att visa menyn med spelinställningar.

• Mellanslag för att spela: Sätter på eller stänger av mellanslagsfunktionen.

Spelregler

Klicka för att visa spelreglerna.

Spelhistorik

Klicka för att visa din senaste spelhistorik. Spelhistoriken är endast tillgänglig när du spelar för pengar. Obs: Spelhistoriken kan visas med fördröjning.

Avancerade inställningar för Autospel

För att göra avancerade inställningar för Autospel ska du klicka på knappen Autospel och välja antal rundor att Autospel. Klicka sedan på Avancerade inställningar för att välja ett eller flera stoppvillkor. För att starta Autospel-rundorna ska du klicka på knappen Snurra.

Texten på knappen visas på det aktuella språket för spelet.

• Vid vinst. Stoppar Autospel när du vinner i en omgång.
  • Om enstaka vinst överstiger. Stoppar Autospel när beloppet som du vinner överstiger eller är detsamma som det belopp som du anger.
  • Om saldot ökar med. Stoppar Autospel om saldot ökar med ditt angivna belopp.
  • Om saldot minskar med. Stoppar Autospel om saldot minskar med ditt angivna belopp.

Klicka på Återställ för att rensa alla inställda villkor för att stoppa autospel.

Obs: Om du kopplas bort medan du spelar kommer alla inställningar för Autospel att återgå till default när du laddar om spelet.

Obs: Vissa inställningar för Autospel är obligatoriska i vissa jurisdiktioner.

Stäng

Klicka för att gå tillbaka till huvudspelet.

Mer information

• Följande spelfunktioner och inställningar kan vara föremål för villkoren på kasinooperatörens webbplats. Läs mer på kasinooperatörens webbplats:
    • De processer som används för att hantera rundor som inte är avslutade.
    • Tidsperioden efter vilken inaktiva spelsessioner avslutas automatiskt.
  • I händelse av funktionsfel i hårdvara / mjukvara kommer alla påverkade spelinsatser och utbetalningar ogiltigförklaras och alla påverkade insatser återbetalas.

Återbetalning till spelare

• Teoretisk återbetalning till spelaren för det här spelet är 96.05%.

Översättning av speltermer

Engelska Översättning
Avalanche Lavin
Wild Joker
Multiplier Wild Multiplikatorjoker
Powerpoints Kraftpoäng
Column Blaster Kolumnsprängare
Row Blaster Radsprängare
Zapper Zappare
Bomb Bomb
Combo KOMBO
Free Spins Gratisspinn
Extra Extra
True Sant
Big Win Storvinst
Mega Win Megavinst
Super Mega Win Supermegavinst

Spelregler har genererats:

Datum för senaste ändring: 2022-06-30