Dragon Dance

Allmänt

• I det här spelet är alla 243 vinstvägar permanent aktiverade.
  • Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.
  • Du kan satsa upp till 10 mynt per spelomgång.
  • Ett multiplikatorvärde på 25 gäller per spelomgång. Exempel: 5 mynt satsade per spelomgång x 25 multiplikator = totalt 125 mynt satsade.
  • Du omvandlar vinstbeloppet i mynt till krediter genom att multiplicera antalet vinstmynt med myntstorleken.

Vanliga symboler

• Ordinarie vinster skapas när samma symboler visas bredvid varandra, och en av symbolerna visas på det första hjulet.
  • En ordinarie vinst betalas ut per vinstväg. Om du har fler än en kombination, betalas vinsten ut för den som har högst värde.
  • Ordinarie vinster visas i mynt i vinsttabellen.
  • Vanliga vinster beror på hur många mynt du satsar per spel.
  • Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.

Jokersymb

• Ersätter andra symboler för att bilda vinster.
  • Visas endast på hjul 2 och 4.
  • Ersätter inte spridningssymbolen.
  • Skapar inte sin egen vinst.
  • Regler för ordinarie vinst gäller.

Spridningssym

• Måste inte visas bredvid varandra på en vinstrad för att ge vinst.
  • Skapar en spridningsvinst när minst två visas någonstans på hjulen.
  • Ersätts inte med jokersymbolen.
  • Spridningsvinster visas som ett multiplikatorvärde i vinsttabellen.
  • Spridningsvinster beror på din totalinsats.
  • Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.
  • Aktiverar free spins när minst tre visas någonstans på hjulen.

Free spins

Spela gratis!

• Aktiveras när minst tre spridningssymboler visas på hjulen.
  • Du får 15 gratissnurrningar.
  • Alla vinster tredubblas under free spins.
  • Återaktiveras när minst tre spridningssymboler visas vid Free Spins. Du får ytterligare 15 free spins. De här läggs till dina återstående free spins.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.
  • Omsnurrfunktionen är inte tillgänglig under free spins.
  • Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.

Omsnurrsfunktion

• Efter varje snurr kan du snurra om ett hjul för en ytterligare kostnad. Kostnaden beräknas i krediter.
  • Kostnaden för omsnurr beräknas separat för varje hjul.
  • Kostnaden per omsnurr påverkar inte chansen att vinna.
  • Om du ändrar myntstorlek påverkas beräkningen av omsnurrkostnaden. Om du ändrar myntstorlek efter ett snurr stängs omsnurrfunktionen av tills du snurrar på nytt.
  • Du kan snurra om hjul flera gånger.
  • Du får bara vinst för nya vinstkombinationer som formats på grund av ett omsnurr.
  • Omsnurrfunktionen är inte tillgänglig under free spins.

Prestationer i vinsttabellen

• Följer din vinststatus genom att markera symbolkombinationer som du har vunnit.
  • När du vinner alla kombinationer för samma symbol markeras den.
  • Prestationer markeras permanent i vinsttabellen, även om du lämnar spelet.
  • Vanliga spelvinster loggas som prestationer.
  • Vinster där jokrar ingår loggas inte som prestationer.
  • Vinster från free spins loggas inte som prestationer.

Snabbspel

Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.

1. Tryck på Meny.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på snabbspel Av.

För att slå av snabbspel, tryck på snabbspel .

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera min totala insats

Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.

1. Tryck på Meny.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.
  4. Tryck på Myntinsats och välj antal mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.

Tryck på Satsa och välj det totala antal mynt eller krediter som du vill satsa.

I det här spelet kanske det inte går att satsa med krediter.

Byt från mynt till krediter

Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.

Tryck på Mynt om du vill omvandla till krediter eller tryck på Krediter om du vill omvandla till mynt.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Återbäring till spelare (RTP)

• Endast grundspelet: 96.52%

Datum för senaste ändring: 2020-02-12