Eye of Hathor

Spelets mål:

Eye of Hathor är ett slotspel med fem rullar och 10 variabla vinstlinjer samt gratisspel och spelfunktioner. När 3 eller fler scattersymboler (Pyramid) visas var som helst på rullen, visas temaspelskärmen där spelaren kan välja en av de 3 pyramiderna. 10, 12 eller 14 gratisspel delas ut slumpmässigt. Gratisspel kan startas igen. Spelaren har chansen att höja vinsterna genom spelfunktionen.

Utbetalningar

Vinsttabell

Vinstlinjer

Vinstlinjer

Information om spelet:

• Du spelar på 10 varierande vinstlinjer.
  • Du kan starta spelet genom att trycka på knappen SNURRA med vald SATSNING och LINJER.
  • Ticker-meddelanden visas nedanför rullarna på spelskärmen.
  • Insatsen per linje kan ändras med hjälp av knapparna PlusButton och MinusButton.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play-money modus.

Så här spelar du:

• Välja "BETS" (insats): När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats per vinstlinje in för alla 10 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen per linje med ett klick på PlusButton -knappen till höger om "Insats per linje". Du kan även sänka insatsen med ett klick på MinusButton-knappen till vänster. Satsning och linjer justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under total satsning. Klicka på DepositButton-knappen som visas längst ned på spelskärmen.
  • LINJER: 10 linjer väljs automatiskt. Du kan sänka antalet linjer med ett klick på knappen MinusButton till vänster om "LINJER", eller välja fler linjer genom att klicka på knappen PlusButton till höger.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ned på spelskärmen.
  • Vinsttabell: Betalningstabellen ser du antingen via ett klick på knappen QuestionButton som är längst ned på spelskärmen eller med ett klick på knappen ibutton som är längst ned på skärmen, bredvid linjemätaren.
  • Vinsttabellen visar utbetalningarna för aktuellt valda spel och linjer. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen CloseButton på vinsttabell-skärmen.
  • HÖGSTA SATSNING: Klicka på MAX INSATS MaxBetButton om du vill välja högsta möjliga insats. Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • Snurrknappen: Klicka på SPIN (snurra) knappen SpinButton för att snurra igång rullarna. När hjulen slutat snurra får du betalt för eventuella vinstkombinationer eller scattervinster enligt vinsttabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av färgade vinstlinjer med animerade symboler och scattervinster visas även med animerade symboler. Det totala vinstbeloppet visas längst ned på skärmen, bredvid "VINST".
  • Volym: Använd symbolen VolumeOn för att spela upp spelets musik. Klicka på symbolen VolumeOff för att stänga av ljudet VolumeOn.
  • TILLGODOHAVANDE: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • AUTOSPEL: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för spel med "hands free". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i slider-menyn. Du kan välja upp till 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mindre än den totala insatsen som placerats.
  • Om vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
    • Om förlust inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
    • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
    • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
    • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.
  • Om temaspel utlöses: Spelet snurras automatiskt tills nästa temaspel startar.

AutospinPanel
  • För att använda auto spin funktionen, klickar du på "AUTO SPIN" AutospinButton knappen längst ned till höger i spelskärmen. När Autospin-rutan öppnas, klickar du på "Mer" för att visa extra-optionerna. Klicka i rutorna bredvid optionerna du vill spela med. Klicka på textrutan och ange gränsbeloppet du vill spela med. Klicka på "START" för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSPIN" och återgå till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
  • Du kan endast använda alternativet "AUTO SPIN" när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa insats/ändra insats: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att åter spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Tillgodohavande: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort önskad satsning visas under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren Ditt spelsaldo visas längst ned i spelskärmen.
  • Spelinställningar:
    • Volym: Spelaren kan ställa in volymen för ljudeffekterna med att röra på volymknappen.
    • Ljudeffekter: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera spelvinst-ljudet.
    • Omgivande ljud: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera bakgrund-ljudet.
    • Snabbsnurrning: Om du väljer denna option är spelet snabbare än en ordinarie spin.
    • Mellanslag för att snurra: Om du väljer denna option kan mellanslag användas för att starta en spin. Denna option förblir deaktiverad om introvideon inte finns för ett spel. Om "gamble" är aktiverat, samlas vinstbeloppet in automatiskt med "spacebar to spin"

GameSettingsPanel

Spelregler:

