Gunslinger Reloaded

Avbrutet spel

• Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen.
  • Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten.
  • Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

• Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna.
  • När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop.
  • Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster.
  • Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan.
  • Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs.
  • Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda.
  • För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Gunslinger: Reloaded är ett videoslotspel med 5 hjul och 25 fasta vinstlinjer. Det för dig tillbaka till Vilda Västerns glansdagar! Njut av bilder över torra och ödsliga landskap medan du jagar seglivade bovar och håvar in en massa skottpengar!
  • Gunslinger: Reloaded inkluderar en JOKER-symbol med prisjägare, en SPRIDD-symbol med häst, en SPRIDD-symbol med flaska för GRATISSPINN och en SPRIDD-symbol med Efterlyst-plakat för BONUS. JOKER-symbolen ersätter alla andra symboler, förutom SPRIDDA-symboler, för att hjälpa dig att skapa vinstkombinationer.
  • Tre SPRIDDA flasksymboler för GRATISSPINN på hjul 2, 3, 4 aktiverar läget GRATISSPINN MED FLASKSPINN. Efter det att du har skjutit sönder en av flaskorna kommer ett antal GRATISSPINN att startas. Under dessa dubblas priserna för vinstkombinationer. 10 till 25 GRATISSPINN kan vinnas till att börja med men de kan återaktiveras och det finns ingen övre gräns för hur många man kan vinna.
  • Tre SPRIDDA BONUSSYMBOLER med Efterlyst-plakat på hjul 1, 2, 3 aktiverar läget PRISJAKT. Välj ut ditt offer från plakattavlan och jaga boven genom staden. Skjut på flaskor, knivar och dynamitgubbar innan du ställs inför den avgörande fajten!
  • I läget PRISJAKT så ger de olika bovarna chans att vinna olika priser: Jessie Picket – den första banditen – har en multiplikator på x2 och ger vinster på mellan 6–36x den totala insatsen. Butch Curry – den andra banditen – har en multiplikator på x3 och ger vinster på mellan 3–72x den totala insatsen. Och slutligen, Wild Bill – den tredje banditen – har en multiplikator på x4 och ger vinster på mellan 1,2–240x den totala insatsen. Multiplikatorn tillämpas på alla delvinster under PRISJAKTEN.
  • Samla ihop vart och ett av pokerkorten genom att skapa vinnande kombinationer för att aktivera läget SKJUT PÅ KORTEN. Under detta kan du vinna den PROGRESSIVA JACKPOTTEN. Ju högre din insats är, desto större är chansen att du vinner. Du vinner JACKPOTT om alla kort har en sheriffstjärna!
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 96.66%.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Datum för senaste ändring: 2019-05-06