Fortune Teller

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Fortune Teller har 5 hjul, 20 linjer och du kan satsa 5 mynt per linje. Linjerna måste spelas i ordning (1,2,3,4 osv.).
  • Fortune Teller har en wild-symbol (kristallkulan), en scatter-symbol (katten) och en bonussymbol (tarotkorten). Wild-symbolen ersätter alla andra hjulsymboler utom katten och tarotkorten och används för att skapa vinnande kombinationer. Två eller fler scatter-symboler var som helst på hjulen utgör en vinst.
  • Tre eller fler kattsymboler någonstans på hjulen sätter igång Cat Spins bonusomgången; ett antal freespins där kattsymbolen gäller som en wild-symbol. Tre tarotkortssymboler någonstans på valsarna sätter igång tarotkortsbonusomgången.
  • RTP är 94.17%.
  • Du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet som du vill spela med i inställningsdialogen. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Ändra Insats- För att ändra din insats, gå in i inställningsdialogen där du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet. Du kommer åt inställningsdialogen genom att klicka på knappen märkt Inställningar eller genom att klicka i området där mynt, myntvärde och antal linjer visas.
  • Aktivera ytterligare linjer- Antalet linjer per omgång ökas då du klickar på + knappen.
  • Avaktivera linjer- Antalet linjer per omgång minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka mynt/linjer- Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
  • Minska mynt/linjer- Antalet mynt per linje minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka myntvärde- Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
  • Minska myntvärde- Klicka på - om du vill minska myntvärdet.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.
  • Maxinsats- Satsar det maximala antalet mynt och linjer som går med ditt tillgängliga saldo och startar hjulen.