Mystery Joker

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Mystery Joker har 3 hjul och 5 fasta vinstlinjer. Antalet vinstlinjer kan inte ändras.
  • Mystery Joker inkluderar en freespin scatter-symbol (Jokerhatten).
  • Tre jokerhatt-symboler var som helst på hjulen aktiverar freespins-fukntionen, där en sekvens av gratisrundor spelas. Under freespins-funktionen kan du vinna ett mystiskt pris om du får två eller tre jokerhatt-symboler var som helst på hjulen. Får du tre jokerhatt-symboler så vinner du ytterligare gratisrundor.
  • RTP är 96.98%.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.