Merlins Revenge Megaways

1. Sammanfattning

Målet är att få en vinstkombination på en vinstrad som är spridd över hjulen.

Spelspecifikationer:

Typ

Slots

Antal hjul

6

Antal rader

2-7

Antal vägar

Upp till 117 649 Megaways

Antal mynt som kan satsas per rad

20 (kan inte ändras)

Progressiv

Nej

Dubbleringsfunktion

Nej

Autosnurr

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplier-symboler

Nej

Scattersymboler

Ja

Bonusrunda

Ja

Free spins

Ja

Direktvinst

Nej

RTP

Standardspel: 96.00%

Bonus Buy: 96.50%

Spelet kopplas från om inga åtgärder vidtas under ett visst antal minuter (antal minuter variera beroende på jurisdiktion). Sessions återställnings funktionen sparar spelet så att nästa gång det läses in kan du spela vidare från där du lämnade.

Vid händelse av tekniska problem som resulterar i en bortkoppling från spelservern, sparas spelet som du spelade automatiskt och laddas nästa gång du etablerar en kontakt med spelservern. Det går inte att ansluta på nytt till spelservern under de första 30 sekunderna efter bortkoppling.

Obs! I händelse av fel blir alla vinster och spel ogiltiga. Insatser som ännu inte accepterats blir ogiltiga, insatser som inte avgjorts återbetalas.

2. Hur man spelar

Obs! Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in till lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

AlAlla vinstvägar betalas från vänster till höger. Vinster på olika sätt läggs till. Endast den högsta vinstkombinationen för varje sätt betalas. Vinster från Free spins läggs till den total vinst.

autosnurrafunktionen startar inte automatiskt free spins – spelaren måste själv aktivera funktionen.(Endast för vissa jurisdiktioner)

I infofältet kan du se aktuell INSATS, ditt SALDO och aktuell VINST, antingen som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på 0 i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på 1  för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.Obs! Användaren kan välja att visa den totalINSATS som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  2. Klicka på 2 för att placera en insats och spinna hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller i vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på 0 i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på 1  för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.Obs! Användaren kan välja att visa den totalINSATS som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  2. Klicka på 2 för att placera en insats och snurra hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

3. Specialsymboler och -funktioner

3.1. Megaways

Megaways under licens från Big Time Gaming.

Varje spinn kan ha upp till 117 649 vinstvägar. Vinster delas ut från intilliggande symboler från vänster till höger med början på hjul 1, oavsett storlek.

3.2. Wild

Wild-symbolen ersätter alla andra symboler, utom Bonus och Mysterysymbolen och bildar vinstkombinationer.

Wilds finns endast på hjul 2, 3, 4 och 5!

3.3. Scatter-symbol

3 eller fler Sword Scatter-symboler löser ut Merlin Free Spins.

Scattersymboler är inte tillgängliga under Free Spins.

Scatters - 8 Free Spins

Scatters - 10 Free Spins

Scatters - 14 Free Spins

Scatters - 20 Free Spins

3.4. Mystery-symbol

Mystery-symbol förvandlas till vilken symbol som helst utom Scatter eller Wild.

Mystery-symboler förvandlas till samma symbol.

Mystery-symboler är också tillgängliga under Free Spins.

3.5. Kaskadvinster

Varje vinstsymbol är del av en reaktion och ersätts av nedfallande symboler.

Vinster som bildas under Free Spins kommer samlas in under inledande kaskad.

UnderFree Spins samlas alla samlingssymboler som är del av en vinst innan de faller ned.

Alla ej vinnande insamlingssymboler samlas in efter avslutad spinn och efter alla kaskader.

3.6. Merlins Magic

Under någon betald spinn kan Merlins Magic utlösas vid spinnförlust och ge vinst eller en Bonusutlösare.

3.7. Max Megaways

Under en betald spinn kan Max Megaways modifier utlösas. Detta inträffar slumpmässigt med en unik bakgrundsanimering och modifiertiteln visas så att hjulen landar maximalt antal tillgängliga Megaways (117,649).

3.8. Satsa

När Bonushar utlösts kan du satsa antalet Free Spins genom att snurra på Gamble-hjulet .

Om Gamble-hjulet landar i ett grönt vinstområde tilldelas +1 Free Spin.

Om Gamble-hjulet landar i ett rött förlustområde förlorar du hela Free Spins-bonusen och återvänder till standardspelet.

Storleken på varje område motsvarar chansen att landa där.

Maximala Free Spins efter Satsning = 20

3.9. Free Spins

3 eller fler Scatter-symboler utlöser Free Spins.

Samla symboler under Free Spins för att vinna extra Free Spins och förstärka minimum-Megaways.

Samla in alla nödvändiga symboler för att gå vidare till nästa högsta symbol.

Alla nödvändiga specialsymboler i sikte kommer att samlas in men behöver inte bilda vinstkombinationer för att kunna samlas in.