• Spelaren kan spela med 10 variabla vinstlinjer.
    • Utbetalningar görs enligt vinsttabellen.
    • "SNURRA" startar spelet med valt "SATSA"-belopp och valda "LINJER".
    • Betalningslinjevinster multipliceras med satsningsbelopp per linje.
    • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald vinstlinje.
    • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till summan.
    • Utspridda vinster multipliceras med den totala satsningen och läggs till betalningslinjevinster.
    • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom pyramid-symbolen som betalar var som helst på spelskärmen.
    • Wild-symbolen ersätter alla symboler förutom scatter-symbolen och endast det högsta vinstbeloppet betalas.
    • Wild-symbolen visas endast i 2, 3 och 4 rullar.
    • Gamble-funktionen aktiveras för alla möjliga vinster.
    • Vinsttabellen visar alltid vinstbeloppet för det aktuellt valda spelet och antalet linjer.

Gamble-funktionen:

• Gamble-funktionen aktiveras endast om spelvinsten är mindre än $140 eller respektive belopp i din valuta.
    • Spelaren kan välja mellan "Card Gamble" och "Ladder Gamble".
    • Under en Autospin, erbjuds inga Card gambles eller Ladder gambles för några vinster.
    • Spelaren kan välja att lämna gamble-funktionen när som helst under gamble-spelet med ett klick på "Collect"-knappen.
    • Den högsta möjliga vinsten i Card- och Ladder-spel är $140 eller respektive belopp i din valuta som visat i spelskärmen.

Ladder Gamble:

• Spelaren kan vara med i "Card Gamble" med ett klick på "Card"-knappen.
    • "Ladder Gamble" består av tre knappar: Collect, 1:1 och Partial Collect.
    • Spelomgången startas med ett klick på 1:1 knappen.
    • Det markerade beloppet på stegen visar den aktuella vinsten och de blinkande värdena visar nästa möjliga resultat.
    • Om värdena blinkar på stegen beror på spelarens spelvinstbelopp:
      • Om spelvinst-värdet matchar ett av värdena på stegen, kommer det värdet att markeras på stegen. Dessutom kommer det direkt högre och lägre beloppet att blinka.
      • Om spelvinst-värdet inte matchar ett av värdena på stegen, kommer inget värde att markeras. Det direkt högre och lägre beloppet från spelvinsten kommer att blinka.
      • Att fortsätta spela:
      • Om det aktuella vinstbeloppet som markeras på stegen är lägre än mystery, kommer nästa högre och 0,00 € värdena att blinka.
      • Om det aktuella vinstbeloppet som markeras på stegen är 4 € (respektive belopp i din valuta som visat i spelskärmen), kommer nästa högre och 0,00 € värdena att blinka.
      • Om det aktuella vinstbeloppet som markeras på stegen är högre än 4 € (respektive belopp i din valuta som visat i spelskärmen), kommer det lägsta värdet som är högre än den aktuella vinsten samt det högsta eller näst högsta värdet som är lägre än den aktuella vinsten att blinka.
    • Urvalet mellan de två blinkande värdena är inte lika sannolikt. Återbetalningen från gamble-funktionen är 100 %.
    • Med ett klick på "Partial Collect" i ladderspelet, sänks det markerade vinstbeloppet med ett steg och den sparade insatsen visas i vinstmätaren. Efter det fortsätter spelet med restsumman. I slutet av spelet läggs den sparade insatsen (som visas i vinstmätaren) och spelvinsten till saldot.
    • "Delvis samling" knappen stängs av i de tre fallen nedan:
      • Om spel-vinstbeloppet inte matchar värdena pa stegen när "Ladder Gamble" startas.
      • Om det markerade värdet på stegen är 0,15 € eller respektive belopp i din valuta som visat i spelskärmen.
      • När Mystery vinns.
    • Att vinna MYSTERY:
      • Både "Samla" och "Delvis samling" knapparna är avstängda.
      • 10-sekunders timern är avstängd.
      • Samtliga värden ovanför Mystery kommer att blinka, förutom de två högsta priserna.
      • Med ett klick på 1:1 kommer ett av de blinkande värdena att markeras och den aktuella vinsten visas. Efter det fortsätter gamble-funktionen.
    • I alla andra fall, med ett klick på "Collect"-knappen, överförs det markerade värdet till saldot.
    • Spelaren kan göra "Collect" när som helst under "Gamble".
    • Med ett klick på "Collect"-knappen, får spelaren det markerade värdet på stegen och lämnar därmed "Ladder Gamble".
    • "Ladder Gamble" slutar:
      • Om spelaren vinner det högsta möjliga värdet på stegen eller
      • Om spelaren klickar på "Collect" eller
      • Om spelaren avslutar med 0,00 € som värde i stegen.
      • Om spelaren inte väljer en av ladder-möjligheterna inom 10 sekunder, kommer satsnings-omgången att avslutas och vinstbeloppet läggs till spelarens kontosaldo.

