Hercules High and Mighty

Spelhjälp
Spelpresentation

Hercules High and Mighty är en spelautomat med 10 symboler och bonusfunktionen Mighty Reels.
Under Mighty Reels kan du spela fler än 100 linjer och vinna Free Spins!

Mighty Reels

Spelet sker på den nedre halvan av spelhjulen med upp till 50 vinstlinjer.  När en Hercules-symbol visas höjs fällgallret och spelet spelas över hela hjulhöjden.  Spelet ger då upp till 100 vinstlinjer.

Free Spins

Spelaren kan vinna Free Spins i varje spel.  Tre eller fler bonussymboler aktiverar Free Spins.
Om Mighty Reels är aktivt kan Free Spins aktiveras på den övre halvan av spelhjulen.

Big Bet

Ett Big Bet-spel består av 5 länkade hjulsnurr.  Under Big Bet-snurr aktiveras Mighty Reels om någon del av Hercules visas.
Big Bet-spel kan ta bort symboler med lågt värde vilket innebär större vinster.  Big Bet-spel kan hålla kvar Mighty Reels tills spelet är slut eller en vinst har uppstått och vinstchansen ökas upp till 100 linjer.

Så spelar man

Välj insats –  För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din insats per linje.
Börja spela genom att trycka på SNURRA

Vinstlinjer

Spelet innehåller upp till 100 vinstlinjer.
Antalet vinstlinjer i spelet ökar med insatsen upp till 50 linjer.
När Mighty Reels är aktivt ökar antalet vinstlinjer upp till 100 linjer.
Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplikatorvärden.  Visa dessa genom att trycka på "i"-knappen.

Teoretisk avkastning till spelaren (RTP) är:98.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler