Rio Bingo

Beskrivning

• Rio Bing är ett bingo-spel med 90 siffror.
  • Spela upp till 12 kort per omgång.
  • Varje lott har 3 rader.
  • Varje linje har 9 celler. 5 av dem har siffror som är bland spelets 90 möjliga siffror.
  • Varje kort är unikt, med totalt 15 siffror per kort utan upprepningar.
  • Varje kort betalar ut vinster på en linje, på två linjer eller på full house.
  • Varje kort har ett slumpmässigt pris.

rb1

Spelets gång

•  För att spela Rio-Bingo väljer spelaren först antalet kort de vill spela med. När de klickar (eller trycker, för mobilt läge) på ett inaktivt blått kort blir det aktivt och färgas grönt.
  • När spelaren klickar (eller trycker, för mobilt läge) på ett aktivt grönt kort blir det inaktivt och färgas blått
  • Antalet kort kan även anges genom att använda kontrollerna på sidorna av räknaren för aktiva kort.
  • Spelaren kan ange priset per lott med kontrollerna på sidorna av räknaren för värdet.
  • Den totala insatsen per omgång är antalet aktiva kort gånger värdet per kort. För att påbörja en omgång trycker spelaren på PLAY-knappen, eller på mellanslag. När en omgång påbörjas dras 45 bollar från maskinen, i tre vågor.
  • Varje ”våg” består av 15 bollar som fyller hållaren i mitten av skärmen, stannar där en kort stund, och tas sedan bort för att skapa utrymme för nästa våg av bollar.
  • Varje boll som dras markeras på fältet med större siffror. Bollar från den första vågen markeras i orange, den andra vågen markeras i lila och den tredje vågen markeras i grönt.
  • Eventuella kort med matchande siffror markeras på samma sätt.

rb2

• När alla 45 bollar har dragits markeras alla kort med vinster
  •  Varje kort betalar ut en vinst på en linje, på två linjer eller full house.
rb3