Firefly Frenzy

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Firefly Frenzy är en 5-hjuls videoslot med 30 vinstlinjer. Firefly Frenzy har eldflugor som landar på hjulen som Wild-multiplikatorer och ett Free Spins som gör dem som tokiga med fler Wilds än någonsin.
  • Firefly Frenzy innehåller Wilds, Wild-multiplikatorer, en Moon-symbol, fyra mystiska symboler från växtriket och fyra lysande kristallsymboler.
  • Firefly Wilds har en chans att landa på hjulen vid alla spinn. När de landar, kan de vara en Wild, en 2x Wild-multiplikator, eller en 3x Wild-multiplikator. Multiplikatorer på samma vinstlinje multipliceras med varandra, upp till maximalt 243x.
  • Endast en Moon-symbol kan landa på hjulen vid varje enskilt spinn. När den landar på ett hjul så kan en Firefly Wild i sin tur landa på månen för att aktivera Frenzy Spins. Åtta Free Spins delas ut, och den Wild som aktiverade den är nu den lägsta multiplikator som kan landa på hjulen under Frenzy Spins. Frenzy Spins återaktiveras på samma sätt och den Wild som återaktiverade spinnet är nu den lägsta som kan landa på hjulen.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

Vinstplan

- Visar vinstplanen.

Autospel

- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.

Starta

- Hjulen börjar snurra och spelet startar.

Stopp

- Stannar hjulen så fort det går.

Snabbspela

- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 96.59%.

Datum för senaste ändring: 2019-07-24