Leprechaun's Luck: Cash Collect: Megaways

Spelautomat med 6 hjul, upp till 86 436 vinstsätt och kollapsande hjul

Att spela spelet:

• Tryck på  på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG om du vill hoppa över denna skärm i framtiden.
  • Tryck på SATSA-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt i rullgardinsmenyn och tryck sedan på Starta.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills GRATISSPEL-funktionen aktiveras eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Rulla upp eller ner eller svep över skärmen för att kolla igenom vinsttabellen.
  • För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Om utbetalningar:

• Vinster beräknas enligt vinsttabellen som du når via menyn.
  • Vägvinst = myntinsats × motsvarande multiplikator enligt vinsttabellen.
  • Myntinsats=totalinsats/10.
  • Aktivering av Extrainsats ökar totalinsatsen men ändrar inte utbetalningarna.
  • För varje vinnande snurr presenteras vinstsätten tillsammans med de sammanlagda vinstbeloppen. Vid stora vinster öppnas ett popup-fönster som presenterar den totala avkastningen från snurren.
  • Om fler än en vinnande kombination dyker upp på en vinstrad betalas endast den högst betalande kombinationen ut.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

MEGAWAYS™:

• Spelet spelas med ett variabelt antal vinstsätt.
  • Hjul 1–6 har upp till 6 symboler.
  • Den översta raden har alltid 4 symboler över hjul 2, 3, 4 och 5. Den översta raden snurrar från höger till vänster.
  • Varje snurr kan spelas med upp till 86 436 vinstsätt beroende på antalet symboler som dyker upp.
  • Tre likadana symboler eller fler någonstans på hjul i rad, från vänster till höger, aktiverar en vinst.
  • Symbolerna Cash Collect™KontantmyntPrismynt och Gratisspelmynt är undantag från regeln ovan.
  • Alla vinnande kombinationer bestående av likadana symboler på angränsande hjul från vänster till höger, måste börja på hjulet längst till vänster och ger vinst oavsett symbolposition på hjulet.

Kollapsande hjul:

• Varje vinst aktiverar kollapsande hjul-funktionen.
  • Vinnande symboler försvinner efter att de gett utdelning, sedan faller icke-vinnande symboler ner ovanifrån och nya symboler tar deras plats.
  • Hjulen fortsätter att kollapsa tills inga nya vinstkombinationer bildas.
  • ObserveraCash Collect™-symboler varken avlägsnas av kollapsande hjul.

Wildsymbol:

• Spelets WILD-symbol är symbolen som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom symbolerna Cash Collect™KontantmyntPrismynt samt Gratisspelmynt.

Cash Collect™-symbolen:

• Spelets Cash Collect™-symbol är symbolen som pryds av orden ”Cash Collect”.
  • Cash Collect™-symbolen kan endast landa på den översta raden i huvudspelet. Den kan landa på hjul 1–6 under Gratisspel-funktionen.
  • När spelläget Extrainsats garanterad Cash Collect™ är aktiverat fryser en garanterad Cash Collect™-symbol fast på den översta raden både i huvudspelet och under Gratisspel-funktionen.
  • När en Cash Collect™-symbolen landar på ett hjul kommer den att samla alla KontantmyntPrismynt och Gratisspelmynt som landade under det snurret.

Funktionen Cash Collect™:

• Cash Collect™-funktionen aktiveras när en Cash Collect™-symbol landar på den översta raden i huvudspelet eller på vilken position som helst under gratisspel samtidigt som en myntsymbol landar var som helst på hjulen.
  • Spelet har tre myntsymboler:
    • Spelets Kontantmynt-symbol är symbolen som pryds av ett kontantvärde. Till exempel: 3,00-symbol. Kontantmynterna står i proportion till spelarens totalinsats.
    • Spelets Gratisspelmynt-symbol är symbolen som pryds av +(nummer). Till exempel: +3-symbol.
    • Spelets Prismynt-symbol är diamantsymbolen.
  • Varje myntsymbol ger dig motsvarande kontantpris, gratisspel när den samlas in.
  • När en ny snurr påbörjas återställs alla myntsymboler.
  • ObserveraKontantmynt-symboler har värden på x0,5, x1, x1,5, x2, x2,5, x3, x5, x7, x10, x12, x15 multiplicerat med totalinsatsen.
  • ObserveraGratisspel-symboler pryds av värden på +3, +4, +5, +7, +10.

Funktionen Pot of Gold:

• I början av en snurr dyker en Guldkruka upp och avslöjar någon av symbolerna WILDKontantmyntPrismyntGratisspelmynt eller Cash Collect™.

