Red Hot Wild

Spelhjälp

Spelintroduktion

• Detta spel har spelhjul i en 3x3 hjulmatris med 5 vinstlinjer.
  • Spelare kan välja vilken som helst av 10 symboler som aktiveras som Wild-symbol mellan varje spel.
  • Wild-symboler har olika multipliceringsvärden.

Val av Wild-symbol

Spelare kan ändra vilken symbol som ska vara vald mellan spelen genom att trycka på Ändra. Valfri Wild-symbol kan väljas varje gång.  Varje Wild-symbol har en multiplikator från X1 till X10.

Big Bet

• Ett Big Bet-spel består av 5 länkade hjulsnurr.
  • Big Bet-spel innehåller stegvis eller ihållande Wild-symboler.
  • Stegvisa Wild-symboler går ner ett steg på hjulen för varje efterföljande snurr.  Ihållande Wild-symboler förblir i samma position tills spelet är slut.

Så spelar man

Välj insats –

• För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din insats per linje.
  • Börja spela genom att trycka på SNURRA.
  • RTP:98%
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

Vinstlinjer

• Antal valda vinstlinjer är som standard 5 stycken.
  • Vinstlinjerna kan inte justeras i det här spelet.
  • Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell.
  • Beloppen gäller endast för den insats och den Wild-symbol som anges i vinsttabellen.
  • Visa dessa genom att trycka på "i"-knappen.