Game of Gladiators

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Game of Gladiators är en slot med 5 hjul och 20 fasta linjer. Den har 5 grundspelsfunktioner och en funktion med gratisspinnskamp. PRIMUS-funktioner: Under grundspelet kan en av fem PRIMUS-funktioner delas ut slumpmässigt. FAME, en gladiatorsymbol väljs, en bonusutbetalning delas ut i enlighet med vinsttabellen för strider. SPEAR ATTACK, 3 till 6 slumpmässiga jokrar läggs till resultatet. SWORD ATTACK, första hjulet dupliceras 2 till 4 gånger. NET ATTACK, alla gladiatorsymboler av en sort hålls kvar, sedan utförs ett enkelt återspinn. ENRAGED, två fullt expanderade jokrar läggs slumpmässigt till i resultatet.

Stridsfunktionen Enter the Arena: 3 spridda-symboler utlöser stridsfunktionen ENTER THE ARENA. Val av mästare: Spelaren väljer en mästare som ersätter grundspelets spridda-symbol. Varje mästare har olika segerpris om de vinner. Amazonia, eller den kvinnliga mästaren, kommer bli tilldelad en bonusmultiplikator på 20X till 100X insatsen. Spartacus, eller den manliga mästaren, blir tilldelad ännu en komplett gratisspinnfunktion. Funktionen avslutas efter att det andra bonusspelet har avslutats, vinst eller förlust. Alla segerpriser är ytterligare priser som läggs till funktionens totalvinst.

Mästaren vinner striden genom att besegra alla motståndargrupper högst upp på hjulen. Mästaren förlorar striden genom att tillåta fler än 11 motståndare total sett högst upp på hjulen. Mästar-spridda utlöser attacker. Före attacker läggs alla HP-gladiatorer till högst upp på hjulen. HP-motståndare läggs till högst upp i liknande grupper, med de mest kraftfulla till höger. Allt eftersom grupperna växer, ökar deras värde i enlighet med vinsttabellen för strider. Om grupperna förstörs blir spelaren tilldelad stridspriset samt eventuella andra linjevinster. Om det finns två spridda-symboler, kommer den andra attacken vara en 2X-multiplikator om stridspriset för den grupp som attackeras. Om det finns tre spridda-symboler, kommer den andra attacken vara 2X, och den tredje en 3X-multiplikator om stridspriset för den grupp som attackeras. Gratisspinnen fortsätter oändligt till dess att striden är vunnen eller förlorad.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

RTP  96.5%

Datum för senaste ändring: 2019-06-06