The Cheshire Cat

BASSPEL

BONUS WILD

• Tre eller fler spridda BONUS-symboler aktiverar gratisspelsbonus.

• 3 utspridda BONUS-symboler ger 5 gratisspel

• 4 utspridda BONUS-symboler ger 10 gratisspel + 10x total insats

• 5 utspridda BONUS-symboler ger 20 gratisspel + 50x total insats

• WILD är en wild för alla symboler förutom BONUS-symbolen.

• Alla vinster är angränsande på den aktiva betalningsraden.

• Radutbetalningar måste inträffa på angränsande hjul, med början längst till vänster.

• Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

• Alla radutbetalningar är redan multiplicerade med insats per rad.

• Alla scattervinster har redan multiplicerats med den totala insatsen.

• Scatter-utbetalningar läggs samman med radvinster.

• Vinnande scatterkombinationer ger vinst på alla positioner på samtliga hjul.

Hemligsymbol

• När hjulspinnen börjar väljs en slumpmässig symbol från vinsttabellen förutom BONUS eller WILD.

• Flera fall av den valda symbolen läggs till varje hjul.

Hjulfunktion

• Hjulfunktionen visas när ett gratisspel utlöses.

• Antalet hjulmatriser och wild-hjul som belönas avgörs med ett hjulspinn.

GRATISSPELSBONUS

• BONUS-symbolen visas inte under gratisspelsbonus.
  • Under gratisspel används en alternativ hjuluppsättning.
  • Vinnande kombinationer för dessa hjul är identiska med basspelet.
  • Under gratisspel gäller samma insats per rad och samma aktiva vinstrader som under den spinn som lösteut funktionen.
  • När hjulspinnen börjar väljs en slumpmässig symbol från vinsttabellen förutom BONUS eller WILD.
  • Flera av den valda symbolen läggs till varje hjul.
  • RTP:95.94%
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

BONUSGARANTI

• Alla funktioner som slutar med mindre än 10x totala insatsen ökas automatiskt till 10x totala insatsen vidslutet av funktionen.
  • Bonusgarantivärdet inkluderar den scattervinst som startar bonusen.

VINSTRADER

• Alla rader är aktiva på alla insatsnivåer.
  • Vinster på flera vinstrader räknas samman.
  • Fel annullerar samtliga spel och vinster.
  • Endast aktiva vinstrader kan registrera vinster.
  • Den totala radsatsningen måste delas upp likvärdigt på varje aktiv vinstrad; av den anledningen är inte allatotalsatsningar tillgängliga.
  • Totalsatsningen är antalet rader multiplicerat med insatsen på varje rad.