Temple Of Riches Spin Boost

Steg 1: Hur man börjar

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på Snurra för att starta spelet.
  3. RTP : 94.95%

Steg 2: Hur man spelar

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 3, 4 eller 5 matchande symboler på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • När minst 3 bonus-scattersymboler syns samtidigt aktiveras vinstsnurr-bonusen.

Hjulvinster

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Samtliga vinster från alla olika rader läggs samman och skapar ditt totala vinstbelopp.
  • Samtliga vinstsymboler måste landa på en betald rad och vara på varandra efterföljande med start på hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut på varje rad.
  • Scatter-vinster adderas till eventuella radvinster.

Wildsymboler

• Wildsymbolen expanderar och täcker alla 3 hjulpositioner och kan hjälpa till att bilda linjevinster genom att ersätta andra symboler.
  • Wildsymbolen kan inte ersätta scattersymboler eller bonussymboler.
  • I grundspelet kan wildsymboler bara dyka upp på hjul 2, 3 och 4.
  • I bonusen kan wildsymboler bara dyka upp på hjul 1, 2, 3 och 4.

Aktiverare av vinssnurr

• När minst 3 bonus-scattersymboler syns samtidigt aktiveras vinstsnurr-bonusen.
  • 3 bonus-scatters = 5 vinstsnurr.
  • 4 bonus-scatters = 7 vinstsnurr.
  • 5 bonus-scatters = 10 vinstsnurr.

Vinstsnurr

• Vinstsnurr-bonusen har ett obegränsat antal snurr.
  • Efter var 5:e förlorande snurr ökar den obegränsade vinstmultiplikatorn med 1.
  • När en vinst uppnås minskar antalet vinstsnurr med 1. Vinstsnurren fortsätter tills spelaren har uppnått det tilldelade antalet vinstsnurr.

Spin Boost(föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Under Spin Boost blir guldkista-funktionen aktiv.
  • När du väljer en kista avslöjas ett av följande utfall: INKASSERA (ger dig hjulets vinstbelopp som uppnåddes innan guldkista-funktionen); 5/7/10 vinstsnurr (ger dig det relevanta antalet vinstsnurr och tillträde till bonusrundan).
  • Snurrboost är endast tillgänglig från hjulvinster och aktiveras inte om en bonus har delats ut eller fullbordats under det aktiva spelet/snurret.

Autospel(föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.

Datum för senaste ändring: 2022-09-08