Squealin' Riches

Om det här spelet

l Det här är envideospelsautomat med5hjuloch4rader. l Målet är att låtahjulensnurrasåatt symbolernabildar olikakombinationer. l Vinstkombinationer markeraspåhjulenochvinstenutbetalas.

Insatsregler

• lVarjespelkostar likamycket somdentotalainsatsen. l Totalinsats: Ställer innuvarandeinsatsvärde.
  • lDentotalainsatsenär denursprungligainsatsenmultipliceradmedkostnadenför de speladevägarna. l Denursprungligainsatsenär dentotalainsatsendelat medvägkostnaden20.

Regler för vägar

• l Det här spelet har 1024vägar. l Envägär ett mönster avsymbolpositioner intillvarandrapåhjulen. l Vinster utdelasnär matchandesymboler hamnar bredvidvarandraidettamönster. l Vägvinster går frånvänster tillhöger fråndet förstahjulet.
  • l Vägvinster går frånvänster tillhöger ochhöger tillvänster, medbörjanpådet första respektivesistahjulet.

Vinstregler

• l Vägvinster baseraspådinursprungligainsats. l Vinster multiplicerasmeddentotalainsatsen. l Vinstenbaseraspåvinstkombinationen. l Dentotalautbetalningenär summanavallavägvinster frånett spel. l Baradenhögstavinnandekombinationenper symbolkombinationger utdelning.
  • l "Vinnupptill"-värdet somvisasär avrundat nedåt ochmotsvarar ungefär denhögsta möjligavinstensomkanuppnåsiett givet spel. l Vinsttabellenvisar utbetalningenför varjesymbolbaserat pådennuvarandeinsatsen.
  • l Omfleravinnandekombinationer stannar påsammavägär det baradenhögstaav vinsternasombetalasut.

Wild-symboler

l Wild-symboler kanersättaandrasymboler för att skapavinnandekombinationer. l Wild-symboler kanersättaallasymboler utomscatter-symboler ochbonussymboler.

Scatter-symboler

l Denhär symbolenger intevinst. l Denhär symbolendyker baraupppåhjul1, 3och5.

Free spins

• l 3scatter-symboler påhjul1, 3och5aktiverar freespins-hjulet.
  • l Hjulet snurrar engångochger ett fält medett antalspel l 10–30freespinsdelasut.
  • l Resultatet frånspelet påhjulet kansatsasför att potentiellt sett vinnaännufler free spins. l Omduvinner påchansningenkanduchansadet nyaresultatet frånspelet. l Omduförlorar kandufåsnurrapådet hemligahjulet ochvinnaett omedelbart pris. l Chansningsfunktionenkanskeinteär tillgängligidet här spelet. l 3scatter-symboler påhjul1, 3och5återaktiverar freespins.
  • l Allainsatser somspelasär desammasomdet spelsomaktiveradefunktionen. l Allavägar somspelasär desammasomdet spelsomaktiveradefunktionen. l Freespinsspelasautomatiskt.

Bonusfunktion

• l Bonusvinster multiplicerasmeddentotalainsatsen. l Denhär funktionenkanaktiverasslumpmässigt ivilket spelsomhelst. l Denhär funktionenkanaktiverasibasspelet ochifreespins.
  • l Vinster frånfunktionenläggstillivinster frånbasspelet.
  • l 6bonussymboler var somhelst påhjulenaktiverar funktionen. l Bonussymboler kangejackpottar ochkontantpriser.

LockNWin™-funktion

• l Få6eller fler bonussymboler var somhelst påhjulenför att aktiveraLockNWin™funktionen.
  • l Allasymboler tasbort frånhjulenutombonussymboler, somlåsespåplatsdär de stannar. l 3omsnurr delasut. l Bonussymboler medkontantvärdenär klibbiga. l Uppgraderingssymboler är inteklibbiga. l Varjegångenklibbigbonussymbolstannar återstållsomsnurrsräknarentill3. l LockNWin™ slutar när räknarennår nolleller hjulenär fullaavbonussymboler. l Omhjulenfyllsmedbonussymboler vinner dudenepiskajackpotten.
  • l Ommultiplikatoruppgraderingenstannar multiplicerasallakontantvärdenpåskärmen medupptill10xderasursprungsvärde.
  • l Omjackpottuppgraderingenstannar stiger värdet påallajackpottar medennivå, upptill

maximalt det dubblavärdet.

Bonushjul

l Fyllmätarenför att aktiverabonushjulsfunktionen. l Varjebonussymbolsomstannar fyller endelavbonushjuletsframstegsmätare. l Bonushjulet kangeenjackpott, ett omedelbart kontantpriseller freespins-hjulet. l Framstegenpåmätarensparasper insatsnivå.

Köpfunktion

l Aktiveringavdenhär funktionenaktiverar freespins-hjulet eller bonushjulsfunktionen direkt. l Denhär funktionenär endast tillgängligibasspelet. l Freespins-hjulet kostar 55,02xdentotalainsatsen. l Bonushjulet kostar 33,24xdentotalainsatsen. l Insatsnivånifunktionenkanväljasiköpmenyn.

