Golden Ticket

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Golden Ticket är ett videoslotspel som spelas i ett rutnät om 5x5 symboler. Symbolerna faller ner i rutnätet och bildar vinstkombinationer. Vinster ges vid 3 eller fler symboler i rad, horisontellt eller vertikalt. Alla rader och kolumner är aktiva och symboler kan tillhöra flera olika vinstkombinationer.
  • Golden Ticket inkluderar en Wild-symbol (guldbiljetten). Wild-symbolen ersätter alla symboler för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer. Vinstkombinationer tas bort från rutnätet och kvarvarande symboler faller ner för att eventuellt skapa nya vinstkombinationer. Wild-symbolen skapas vid den mittersta symbolen när en vinstkombination med endast 3 symboler tas bort. En vinstmultiplikator ökas varje gång symboler tas bort från spelet. Om alla symboler tas bort från rutnätet utdelas en speciell vinst.
  • Golden Ticket inkluderar ett bonusspel. Bonusspelet består av ett antal gratisrundor och startas när en kolumn med "BONUS" rensas helt från symboler. En multiplikator sätts baserat på antalet rensade "BONUS"-kolumner. Vinster uppnås när 5 eller fler matchande symboler dyker upp var som helst i rutnätet. Alla vinster i bonusspelet multipliceras med multiplikatorn.
  • En helt annan uppsättning symboler används i bonusspelet och Wild-symbolen kan inte skapas. Om du får 5 eller fler bonussymboler (bonusstjärnan) i bonusspelet ger det dig ytterligare bonusrundor, upp till totalt 20 sammanhängande rundor. Varje bonusstjärna i vinstkombinationen ger en bonusrunda.
  • RTP är 96.73%.
  • Du väljer din insats med de fem insatsknapparna i den nedre delen av spelet. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på START för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Ändra insats- För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med den valda insatsen. Auto spel läget avbyts automatiskt baserat på egna inställningar eller då saldot är för lågt.
  • Starta- Spelrundan startas med den valda insatsen.