Jekyllz Wild Ultranu

SPELREGLER
Välkommen till JEKYLLZ WILD, med ULTRANUDGE™, POTION CASH och MR HYDES FREE SPINS bonus!

OM SPELET
En ULTRANUDGE-vinstserie aktiveras genom att landa en vinst som inkluderar en WILD-symbol (Dr Jekyll eller Mr Hyde), och som fortsätter tills inga fler vinster bildas.

Genom att samla 3 BONUS-symboler (diamant) får du free spins som spelas när aktuell spelomgång är klar. BONUS-symboler kan samlas in både under vanliga snurr på hjulen och under ULTRANUDGE.

Under free spins startar ALLA vinster ULTRANUDGE-serie.

3 BONUS-symboler i en och samma spelomgång i free spins kommer att tilldelas ytterligare 12 free spins.

MR HYDE OCH POTION CASH
Alla symboler med flaskor visar också kontantvärden mellan 0,2x och 50x total insats. Dessa vinns när ett resultat inkluderar en eller flera Mr Hyde-wild.

Varje Mr Hyde som är synlig kommer öka dess multiplikator med 1 vid varje ULTRANUDGE.

Vinstsumman blir den totala summan på de synliga flaskorna multiplicerad med totalt antal Mr Hyde multiplikatorer som visas.

När en wild blir Mr Hyde kommer den att stanna kvar som sådan under resten av spelomgången eller tills den blivit knuffad ut ur synfältet.

Alla flasksymboler räknas kollektivt när linjevinster beräknas.

SÅ HÄR SPELAR DU
Tryck på snurr-knappen för att börja spela.
SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER
För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
Om tre eller fler identiska symboler är i linje, se vinstvärdet i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
Ovan innehåller inte free spin symboler vilket inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.
Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.
ALTERNATIV FÖR SPEL
Klicka på ikonen för spelval för att öppna panelen för olika alternativ.

Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
Spelregler – Visar spelets regler.
Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
Turbo-läge – Om denna funktion finns tillgänglig på din valda spelsida kan du ändra spelets hastighet.
Ljud – Stänger av och slår på ljudet.
(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL
Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg (endast synlig när tillämpligt).
Insats – Visar nuvarande insats, kan klickas på för att öppna meny för insatsalternativ.
Insatsjustering – Ökar eller minskar nuvarande insats.
Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen.
Autospel (om tillgängligt) – Spelare kan spela utan att behöva klicka på knappen inför varje snurr. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.
Meny – Öppnar meny för spelalternativ.
(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT
Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod.
Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%
SLUMPEN
Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us
YTTERLIGARE INFORMATION
Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
Detta är spelregler version 1, daterad 26/09/2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
BONUS BOOST BONUS BOOST
BONUS SYMBOL BONUSSYMBOL
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
MEGA BIG WIN MEGASTOR VINST

Datum för senaste ändring: 2022-10-12