Card Gamble (kortsatsning):

• Spelaren kan vara med i "Card Gamble" med ett klick på "Card"-knappen.
    • Kort-satsning består av fyra knappar: Röd, Blå, Collect och Partial Collect.
    • Högst 6 kort visas i historiken för föregående satsnings-kort.
    • Varje vinst under $140 eller respektive belopp i din valuta, kan satsas.
    • Om en spelare väljer Blå eller Röd inom Card Gamble, visas slumpmässigt röda eller blåa kort. (Väljer varje kort oavsett historiken).
    • Om spelaren väljer rätt färg, fördubblas Gamble-summan - annars förloras Gamble-summan.
    • Du kan gambla upp till fyra gånger i rad.
    • "Delvis samling" knappen är tillgänglig för spelarna fr.o.m. första omgången.
    • Partial Collect knappen stängs av om spelarens vinst är mindre än eller lika med $0,10 eller respektive belopp i din valuta som visat i spelskärmen.
    • Om spelaren väljer "Delvis samling", sparas 50 % av vinsten och satsningen fortsätter med de kvarvarande 50 % (half amount). Spelaren kan välja "Delvis samling" när som helst under satsningen.
    • Spelaren kan när som helst under satsningen klicka på "Collect" knappen och den aktuella summan läggs till spelarens kontosaldo.
    • Om spelaren inte väljer en av kort-möjligheterna inom 10 sekunder, kommer satsnings-omgången att avslutas och vinstbeloppet läggs till spelarens kontosaldo.

Feature-spelregler:

• 3 eller fler pyramidsymboler som visas var som helst på rullarna, startar feature-spelet.
    • Spelaren måste välja en av de tre pyramiderna för att se antalet gratisspel.
    • Du får slumpmässigt 10, 12 eller 14 gratisspel.
    • Gratisspel spelas med samma antal linjer och satsning per linje som det utlösande spelet.
    • Under gratisspel är hathor-symbolerna tillgängliga i tablet-delen. För varje Wild-symbol som visas under gratisspel, uppgraderar Hathor-symbolen symbolerna i tablet-sektionen högst upp på spelskärmen med en beam. Till exempel:
      1. Om en wild-symbol visas under gratisspelen, expanderas wild-symbolen till den kompletta rullen och den första hathor-symbolen (2:a symbolen) förvandlas till symbolen bredvid den i tablet-delen. Efter det är första hathor-symbolen inte tillgänglig i spelet och heller inte i tablet-delen.
      2. Om två wild-symboler visas under gratisspelen, expanderas wild-symbolen till den kompletta rullen och de två första hathor-symbolerna (3:e symbolen) förvandlas till symbolen bredvid den i tablet-delen. Efter det är de två första hathor-symbolerna inte tillgängliga i spelet och heller inte i tablet-delen.
      3. Om tre wild-symboler visas under gratisspelen, expanderas wild-symbolen till den kompletta rullen och de tre första hathor-symbolerna (4:e symbolen) förvandlas till symbolen bredvid den i tablet-delen. Efter det är de tre första hathor-symbolerna inte tillgängliga i spelet och heller inte i tablet-delen.
      4. Efter att de sex symbolerna blinkar, kommer inga fler förvandlingar av symboler att förekomma. Den delar endast ut gratisspel.
    • 3 eller fler scattersymboler nystartar det ursprungliga antalet gratisspel.

Webbläsarpanelens kommandon:

BrowserPanel

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
    • Klicka på Spelregler för att se aktuellt versionnummer och spelregler.
    • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
    • Klicka på knappen Insättning DepositButton för att lägga till pengar på ditt konto.
    • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
    • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 96,15 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
    • Om du kopplas ned mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" DepositButton längst ned på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.

Senaste uppdatering: 15/10/2018.