Autospel

• l Denhär funktionenär endast tillgängligibasspelet.
  • l Autospellåter digställainett visst antalspelsomspelasautomatiskt. l Spelspelasmeddeninsatssomär valdför tillfället. l Antalet återståendespeliautospelsessionenvisasispelet.
  • l Spel: Ställer inantalet spelför autospelsessionen. Autospelavslutasnär allaspelhar spelats.
  • l Förlustgräns: Ställer inenförlustgränsför autospelsessionen. Autospelavslutasom saldot minskar meddettabelopp.
  • l Vinstgräns: Ställer inenvinstgränsför autospelsessionen. Autospelavslutasomen vinst uppnår det beloppet. l Totalinsats: Ställer innuvarandeinsatsvärde. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet.

Prestationer i vinsttabellen

l Prestationer ivinsttabellenhåller kollpådinavinster under speletsgång. l Vinster medsymbolersättningar loggasintesomprestationer. l Vinnandekombinationer markeraspermanent påprestationssidan.

Insatsinställningar

l Insatsbelopp: Ställer innuvarandeinsatsvärde. l KnapparnaInsatsvärde: Ställer innuvarandeinsatstilldet valdavärdet. l KnappenSatsamax: Ställer innuvarandeinsatstillhögstamöjligavärde. l Snabbinsatsknappar: Ställer innuvarandeinsatstilldet valdavärdet. l KnappenSatsaminimum: Ställer innuvarandeinsatstillminstamöjligavärde.

Spelkontroller

• l KnappenSpel: Sätter igångett spel.
  • l KnappenAutospel: Visar alternativför autospel.
  • l KnappenStoppaautospel: Avbryter dennuvarandeautospelsessionen.
  • l Insats: Visar dennuvarandetotalainsatsen. l KnappenInsats: Visar alternativför att ändradennuvarandeinsatsen. l Vinst: Visar densenastevinsten. l Saldo: Visar nuvarandesaldon. l KnappenAvsluta: Avslutar spelet.
  • l KnappenHjälp: Visar hjälpochannaninformation. l KnappenMeny: Öppnar spelmenyn.

Datorkontroller

• l Insatskontroller: Ökaeller minskainsatsenmedplus- ochminussymbolerna.
  • l KnappenInfo: Öppnar vinsttabellsmenyn. l KnappenSatsamax: Ställer innuvarandeinsatstillhögstamöjligavärde.

Spelmeny

• l KnappenBank: Visar banksidan. l KnappenInställningar: Visar spelinställningarna. l KnappenVinsttabell: Visar vinsttabeller ochspelregler. l KnappenHem: Avslutar spelet.
  • l KnappenStäng: Stänger spelmenyn.
  • l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet. l KnappenPrestationer: Visar allaprestationer. l Ljud: Aktiverar spelljud. l Aktiverastorvinst: Väljomstorvinstfirandeskavisas. l Aktiveraintrosida: Väljomintrosidanskavisas.

Inställningar

• l Ljud: Aktiverar spelljud.
  • l Storvinst: Aktiverar animeringar för storvinst l KnappenVänsterhänt läge: Aktiverar det vänsterhäntaläget. l Musik: Aktiverar spelmusik. l KnappenVinsttabell: Visar vinsttabeller ochspelregler. l KnappenInställningar: Visar spelinställningarna.
  • l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet. l Aktiveraintrosida: Väljomintrosidanskavisas.

Speltermer

l FREE SPINS = FREE SPINS l WILD = WILD l MAX BET = MAXINSATS l JACKPOT = JACKPOTT l EPIC JACKPOT = EPISK JACKPOTT l GRAND JACKPOT = JÄTTEJACKPOTT l MAJOR JACKPOT = STOR JACKPOTT l MINOR JACKPOT = LITEN JACKPOTT l MINI JACKPOT = MINIJACKPOTT

Ytterligare information

• lVissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet. l Vidfunktionsstörningar ogiltigförklarasallavinster ochspel.
  • lOmanslutningenbrytsvisasdet senastespeltillståndet när manåtervänder tillspelet. l Saldot uppdaterasmeddensummasomvunnitseller förlorats. l Resultat fråndet senastespeladespelet visas.
  • lOmenförfråganintehinner nåserverninnananslutningenbrytsvisasresultatet från det föregåendespelet. l Pågåendefunktioner somkräver interaktioneller beslut kanfortsättas. l Eventuellaändringar ireglernagörsienlighet medlagstadgadekrav.

Återbäring till spelare

• l Återbäringtillspelare(RTP) är denteoretiskastatistiskaprocentsatsenavdentotala insatssummaniett spelsombetalasut somvinstsummamedtiden.
  • l Värdet är fast ochändrasinte. l Det här spelet har enRTP om96,05 %.
  • l RTP under köpbonushjul-funktionenär 96,00 %. l RTP under köpfreespins-funktionenär 96,01 %.

Datum för senaste ändring: 2021-09-28