Cazino Zeppelin Reloaded

Välkommen till Cazino Zeppelin Reloaded videoslot med free spins, multiplikator och sticky wilds!

OM SPELET

Cazino Zeppelin Reloaded är en videoslot med 5 hjul och 20 vinstlinjer med riktning från vänster till höger. Spelet har åtta vanliga symboler som ger vinst om tre eller fler dyker upp i rad på en vinstlinje. Wilds ersätter alla vanliga symboler och kan ge multiplikatorer. Det finns en free spins-symbol som har sin egen utbetalning, den behöver inte befinna sig på en vinstlinje för att ge en vinst och finns enbart i huvudspelet.

Wild-symboler

Varje hjul har sin egen wild. Alla wilds kan landa med en slumpmässig x1, x2, x3 eller x5 multiplikator i huvudspelet. Multipla multiplikatorer på en vinstlinje adderas. Alla wilds på hjulen när free spins aktiveras kommer att flyttas över till free spins-omgången tillsammans med sin multiplikator. Alla wilds i free spins är fastlåsta.

Free spins

Att landa 2x free spins-symbol ger 2x insats.
Att landa 3 free spins-symboler ger 2x insats och 10 free spins.
4 free spin-symboler ger 2x insats och 15 free spins.
5 free spin-symboler ger 2x insats och 20 free spins.

Free spins-läget spelas med samma insats och linjer som aktiverade det. I free spins startar alla nya wilds utan multiplikator; Varje wild på spelfältet ökar sin multiplikator med 1 (startar på x2 om ingen multiplikator finns på wild) varje gång en ny wild landar. Denna multiplikator samlas in under omgången och återställs bara när omgången är över. Alla wilds som visas under free spins kommer att stanna på sin plats under resten av free spins-omgången. Om alla hjul innehåller minst en wildsymbol kommer free spins att utökas med fem extra snurr. Extra free spins kan bara tilldelas en gång per free spins-omgång.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.

• För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.

• Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.

• Samtidiga eller sammanfallande vinst på olika vinstlinjer räknas samman och betalas ut.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell - Här kan du se hur mycket varje symbol betalar samt förklaringar för spelets funktioner. Vinsttabellen är dynamisk.

• Spelinställningar - Visar panelen med inställningar.

• Spelhistorik - Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina tio senaste spelrundor.

• Spelregler - Visar spelets regler.

• Ljud - Stänger av och slår på ljudet.

• Fullskärm - Slår på och av fullskärmsläget. (Endast Desktop)

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Linjer - Visar antal linjer. (Endast Desktop)

• Insatsnivå - Ökar eller minskar nuvarande insats.

• Insats - Visar nuvarande insats.

• Maxinsats - Ställer in insatsbeloppet på högsta möjliga. Klickar du på knappen en andra gång, återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare. (Om tillgängligt)

• Snurrknapp - Satsar och snurrar hjulen.

• Vinst - Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.

• Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.

• Om din speloperatör tillåter mynt kommer insatsnivån att anges i myntvärde. Du kan växla mellan mynt och kontanter genom att klicka på fältet för saldo, insats eller myntvärde.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.0%

SLUMPEN

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 24 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

• Detta är spelregler version 1, daterad 13/01 2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

• Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

• Ordlista

Engelska

Svenska

Wild

Wildsymbol

Free Spin

Gratissnurr

Scatter

Spridda

Big Win

Storvinst

Super Big Win

Superstorvinst

Sticky Wild

Fastklistrade Wild

Golden bet

Gyllene insats

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-01-27