Planet Fortune

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 90 dagar. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Spelregler

• Planet Fortune är ett 5-hjuls videoslotspel som bjuder in dig till ett retro-futuristiskt universum med målet att utforska och hitta nya världar av rikedom. I detta spel kan du spela på 40 fasta vinstlinjer.
  • Figur- och saksymboler är placerade i staplar om 2, 3 eller 4 symboler på varje hjul. Symbolerna A-K-Q-J-10 och jokersymboler placeras inte i staplade formationer.
  • Spelet har en jokersymbol (Robot) som kan ersätta alla andra hjulsymboler för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer.
  • Tre eller fler Robotsymboler som visas på hjulen aktiverar gratisspinnet Robotrevolution. 10 gratisspinn kommer att delas ut. Under gratisspinn kommer alla jokersymboler som visas (inklusive de som aktiverar) att bli "klibbiga" på hjulen. När gratisspinnet börjar kommer alla jokrar att stanna kvar på hjulen men ”röra sig” horisontalt till hjulet åt vänster. Om jokern är på hjul 1 kommer det att röra sig bort från hjulet och försvinna. Gratisspinnläget kan inte återaktiveras. Ytterligare gratisspinn kan inte vinnas. Alla vinster från funktioner läggs till linjevinster.
  • Under varje runda, innan hjulen stannar, finns det en chans att aktivera funktionen Magnetiskt kaos. När Magnetiskt kaos aktiveras kommer två eller tre hjul att fastna ihop under hjulspinnet och stoppsekvensen. Två ihopfästa hjul har bara 2x2 stora normala symboler på sig medan tre ihopfästa hjul bara har 3x3 stora normala symboler. Jokersymboler kan inte placeras på ihopfästa hjul. Spelet kan välja vilka 2 eller 3 intilliggande hjul som helst.
  • RTP är 96.50%.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.