Taco Brothers Saving Christmas

Spelstrategier

Många spelare byter insatsnivå baserat på spelresultat i tidigare omgångar, det kan skötas automatiskt med Insatsstrategier.

1. En Insatsstrategi är ett förbestämt insatsmönster som ändrar insatsnivå beroende på ett antal regler.

2. En spelare kan ändra eller stänga av Insatsstrategi efter varje spelrunda.

3. Autospel (Auto Spin) fungerar i kombination med Insatsstrategier.

4. Aktivera en Insatsstrategi genom att välja ursprungsinsats och klicka på Spin-knappen.

5. Insatsstrategi förändrar inte det teoretiska utfallet i spelet.

6. Insatsstrategier är listade i vinstplanen.

Spelregler

1. Taco Brothers Saving Christmas är en 5-hjuls videoslot med 243 sätt att vinna.

2. Det finns 12 insatsnivåer för respektive valuta.

3. Varje insats är 100 mynt.

4. En spelrunda startas på vald insatsnivå när spelaren klickar på Spin-knappen.

5. Autospel (Auto Spin) spelar automatiskt spelet med så många rundor som valts i Autospel-menyn. Menyn fälls upp genom att hålla ned Spin-knappen.

6. Vinster och vinstkombinationer betalas ut i enlighet med vinsttabellen.

7. En vinstkombination måste ha minst en symbol som inte är WILD.

8. Alla vinster presenteras i mynt och betalas ut i spelarens valuta.

9. Taco Brothers Wild-symbolen är Re-spin Scatter och Wild. Två Taco Brothers Wild-symboler triggar en Re-spin på alla hjul som inte redan har ett Kassaskåp eller en Taco Brothers Wild-symbol. Taco Brothers Wild-symbolen är Wild och ersätter alla symboler utom Kassaskåpet.

10. Klocksymbolen är Wild och ersätter alla symboler utom Kassaskåpet och Taco Brothers Wild-symbolen.

11. Tre Kassaskåpssymboler startar bonusspelet The Wild Escape Free Spins. Alla vinster i Free Spins multipliceras 1, 2 eller 3 gånger beroende på den multiplikator som sprängdes fram ur Kassaskåpet då Free Spins startades.

12. The Wild Escape Free Spins presenterar två nya symboler, Cpt Diaz och Senorita.

13. The Wild Escape Free Spins pågår tills dess att alla Taco Brothers lyckats fly eller blivit fängslade av Cpt Diaz. Paso-, Pepe- och Pico-symbolerna droppar ner en i taget och omvandlas till Running Wild-symboler. Running Wild-symboler blir inlåsta när Cpt Diaz visar sig.

14. Senoritan hjälper flyende bröder att hämta mer Taco Treasure genom att knuffa dem tillbaka mot starten. En Running Wild-symbol på samma rad som Senorita-symbolen knuffas tillbaka hela vägen. På andra rader knuffas de tillbaka ett eller två steg beroende på avståndet till Senoritans rad. När vinster har betalats ut låser Senoritan upp de bröder som är inlåsta.

15. Inga insatser kan ändras under pågående en spelrunda eller i Free Spins.

16. Teoretisk utbetalning (RTP) är 96.4%.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

17. Högsta vinst är 150 000 mynt.

18. Alla insatser och vinster annulleras vid fel.