Nödvändiga symboler för insamling börjar med den lägsta symbolen och varje nivå går vidare till nästa symbol:

• SAMLA 20 SYMBOLER -  + 4 Free Spins.
  • SAMLA 20 SYMBOLER - + 4 Free Spins och 500 minimum-megaways nu aktiva.
  • SAMLA 15 SYMBOLER - + 4 Free Spins och 500 minimum-megaways nu aktiva.
  • SAMLA 15 SYMBOLER - + 3 Free Spins och 1 000 minimum-megaways nu aktiva.
  • SAMLA 12 SYMBOLER - + 3 Free Spins och 1 000 minimum-megaways nu aktiva.
  • SAMLA 12 SYMBOLER - + 3 Free Spins och 2 000 minimum-megaways nu aktiva.
  • SAMLA 10 SYMBOLER - + 2 Free Spins och 5 000 minimum-megaways nu aktiva.
  • SAMLA 10 SYMBOLER - + 2 Free Spins och 10 000 minimum-megaways nu aktiva.
  • SAMLA 8 SYMBOLER - + 1 Free Spin och 50 000 minimum-megaways nu aktiva.
  • SAMLA 8 SYMBOLER - + 1 Free Spin och 117 649 minimum-megaways nu aktiva.

Free Spins: Frisnurrar.

3.10. Merlin Bet

Merlin Bet kostar 80x totalinsatsen.

En Merlin Bet-spin utlöser alltid Free Spins Bonus.

Obs! Gamla programknappar.

initial_screen= Initiala symboler

Final_Screen= Resultatskärm

Extra_Wilds= TILLAGDA WILDS

BONUS_BUY_ENTERED= Merlin Bet

combo= KASKADVINSTER

MYSTERY_SYMBOLS= MYSTERY-SYMBOLER

GAMBLE|ENTERED= BONUSSATSNING

GAMBLE|COLLECTED= Samlade BONUSSATSNING

GAMBLE|WHEEL_LOST= BONUSSATSNING FÖRLUST

GAMBLE|WHEEL_WON= BONUSSATSNING VINST

FS_RETRIGGER= Free Spins

MERLINS_MAGIC_MODIFIER= MERLINS MAGIC

MAX_WAYS_MODIFIER= Max Megaways

SWAPPED_SYMBOL= Symbol förvandlad

SYMBOL AMOUNT= Samlade symboler

COLLECTING_SYMBOL= symbol samling

LEVEL_UP= uppgraderad symboler

4. Andra spelknappar

4.1. Desktopversion

Följande knappar finns:

6

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet.

14

Klicka här för att öppna UTBETALNINGAR-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om UTBETALNINGAR för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras UTBETALNINGAR eller specifika belöningar;
  • Grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken UTBETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

15

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visas spelhistoriken i ett nytt fönster.

9

Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

10

(tillgänglig när hjulen spinner) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

11

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

12

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på knappen för att aktivera Turboläget.
Turboläget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

4.2. Mobilversion

Följande knappar finns:

6

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet.

14

Klicka här för att öppna UTBETALNINGAR-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om UTBETALNINGAR för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras UTBETALNINGAR eller specifika belöningar;
  • Grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken UTBETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

15

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visa spelhistoriken i ett nytt fönster.

9

Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

10

(tillgänglig när hjulen snurrar) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

11

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

12

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Tryck på knappen för att aktivera Turboläget.
Turboläget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

5. Autosnurrafunktion

Förlustgränsen som du kan ställa in stoppar automatiskt Autosnurrafunktionen när den valda gränsen plus dina ackumulerade vinster minus dina ackumulerade satsningar är under 0.

5.1. Desktopversion

Klicka på knappen AUTOSNURRA16  för att öppna AUTOSNURRA-inställningsfönstret där du kan ställa in följande:

• Antal autosnurr: klicka på + eller - för att välja antal autosnurr som ska spelas;
  • Förlustgräns: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan förlora som mest;
  • Stanna om vinsten når: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan vinna som mest;
  • Stanna om du vinner JACKPOT (gäller endast spel med progressiva Jackpots): aktivera denna funktion genom att markera kryssrutan; avmarkera rutan för att avaktivera funktionen.

Klicka på AKTIVERA17  för att stänga inställningsfönstret AUTOSNURRA och starta autosnurrafunktionen med aktuellt vald insats och autosnurrainställning. Tryck på knappen STÄNGA18  för att stänga fönstret utan att starta autosnurrafunktionen.

Klicka på knappen STOPPA AUTOSNURRA  19för att när som helst stoppa autosnurrafunktionen.

5.2. Mobilversion

Tryck på AUTOSNURRA-16knappen  för att öppna AUTOSNURRA-inställningsfönstret där du kan ställa in följande:

• Antal autosnurr: klicka på + eller - för att välja antal autosnurr som ska spelas;
  • Förlustgräns: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan förlora som mest;
  • Stanna om vinsten når: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan vinna som mest;
  • Stanna om du vinner JACKPOT (gäller endast spel med progressiva Jackpots): aktivera denna funktion genom att markera kryssrutan; avmarkera rutan för att avaktivera funktionen.

Klicka på AKTIVERA 17 för att stänga inställningsfönstret AUTOSNURRA och starta autosnurrafunktionen med aktuellt vald insats och autosnurrainställning. Tryck på knappen STÄNGA 18 för att stänga fönstret utan att starta autosnurrafunktionen.

Klicka på knappen STOPPA AUTOSNURRA19  för att när som helst stoppa autosnurrafunktionen.

Datum för senaste ändring: 2022-07-12