Amazon Kingdom

Om det här spelet

• lVälkommen till Amazon Kingdom. l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader. l Det här spelet har 30 lines.
  • lDet innehåller Free Spins och Super Free Spins med multipliers, Queen's Bonus, Wild Scrolls och Bonus-symboler.

Allmänt

• lRadvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut från vänster till höger enbart på intilliggande hjul enligt VINSTTABELLEN. l Endast den högsta vinsten betalas ut per rad. l Flera vinster kan delas ut per spel.
  • lDet är inte möjligt att aktivera Queen's Bonus under Free Spins och Super Free Spins.
  • lQueen's Bonus och Free Spins kan inte aktiveras samtidigt.
  • lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

• lWild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins- och Bonus-symboler.
  • lErsättande Wild-symboler ger högsta möjliga vinnande kombination på en rad enligt VINSTTABELLEN.
  • lWild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Bonus-symbolsamling

• lBonus-symboler dyker upp i basspelet. l Varje hjul har en Bonus-innehavare ovanför sig.
  • lVarje Bonus-symbol som dyker upp läggs till för respektive Bonus-innehavare och samlas även i Queen's Bonus-området. l Samla 3 Bonus-symboler för att aktivera funktionen Wild Scrolls på det hjulet. l Bonus-symboler dyker inte upp på aktiva Wild Scrolls-hjul.

Bonus-innehavare, Wild Scrolls och återstående hjul förs vidare för varje insatsnivå.

Samla 1 eller fler Bonus-symboler för en chans att slumpmässigt aktivera funktionen Queen's Bonus.

• lBara de Bonus-symboler som samlats in under nuvarande spel bidrar till chansen att aktivera Queen's Bonus.
  • lDen grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed

inte utdelningen av kontantpriser.

Wild Scrolls

• lAktivera Wild Scrolls i basspelet, Free Spins och Super Free Spins. l Wild Scrolls lägger till expanderande klibbiga Wilds på hjulet när det är aktivt.
  • lNär Wild Scrolls aktiveras i basspelet dyker en Wild Scroll-symbol upp under nästa spel längst upp på det aktiverande hjulet.
  • lUnder varje efterföljande spel expanderar Wild Scroll-symbolen ner 1 position på hjulet.
  • lNär Wild Scroll-symbolen har expanderat längst ned avslutas funktionen och Wild Scroll tas bort för nästa spel.
  • lFree Spins-symboler syns genom Wild Scrolls. l Free Spins, Super Free Spins och Queen's Bonus kan aktiveras under Wild Scrolls.

Queen's Bonus

• lDet finns 4 typer av Bonus-mynt.
  • lVarje Bonus-typ motsvarar ett kontantpris. l Allt som allt finns det 12 Bonus-mynt. l Kontantpriserna är: 15x, 40x, 200x och 5000x insatsen.
  • lMatcha 3 av samma Bonus-mynttyp för att vinna motsvarande kontantpris enligt VINSTTABELLEN.

Free Spins

• lFree Spins-symboler dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4 i basspelet. l Få 3 Free Spins-symboler för att aktivera ett obestämt antal Free Spins. l Free Spins har en multiplikator på x2. l Varje enskild vinst i Free Spins multipliceras med multiplier.
  • lI början av Free Spins är Wild Scrolls aktiva på hjul 3, med början på det översta hjulet. l Få en vanlig Wild på hjulen för att aktivera Wild Scrolls.

Wild Scrolls börjar på samma hjulposition som den aktiverande Wild-symbolen.

Vanliga Wilds dyker inte upp på aktiva Wild Scroll-hjul.

• lFunktionen slutar när det inte finns några Wild Scrolls kvar på hjulen.
  • lAlla insatser och vinstrader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Super Free Spins-samling

• lFå 2 Free Spins-symboler i basspelet för att lägga till 1 poäng i Super Free Spins-

uppgraderingsmätaren.

• lAtt få fler än 2 Free Spins-symboler ger inga poäng till Super Free Spinsuppgraderingsmätaren. l Samla 20 poäng för att uppgradera Free Spins till Super Free Spins.
  • lNästa gång 3 Free Spins-symboler stannar aktiveras Super Free Spins i stället för Free Spins.
  • lSuper Free Spins-uppgraderingsmätaren kan inte samla in fler än 20 poäng. l Super Free Spins-uppgraderingsmätaren behålls för varje insatsnivå.

Super Free Spins

• lSuper Free Spins har en multiplier på x5.
  • lI början av Super Free Spins är Wild Scrolls aktiva på hjul 2 och 4, med början på det översta hjulet. l När funktionen avslutas återställs Super Free Spins-uppgraderingsmätaren till 0.

Översättning av speltermer

• lFöljande lista gäller endast språk andra än engelska
  • lAMAZON KINGDOM - AMAZONRIKE l FREE SPINS - FREE SPINS l SUPER FREE SPINS – SUPER-FREE SPINS l MULTIPLIER / MULTIPLIERS - MULTIPLIKATOR / MULTIPLIKATORER l MULTI - MULTI l 30 LINES - 30 RADER l WILD / WILDS - WILD / WILD-SYMBOLER
  • lWILD SCROLL / WILD SCROLLS - WILD-PERGAMENT / WILD-PERGAMENT l BONUS – BONUS l QUEEN’S BONUS - DROTTNINGENS BONUS

BIG WIN - STORVINST

MEGA WIN - MEGAVINST l EPIC WIN - EPISK VINST l JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

• lInställningar för autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela. l Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo. l Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp. l Insatsinställningar: Välj ett insatsbelopp.
  • lKnappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Välj på hjulen under ett spel visar resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.
  • lVinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

• lAvancerade inställningar: Gå till sidorna för ansvarsfullt spelande. l Avancerade inställningar: Öppnar menyn för avancerade inställningar. l Avancerade inställningar: Slå på eller stäng av snabbspel.
  • lBanktjänster: Gå till banktjänstsidorna.
  • lLobby: Gå tillbaka till lobbyn. l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ. l Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler. l Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna. l Ljudinställningar: Slå på eller stäng av ljudet. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

• lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala

insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

• lVärden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

• lVärden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte. l Övergripande RTP: 94,23 %.

Ytterligare information

l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.