Wild West Wilds

Spelautomat med 5 hjul, 25 rader.

Målet med Wild West Wilds™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Tryck på STARTA på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på Visa inte nästa gång för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.
  • Spelet spelas med ett fast antal, 25, aktiva vinstrader. Totalinsatsen per spelrunda är radinsatsen × 25.
  • Tryck på knapparna ”+” och ”-” för att välja totalinsatsen.
  • Genom att trycka på knappen Turboläge sätter du på eller stänger av turboläget, och då också vissa vinstanimationer och -ljud, vilket får hjulen att snurra snabbare eller långsammare.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren ändras SNURRA-knappen till STOPP. Tryck på STOPP för att avsluta snurranimation och visa resultatet från snurren direkt.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ, tryck på AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Gratisspel-funktionen aktiveras eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • Gratisspel-funktionen har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på i.
  • Navigera i vinsttabellen genom att trycka på pilknapparna.
  • På skärmarna HÖGVINSTSYMBOLER och LÅGVINSTSYMBOLER finns alla utbetalningar listade. För att hitta det möjliga vinstbeloppet för en given symbolkombination måste radinsatsen multipliceras med utbetalningen.
  • För att stänga vinsttabellen och återgå till huvudspelet, tryck på X-knappen.

Vinstrader:

• Spelet spelas med ett fast antal, 25, aktiva vinstrader. Totalinsatsen per spelrunda är radinsatsen × 25.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, och samma symbol måste befinna sig på varandra efterföljande hjul på samma vinstrad.
  • Det finns en skillnad mellan Radinsats och Total insats. Radinsats visar insatsen på en enskild Vinstrader. Total insats visar hur mycket som satsas totalt på ett enskilt snurr. Utbetalningar som visas i Vinsttabell multipliceras med Radinsats.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• I det här spelet finns två sorters WILD-symboler. Den bruna symbolen som pryds av ordet ”WILD” är en vanlig WILD-symbol som dyker upp i huvudspelet, under omsnurr samt i gratisspel.
  • Om en sheriffbricka i silver landar någonstans på hjulen under funktionen för Omsnurr eller Gratisspel förvandlas den till en klibbig WILD-symbol i guld.
  • WILD-symboler kan gälla för vilken annan symbol som helst, förutomSCATTER och symbolen som föreställer sheriffmärket i silver, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Scatter:

• Revolvern som pryds av texten ”SCATTER” är spelets SCATTER-symbol.
  • När 2 SCATTER-symboler landar samtidigt på hjul 3, 4 och 5 aktiveras Omsnurr-funktionen.
  • När 3 SCATTER-symboler landar samtidigt på hjul 3, 4 och 5 aktiveras funktionen för Gratisspel.
  • SCATTER-symboler aktiverar funktioner men ersätter inte betalande symboler.

Omsnurr:

• När 2 SCATTER-symboler landar samtidigt på hjul 3, 4 och 5 aktiveras Omsnurr-funktionen.
  • Hjulen snurras om en gång gratis.
  • Om symboler föreställande sheriffbrickan i silver landar i samband med den aktiverande snurren, eller någon därpå följande omsnurr, så förvandlas de till klibbiga WILD-symboler.
  • Om två SCATTER-symboler landar på hjulen under Omsnurr-funktionen tilldelas du ytterligare en omsnurr.
  • Om 3 SCATTER-symboler landar på hjulen under Omsnurr-funktionen aktiveras funktionen för Gratisspel.
  • Efter funktionens slut snurrar alla klibbiga WILD-symboler av hjulen.

Gratis spel:

• När 3 SCATTER-symboler landar samtidigt på hjul 3, 4 och 5 aktiveras funktionen för Gratisspel.
  • Du vinner 5–9 gratisspel med en vinstmultiplikator på ×1, ×2 eller ×3.
  • Om symboler föreställande sheriffbrickan i silver landar i samband med den aktiverande snurren, eller någon därpå följande snurr i Gratisspel, så förvandlas de till klibbiga WILD-symboler.
  • SCATTER-symboler på hjul 3, 4 eller 5 under Gratisspel ger ytterligare 1 gratisspel.
  • SCATTER-symboler på hjul 3, 4 och 5 under Gratisspel ger ytterligare 5–9 gratisspel och ökar vinstmultiplikatorn med upp till 3.
  • Vinstmultiplikatorn i Gratisspel har ett tak på ×10.
  • Gratisspel spelas automatiskt med samma insats som placerades under den snurr som aktiverade dem.
  • Gratisspel avslutas när antalet SNURR KVAR når 0.
  • Efter funktionens slut snurrar alla klibbiga WILD-symboler av hjulen.

Utdelning till spelaren:

• Total teoretisk utdelning till spelaren (RTP) är 96.14 %.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.

Anmärkning om frånkopplingar:

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-08