Eye of Anubis

8x8 klusterspel med kollapsande hjul

• Eye of Anubis™ går ut på att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra på hjulen.

Att spela spelet:

• Startskärmen visar spelets funktioner.

• Tryck på pilknapparna för att bläddra mellan spelets olika sidor.

• Tryck på SPELA-knappen för att starta spelet.

• Tryck på - eller + bredvid TOTALINSATS för att välja totalinsats.

• Tryck på blixtknappen för att aktivera turboläget som gör att hjulen snurrar snabbare. Tryck på knappen igen för att avsluta turboläget.

• Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.

• Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.

• Vinster beräknas enligt vinsttabellen. Minst 5 likadana symboler bredvid varandra i lodrät och/eller vågrät riktning bildar en vinst. Efter utbetalning avlägsnas vinnande symboler vilket får symboler ovanför dem att falla ner och nya symboler att ta plats på hjulen. Vinster multipliceras med myntinsatsen. Myntinsatsen är totalinsatsen/10.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Tryck på knappen med en ► och en pil runt om och välj antalet snurr som ska spelas automatiskt för att visa listan över alternativ.
  • Det går även att ställa in autospel till TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills funktionen Eye of Anubis gratisspel aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på .

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på i-knappen.
  • Navigera i vinsttabellen genom att trycka på pilknapparna.
  • För att stänga referenssidorna och återgå till spelet, tryck på SPELA-knappen.

Om utbetalningar:

• Vinster beräknas enligt vinsttabellen.
  • Sättvinst = myntinsats × motsvarande multiplikator enligt vinsttabellen.
  • För varje vinnande snurr presenteras vinstsätten tillsammans med de sammanlagda vinstbeloppen. Vid stora vinster öppnas ett popup-fönster som presenterar den totala avkastningen från snurren.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Scarab-symbolen:

• SCARAB-symbolen är spelets WILD-symbol.
  • WILD-symboler ersätter alla andra symboler för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • Minst 3 SCARAB-symboler någonstans på hjulen aktiverar Eye of Anubis gratisspel.

Vinstmultiplikator:

• Vinstmultiplikatorvärdet för varje SCARAB-symbol startar på 1 och gäller för alla vinster som symbolen deltar i.
  • När SCARAB-symbolen deltar i en vinst ökar multiplikatorvärdet på den SCARAB-symbolen med 1 och symbolen förflyttar sig till en angränsande, ledig position för nästa kollaps.
  • ObserveraSCARAB-symboler varken avlägsnas eller påverkas av kollapsande hjul.
  • ObserveraSCARAB-symboler kan inte förflytta sig diagonalt.

Kollapsande hjul:

• Minst 5 likadana symboler bredvid varandra i lodrät och/eller vågrät riktning bildar en vinst.
  • Vinnande symboler försvinner efter att de gett utdelning, sedan faller icke-vinnande symboler ner ovanifrån och nya symboler tar deras plats.
  • Hjulen fortsätter att kollapsa tills inga nya vinstkombinationer bildas.

Eye of Anubis gratisspel:

• När minst 3 SCARAB-symboler stannar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras 6 Eye of Anubis gratisspel.
  • När funktionen Eye of Anubis gratisspel aktiveras slås alla SCARAB-vinstmultiplikatorer på x2 eller högre ihop i Anubis öga och bildar vinstmultiplikatorn under gratisspel.
  • Observera: Anubis öga finns ovanför eller bredvid hjulen.
  • Multiplikatorvärdet i Anubis öga tillämpas efter att en SCARAB har multiplicerat vinsten (om tillämpligt).
  • Observera: Multiplikatorvärdet i Anubis öga tillämpas på alla vinster under Eye of Anubis gratisspel.
  • Extra SCARAB-symboler med en x2-multiplikator eller högre som stannar under gratisspel ökar vinstmultiplikatorn i Anubis öga med det värde som visas efter att hjulen slutat kollapsa.
  • När funktionen Eye of Anubis gratisspel är över, tryck på popup-rutan som presenterar resultatet för att återgå till huvudspelet.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.76%.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:

• Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-17