Mega Pearl Gigablox

OM SPELET

Välkommen till videospelautomaten Mega Pearl Gigablox™ med 40 vinstlinjer. Den har 5 hjul, 4 rader och följande funktioner:

• Gigablox™
  • Bonus-Respins

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.
  • Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.
  • Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; konfigurera autospel (om tillgängligt) och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.
  • Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Mätare för totalinsats – Visar den totalinsats som har satsats.
  • Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.
  • Info-knappen – Visar informationssidor.
  • Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.
  • Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.
  • Autospel-knappen (om tillgängligt) – Öppnar konfigurationsfönstret för autospel där spelaren kan välja önskat antal autospel och starta autospel.
  • Stoppa autospel-knappen (om tillgängligt) – Stoppar autospel. Antal återstående autospel visas över knappen.
  • Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.
  • Knapp för spelinställningar – Öppna konfigurationsfönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande: slå på eller stänga av ljud; slå på eller stänga av bakgrundsmusik; aktivera eller inaktivera helskärmsläge (om tillgängligt); aktivera eller inaktivera vänsterhandsläge (om tillgängligt).
  • Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.
  • Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

REGLER

WILD

• Wild-DRAKEN ersätter alla symboler utom PÄRLAN.

SCATTER

• Bonus-respins aktiveras när 6 eller fler PÄRL-symboler dyker upp.

GIGABLOX

• Gigablox är extra stora symboler på hjulen som fungerar som individuella symboler i en 2x2- till 4x4-formation.
  • Alla symboler, inklusive Wild-DRAKEN och PÄRL-scattersymbolen, kan landa som ett Gigablox.
  • I grundspelet kommer varje spin att ha minst ett Gigablox-hjul.

BONUS-RESPINS

• Bonus-respins aktiveras när 6 eller fler PÄRL-symboler dyker upp.
  • 3 respins tilldelade.
  • Varje PÄRLA ges en slumpmässig multiplikator från 1–1000x.
  • Om det finns PÄRLOR som formar en hel kvadrat på 2x2 eller större kombineras de till en MEGAPÄRLA.
  • En MEGAPÄRLA är en extra stor symbol som ersätter de symboler som kombineras för att bilda den.
  • MEGAPÄRLANS multiplikatorvärde är två gånger summan av multiplikatorvärdena (inklusive eventuella redan multiplicerade värden från MEGAPÄRLOR) på alla symboler som kombineras.
  • MEGAPÄRLOR om 2x2 och 3x3 kan kombineras med andra PÄRLOR/MEGAPÄRLOR till större MEGAPÄRLOR.
  • MEGAPÄRLOR kan inte delas för att bilda större MEGAPÄRLOR.
  • MEGAPÄRLOR skapas i storleksordning, där större storlekar skapas först.
  • MEGAPÄRLOR skapas uppifrån och ned, sedan från vänster till höger.
  • Alla PÄRL-/MEGAPÄRL-symboler hålls kvar och övriga positioner snurrar.
  • När nya PÄRL-symboler dyker upp hålls de också kvar och respins återställs till 3.
  • MEGAPÄRLOR bearbetas i slutet av varje respin.
  • Respins är slutförda när antingen antalet respins når 0 eller när alla positioner innehåller en PÄRLA/MEGAPÄRLA.
  • När alla respins är slutförda multipliceras det totala multiplikatorvärdet för alla PÄRLOR/MEGAPÄRLOR med den totala insatsen och betalas sedan ut.
  • Bonus-respins spelas med samma antal linjer och insats som det aktiverande snurret.

SPELREGLER

• Spelaren väljer storlek på totalinsats för att spela 40 vinstlinjer.
  • Basinsatsen motsvarar den totala insatsen delat med 40.
  • Utbetalningar sker enligt vinstplanen.
  • Alla vinster multipliceras med totala insatsen.
  • Samanfallande vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Endast högsta vinsten betalas ut på varje aktiv linje.
  • Alla vinster sker endast på valda linjer.
  • Endast positioner som innehåller den vinnande symbolen används när vinst ska avgöras för den symbolen.
  • Alla vinsten börjar med hjulet längst till vänster och betalar väster till höger på intilliggande hjul.
  • Wild-DRAKEN ersätter alla symboler utom PÄRLAN.
  • Tekniska fel annullerar alla spel och vinster

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.1%

YTTERLIGARE INFORMATION

• Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.
  • Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-05-02