Sahara Riches: Cash Collect

Spelautomat med 5 hjul, 30 vinstlinjer

Att spela spelet:

• Tryck på  på startskärmen för att gå till huvudspelet.
  • Du kan också klicka på VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.
  • Antalet aktiva vinstrader är fast och 30 till antalet. Vinster kan skapas på alla vinstrader.
  • Tryck på SATSA-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Din vinst kommer att vara densamma som din radinsats multiplicerat med motsvarande värde enligt vinsttabellen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt i rullgardinsmenyn och tryck sedan på Starta.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills GRATISSPEL-funktionen aktiveras eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på INFO.
  • Rulla upp eller ner eller svep över skärmen för att kolla igenom vinsttabellen.
  • Funktions- och symbolutbetalningar finns listade i vinsttabellen. Multiplicera myntinsatsen med utbetalningen för att få fram vinstbeloppet för en viss symbolkombination.
  • För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Vinstrader:

• Det här spelet spelas med 30 fasta aktiva vinstrader. Totalinsatsen per spelrunda är radinsatsen × 30.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, och samma symbol måste befinna sig på varandra efterföljande hjul på samma vinstrad.
  • Det finns en skillnad mellan Radinsats och Total insats. Radinsats visar insatsen på en enskild Vinstrader. Total insats visar hur mycket som satsas totalt på ett enskilt snurr. Utbetalningar som visas i Vinsttabell multipliceras med Radinsats.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Spelets WILD-symbol är symbolen som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom symbolerna Cash Collect™KontantprisDiamant samt Gratisspel.

Cash Collect™-symbolen:

• Spelets Cash Collect™-symbol är symbolen som pryds av orden ”Cash Collect”.
  • Cash Collect™-symbolen kan endast landa på hjul #5 i huvudspelet, och på samtliga hjul under Gratisspel-funktionen.
  • Om man landar en Cash Collect™-symbol på hjul #5 i huvudspelet inkasseras alla myntsymboler – KontantprisDiamant och Gratisspel – som landade på hjulen under den snurren.

Funktionen Cash Collect™

• Om man landar en Cash Collect™-symbol på hjul #5 i huvudspelet, eller hjul 1–5 under Gratisspelen, samt en myntsymbol någonstans på hjulen under samma snurr, aktiveras Funktionen Cash Collect™.
  • Spelet har tre myntsymboler:
    • Spelets Kontantpris-symbol är symbolen som pryds av ett kontantvärde. Till exempel: 3,00-symbol. Kontantpriserna står i proportion till spelarens totalinsats.
    • Spelets Gratisspel-symbol är symbolen som pryds av +(nummer). Till exempel: +2-symbol.
    • Spelets Diamant-symbol är symbolen som pryds av Diamanten.
  • Varje myntsymbol ger dig kontantpriset som pryder den eller ett antal gratisspel.
  • När en ny snurr påbörjas återställs alla myntsymboler.
  • ObserveraKontantpris-symboler pryds av värden på x1, x2, x3, x5, x10, x15 multiplicerat med totalinsatsen.
  • ObserveraGratisspel-symboler pryds av värden på +3, +4, +5, +7, +10.

Gratisspel-funktionen

• Om man landar en Cash Collect™-symbol på hjul #5 och minst en Gratisspel-myntsymbol någonstans på hjulen i huvudspelet, aktiveras Gratisspel-funktionen.
  • Alla Gratisspel-myntsymboler som landar ger det antal gratisspel som siffran som pryder dem visar. Om minst 2 Gratisspel-myntsymboler landar på hjulen motsvarar det totala antalet gratisspel som vinns summan av siffrorna på alla Gratisspel-myntsymboler.
  • Cash Collect™-symbolen kan dyka upp på alla hjul under Gratisspel. Om den stannar på hjulen låses den fast under 3 snurr.
  • Observera: Alla Cash Collect™-symboler har 3 snurr vardera som visas i symbolens övre högra hörn.
  • Observera: Nya Cash Collect™-symboler kan inte landa på en position som redan har en Cash Collect™-symbol.
  • Under gratisspel samlar Cash Collect™-symboler ihop alla symboler av typerna KontantprisDiamant och/eller Gratisspel som stannar på spelplanen. Deras priser betalas ut en gång för varje Cash Collect™-symbol på hjulen.
  • Det går att återaktivera Gratisspel genom att landa en Cash Collect™ och en Gratisspel-myntsymbol samtidigt någonstans på hjulen.

Cash Collect™-priser

• Om man landar en Cash Collect™-symbol på hjul #5 i huvudspelet, eller vilket hjul som helst under gratisspelen, samt en myntsymbol någonstans på hjulen under samma snurr, aktiveras ett Cash Collect™-pris.
  • Det går att vinna 4 olika priser i spelet: GRANDMAJORMINOR och MINI.
  • Varje pris utgörs av ett fast belopp baserat på insatsvärdet.
  • Priset du tilldelas väljs ut slumpmässigt.
  • Varje pris kan vinnas flertalet gånger om fler än 1 Cash Collect™ är låst på hjulen under gratisspelen.
  • Flera Diamant-symboler kan stanna under samma snurr.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.67%.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:

• Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

• Insatser som placerats i avbrutna spel ogiltigförklaras efter 90 dagar.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2022-12-16