Buffalo BloxGigablox

Välkommen till Buffalo Blox™ videoslot med Gigablox™.

OM SPELET

Buffalo Blox™ är en slot med 5 x 4 hjul och 20 vinstlinjer som innehåller free spins, myntsymboler och ett Buffalo Bet sidobet.

Gigablox™

• Håll utkik efter kolossala symboler som landar vid varje snurr.
  • Få upp till 4x4 kolosser för chans till episka vinster.
  • Alla betalande symboler kan bli en Gigablox™-symbol.
  • Garanterade Gigablox™ i varje snurr.

Myntsymboler

• Myntsymboler kan vara wild.
  • Alla snurr där 6 eller fler myntsymboler visas ger en vinst.
  • Under Free Spins räcker det med 4 eller fler myntsymboler för att få en vinst.
  • Vinn upp till 2500x insats med 20 myntsymboler under free spins.

Få och spela free spins

• Gratisspel aktiveras när 5 scatters är synliga.
  • Scatter-symboler visas som diamanter. När spelaren landar i 5 eller fler konverteras dessa till att avslöja antingen 1 eller 2 gratissnurr per diamant. Den samlade summan är det belopp som tilldelas spelaren. (minsta antal free spins som tilldelas är 6)
  • Under free spins krävs endast 4 myntsymboler för att skapa en vinst.
  • Håll utkik efter ännu fler Buffelsymboler under Free Spins.
  • Återaktivering är tillgängligt under free spins med en synlig diamant.

Buffalo Bet

• Aktivera Buffalo Bet för 25% extra insats och få ännu fler chanser att aktivera Free Spins.
  • Med Buffalo Bet aktiverat förblir vinstabellen densamma.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att starta spelet.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Ovan innehåller inte free spin symboler vilket inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, förklaringar av spelets funktioner och information om vinstsätten.
  • Spelregler - öppnar spelets regler.
  • Spelhistorik - om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina tio senaste spelrundor.

SPELPANEL

• Verktygsfält - spelare kan se vinsttabell, läsa spelregler eller se över sin spelhistorik.
  • Ljud - ljud av eller på.
  • Hem-knapp - lämnar spelet och tar spelaren tillbaka till huvudmenyn.
  • Saldo - visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinst - visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Insats - visar nuvarande insats.
  • Satsningsvärde – ändrar insatsstorleken genom att ändra insatsvärdet.
  • Autospel (om tillgängligt) – spelare kan spela utan att behöva klicka på snurr-knappen inför varje spin. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.
  • Snurrknapp - satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

Återbetalningsprocent

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94% (inklusive Buffalo Bet)

Slumpen

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

Ytterligare information

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 16/06/2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact

Datum för senaste ändring: 2022-06-28