Gratisspel-funktion:

• När en Cash Collect™-symbol landar på den översta raden i huvudspelet och minst 1 Gratisspel-myntsymbol landar någonstans på hjulen aktiveras Gratisspel-funktionen.
  • Alla Gratisspel-myntsymboler som landar ger det antal gratisspel som siffran som pryder dem visar. Om minst 2 Gratisspel-myntsymboler landar på hjulen motsvarar det totala antalet gratisspel som vinns summan av siffrorna på alla Gratisspel-myntsymboler.
  • Tryck på  för att starta Gratisspel-funktionen.
  • Cash Collect™-symbolen kan dyka upp på alla hjul, utom det översta hjulet under Gratisspel.
  • En fryst Cash Collect™-symbol dyker upp på det översta hjulet under Gratisspel enbart när spelläget Extrainsats garanterad Cash Collect™ är aktiverat.
  • Varje Cash Collect™-symbol stannar kvar på samma rad som den landade på och rör sig 1 hjul åt vänster för varje snurr tills den lämnar hjulen helt.
  • Observera: Varje Cash Collect™-symbol har sin egen räknare som visar antalet återstående snurr i symbolens övre högra hörn.
  • Observera: Nya Cash Collect™-symboler kan inte landa på en position som redan har en Cash Collect™-symbol.
  • Under Gratisspel samlar Cash Collect™-symboler ihop alla symboler av typerna KontantmyntPrismynt och/eller Gratisspel som stannar på spelplanen. Deras priser betalas ut en gång för varje Cash Collect™-symbol på hjulen.
  • Det går att återaktivera Gratisspel genom att landa en Cash Collect™ och en Gratisspel-myntsymbol samtidigt någonstans på hjulen.
  • Gratisspel kan aktiveras i oändlighet.
  • Tryck på  på vinstskärmen för att återgå till huvudspelet.

Cash Collect™-priser:

• Om en Cash Collect™-symbol landar på den översta raden i huvudspelet eller på vilket hjul som helst under Gratisspel samtidigt som en Prismynt-symbol landar var som helst på hjulen betalas ett Cash Collect™-pris ut.
  • Det går att vinna 4 olika priser i spelet: GRANDMAJORMINOR och MINI.
  • Varje pris utgörs av ett fast belopp baserat på insatsvärdet.
    • När EXTRAINSATS är av:
    • GRAND-prisets värde = totalinsats x 500
    • MAJOR-priset = totalinsats x 200
    • MINOR-priset = totalinsats x 50
    • MINI-priset = totalinsats x 20
    • När EXTRAINSATS är påslaget (för Trippel chans att aktivera Gratisspel respektive Garanterad Cash Collect™):
    • GRAND-prisets värde = totalinsats x250 eller x33.33
    • MAJOR-priset = totalinsats x100 eller x13.33
    • MINOR-priset = totalinsats x25 eller x3.33
    • MINI-priset = totalinsats x10 eller x1.33
  • Priset du tilldelas väljs ut slumpmässigt.
  • Varje pris kan vinnas flera gånger om fler än 1 Cash Collect™ är låst på hjulen under gratisspel.
  • Flera Prismynt-symboler kan stanna under samma snurr.

Läget Extrainsats:

• I huvudspelet kan du aktivera Extrainsats-läget för att välja ett av två alternativ:
    • För 2 gånger värdet av din totalinsats kan du välja alternativet Trippelchans på aktivering av Gratisspel och öka chansen att aktivera Gratisspel.
    • För 15 gånger värdet av din totalinsats kan du välja alternativet Garanterad Cash Collect™ för att vara garanterad en Cash Collect™-symbol på det översta hjulet.
  • Om Gratisspel-funktionen aktiveras samtidigt som alternativet Garanterad Cash Collect™ är aktiverat stannar Cash Collect™-symbolen på det översta hjulet kvar under alla Gratisspel.
  • Tryck på Extrainsats för att sätta på eller stänga av läget.
  • När du spelar i Extrainsats-läget ökar din totalinsats.
  • Aktivering av Extrainsats förändrar inte utbetalningarna.

Utdelning till spelaren:

• Lägsta teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 94.86% och maximal teoretisk utdelning till spelaren (RTP) är 94.93%.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 3000000000 simulerade spelrundor.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.
  • Insatser som placerats i avbrutna spel ogiltigförklaras efter 90 dagar.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

UPPDATERAT:2024-02-15

Datum för senaste ändring: 2024-02-15